EvijaFo 🤣 Es nevaru to meiteni, kas viņai ar gaitu jaunākajos SPA storijos? 🤣🤣🤣 Es saprotu, ka gribas par sevi radīt ēterisku, instagramīgu iespaidu, bet šis jau ir cits līmenis 🤣 Kurš normāls cilvēks sper soli no pirkstgala?
nee, ir jāsāk ar papēdi, ja negribi izskatīties kā paralizēts sienāzisDeisijaa @ 15.01.2024 15:39Māca gan. Esmu gājusi modeļskolā vairākus gadus un tieši šādi māca staigāt. Lielākoties kad ir apavi ar papēžiem, tad solis ir jāsāk ar pirkstgalu.
Deisijaa @ 15.01.2024 15:21
No pirkstgala iet ir tieši pareizi. To māca pat modeļskolās.
Man ļoti patīk EvijaFo. Skaista, izsmalcināta un estētiski baudāmas bildes un video.
Atkal @ 15.01.2024 15:27Nevienā, pilnīgi nevienā, modeļu skolā nemāca staigāt no pirkstgala. Esmu pārliecināta, ka pat interneta kreisajos video tādas muļķības neatradīsi.
puucenaktii @ 15.01.2024 15:48
No pirkstgala iet ir nepareizi par visiem 180 grādiem burtiskā nozīmē! ? Solis ir jāliek no papēža. Modeļu skolā diezvai kāds māca anatomiski pareizu gaitu. Pirkstgalus likt pa priekšu varbūt kādam liekas skaisti, bet man atgādina nāriņu, kas cenšas staigāt uz savas astes. ?
Jautājums, vai tās lūpas arī Elīnu Gluzunovu izdaiļo? Ja jau ir tādas lūpas, lai jau ir arī riņķis nāsī! 😁Krizdole @ 15.01.2024 13:55Skatos uz Gluzunovu un tas riņķis nāsīs ?♀️ nu nafig, nu nafig savu skaistumu tā bojāt? Tieši kas tur ir smuks? Pat liekas, ka tagad runā tā, it kā iesnas būtu
Pēc buļļa izskatās jau!Anetiite @ 15.01.2024 16:56Jautājums, vai tās lūpas arī Elīnu Gluzunovu izdaiļo? Ja jau ir tādas lūpas, lai jau ir arī riņķis nāsī! ?
Deisijaa @ 15.01.2024 15:21
Man ļoti patīk EvijaFo. Skaista, izsmalcināta un estētiski baudāmas bildes un video.
pareizi vai nepareizi-nav starpîbas ja tas izskatas tizli!Deisijaa @ 15.01.2024 15:21
Linus @ 15.01.2024 14:51EvijaFo ? Es nevaru to meiteni, kas viņai ar gaitu jaunākajos SPA storijos? ??? Es saprotu, ka gribas par sevi radīt ēterisku, instagramīgu iespaidu, bet šis jau ir cits līmenis ? Kurš normāls cilvēks sper soli no pirkstgala?
komentators @ 15.01.2024 19:26
vinja tak gaaja baletaa, taa ir standarta gaitaa lielaakoties dejaas arii tautiskajaas
Linus @ 15.01.2024 19:39
Neesmu redzējusi nevienu balerīnu vai tautu dejotāju, kura ikdienā soļus spertu tāpat, kā uz deju grīdas ? Turklāt pavisam nesenos rudens reelos Evija nez kādēļ staigā normāli ?
Derisa @ 15.01.2024 12:16
Pamanu, ka esi dedzīga apbižoto vīriešu aizstāve un “vienlīdzības” atbalstītāja. Restorānos arī vienmēr maksā par sevi? Rēķini tiek dalīti 50-50? Vīrietis uz dzimšanas dienu tev nopērk puķes, tu pretī to pašu viņam uz dzimšanas dienu? Bērni ar uz pusēm tiek dzemdēti? Un pusi laika vīrietis ņem tevi priekšā, otru pusi tu viņu? Nožēlojami!
Tavā situācijas izklāstā vīriešiem ir lieliska iespēja extra strādāt un nopelnīt, jo atkrīt laiks pavadīts ar bērniem, nevis sūdzēties, ka “naudas ir tik, cik ir”. Pati raksti, ka savus bērnus 100% vari nodrošināt pati, ar ko šie vīriešeksemplāri ir nevarīgāki par tevi - mužiku brunčos?
Kenty @ 15.01.2024 13:12a Tu pamēģini tā izdarīt,redzēsi kādu nosodījumu dabūs vietietis,ka uzdrīkstas tiesāties ar māti par bērna dzīvesvietu,Videjā statistika ir aizberga redzamā daļa,neredzamā daļa ir diezgan pretīga un tendēta uz ieriebšanu,ne bērna intresēs.man dažreiz ir tiešām kauns par savu dzimumu,ka var tā uzvesties.Bet par to skaļi nerunā,jo nosodijums nāk pa visām vīlēm arā.