Ireeen @ 16.01.2024 21:28Es nesaprotu, kāpēc aprakstā saka, ka viņai 3 bērni un vairāk nebūs. Redzu 2 meitenes. Kā tas domāts?
Nav laikam vairs, neizdevās kaut kas, principā kopš tā brauciena nekas nav manīts, un bilžu arī vairs navKantra @ 16.01.2024 20:40Ditai Graudai jauns draugs, vai tas pats ar ko vizināja ar moci?
Zobenzobu tīģeris @ 16.01.2024 21:24
Vajag domāt ar ko bērnus radīt. Pieņemu, ka vecāki tev vīrieti nepiemeklēja, bet pati izvēlējies. Pašai jāatbild par savām sūdīgajām izvēlēm.
Etherea @ 16.01.2024 21:34Nav laikam vairs, neizdevās kaut kas, principā kopš tā brauciena nekas nav manīts, un bilžu arī vairs nav
Ireeen @ 16.01.2024 21:28Es nesaprotu, kāpēc aprakstā saka, ka viņai 3 bērni un vairāk nebūs. Redzu 2 meitenes. Kā tas domāts?
Pieaudzis dēls viņai ir.Kantra @ 16.01.2024 21:55
Trīs meitas, vai es ko jaucu???
Zobenzobu tīģeris @ 16.01.2024 21:33Man, godīgi sakot, nedaudz žēl Beitikas. Visu laiku, kopš viņai piesekoju, viņa visu laiku sporto, runā par tievēšanu, tievē, bet nekas nesanāk īsti.
IFasting drīkst tikai izcili vesels cilvēks. Es domāju, ka ja tiešām skrietu/ ātri staigātu un izslēgtu bulciņas, baltmaizi un cukuru… būtu ok.aauuu @ 16.01.2024 22:54
Jā, man arī. BET tas tāpēc, ka sadarbojas ar nepareizajiem cilvēkiem. Meiere viņu padarīs tikai apaļāku beigās. Beitika, ja lasi - pamēģini katru dienu tos 7 km un intervāla ēšanu. Tur nevajag baigo gudrību, bet būs rezultāti.
Kantra @ 16.01.2024 20:52E Ķimenes virs ir??? Šķīrusies?
Kantra @ 16.01.2024 20:43Nasirivai jauns mājoklis (citas telpas), laikam pārcēlusies prom no vīra.
Etherea @ 16.01.2024 21:34Nav laikam vairs, neizdevās kaut kas, principā kopš tā brauciena nekas nav manīts, un bilžu arī vairs nav
ak jel ko tu tur murgo? 😀 Nepietiek ar veselīgām ēdienreizēm un sportu, lai zaudētu svaru? Meieres grāmata varbūt nav tas izcilākais mācību materiāls, bet viņa vismaz cenšas tādām slinkām rīmām kā Beitika iemācīt, ka nepietiek cilvēkam ar pastaigām vien. Ir nepieciešami spēka treniņi, ne tikai joga un pastaigas. Kā arī, ja cilvēks iemācās plānot savas ēdienreizes un gatavot sabalansētas maltītes, nu neprasīsies tev pēc kārtīgām optimālām ēdienreizēm vēl stūķēt sevī iekšā bulkas un maķīti. Un Meierei bija sadarbībā ar Go3 raidījums, kur veselam varam ar cilvēkiem palīdzēja nomest svaru, šķiet, ka tikai viena, līdzīgi kā Beitika, sava slinkuma un cīkstēšanas dēļ izstājās. Nesaku ka viņa būtu top zinošākais sporta speciālists, bet pamatprincipus tai Beitikai ir sniegusi, viņa vienkārši nevēlas neko darīt, bet tikai būt mūžīgais cietējs. Paskatījos viņas YT vlogus, vidu laiku čīkst un viss viņai sāpot.. 😑aauuu @ 16.01.2024 15:17
Ar Beitiku viss būtu vienkāršāk, ja nebūtu Madara. Viss, kas Beitikai iesākumā ir jādara, lai iekustinātu taukus un svara krišanos ir katru dienu 7 km, intervāla ēšana, veselīgs kaloriju deficīts ( ēdot sabalansētas un pilnvērtīgas maltītes). Kad tas ir iesākts un svars sācis kristies, tad varbūt Madaru varētu piesaistīt. Godīgi sakot, neesmu dzirdējusi, ka kāds Madaras uzraudzībā būtu nometis svaru. Viņa kaut ko ļoti dara nepareizi. Nu nepietiek tikai ar veselīgām ēdienreizēm, veselīgajiem našķiem utt. un regulāru sport, lai zaudētu svaru. Ir nepieciešams kaloriju deficīts, bet izskatās, ka viņa to vispār nestāsta un tas nenotiek. Tā nabaga Beitika tiek mocīta un viss svara zaudēšanas process viņai vēl vairāk grūtāks. Vispār, ko jūs domājat par Madaru, kā treneri? Es nespēju uzticēties trenerim, kurš vārdu treniņš saka ar diviem N - trenniņš. Nu tā griežas ausīs!!
Kantra @ 16.01.2024 20:43Nasirivai jauns mājoklis (citas telpas), laikam pārcēlusies prom no vīra.
Vārdotāja @ 16.01.2024 23:07IFasting drīkst tikai izcili vesels cilvēks. Es domāju, ka ja tiešām skrietu/ ātri staigātu un izslēgtu bulciņas, baltmaizi un cukuru… būtu ok.