sinddyy @ 15.01.2024 20:06Un kas tad ir tie 2-3 tūkstoši Evijafo bilžu laikotāji? Beidziet, ja visiem būtu apnikuši IG foto un video trendi, tad šādām tipiskām Instabeibēm nebūtu vairs tik daudz laiku. Man arī smaidu izraisa, cik ļoti safanojušās IG beibes lec pakaļ IG foto trendiem, sapērk obligāti teddy materiālus un tik stellē visur sniegā vai glauni iepozē ar papīra glāzē ielietu kafiju. Obligāti tam teddy mētelim jābūt attaisītam, tas nekas, ka bargs sals, bet jātēlo, ka ir ļoti karsti. Neviens no mums taču nestaigā ar atvērtu mēteli salā, bet bildēties tā ir trendā. Bet būsim godīgi, nebūtu pieprasījuma, nebūtu piedāvājuma, ne viņa vienīgā uzspēlēti rāda to, ko pati IG auditorija grib redzēt.
Zilais Valis @ 15.01.2024 21:22Evija Fo ir tik milzīga! Vispār nekādas graciozitātes. Ar vīrišķīgu masīvu ķermeni, pleciem, rokām, gurniem. Vispār tāda kā tanks :(
Linlī @ 15.01.2024 21:34
Viņa arī ir diezgan prasta, ne ar ko neizceļas
Saplūst ar pelēko masu
Murka236 @ 14.01.2024 09:49Tās, kuras zinās papildinās. Zanei pieder nagu salons Dzirnavu ielas galā Rīgā un bija laulībā ar to uzņēmēju Adaškeviču, kuram 5 gadus atpakaļ radās lielas finansiālas problēmas, tāpēc Zanīte izdomāja meklēt alternatīvu un sāka tikties ar citiem vīriešiem- tatāriem bokseriem (iespējams par tautību kļūdos) un tad Adaškevičš tomēr tika ārā no savām problēmām un kļuva vēl turīgāks, protams ka Zaņuks šādu pagriezienu nebija gaidijis jo bija viņu jau norakstījusi un meklēja citu naudas maisu. Beigās Adaškevičs šo visu uzzināja un iznākums ir kāds ir, loģiski izsķīrās un viņš siz cieņas ka ir kopīgs bērns atstāja dzīvokli, 2015g leksusu un salonu kuru arī viņai bija atvēris :) kkā tā.
Deisijaa @ 16.01.2024 00:40Un tas IG trends fotografēties turot rokās egļu zarus ietītus cepampapīrā. Kurš diez zarus tā nēsā.
Kā arī pabāzta galviņa no mašīnas loga ir unikums.
Ā un vēl tā deja , kur mežā pāris dejo pie konkrētās dziesmas, vēlams saģērbušies bēšos toņos. Smuki jau jā, bet tāds ir katrai otrajai jau.
Inna86 @ 14.01.2024 20:09
Tu esi dzemdējusi? Tās biksītes vajag max 2 dienas, tā asiņošana pēc tam ir super minimāla. Nu vismaz man tā bija.
Zilais Valis @ 15.01.2024 21:22Evija Fo ir tik milzīga! Vispār nekādas graciozitātes. Ar vīrišķīgu masīvu ķermeni, pleciem, rokām, gurniem. Vispār tāda kā tanks :(
Un tas IG trends fotografēties turot rokās egļu zarus ietītus cepampapīrā.
Man patika, bet nokaitināja, ka to darīja visi! Vai tiešām nevar ko oriģinālu izdomāt, bet visiem vienu ideju jākopē?brunettte9 @ 16.01.2024 10:54
Pievienojos. Šis man arī šķita tizli/savādi...
Anna - meitu.Silverxangel @ 15.01.2024 16:22Ir zināms ko gaida Dvinska un Annas pērle? Es zinu, ka bērniņu!!!?
mangos @ 16.01.2024 11:31Man patika, bet nokaitināja, ka to darīja visi! Vai tiešām nevar ko oriģinālu izdomāt, bet visiem vienu ideju jākopē?