nimfa1726 @ 01.01.2024 21:08Kā zinat ka andža dzemdējusi?
Kā jūs domājat, kāpēc Šrilankā, Taizemē, Malaizijā un kur tur vēl, cilvēki, pieļauju, ka tikai vietējie, grib nofotogrāfēties ar Dzenītes bērniem, blondajiem bērniem? Gan jau, jo atpazīst, ka tie ir slavenās LV influenceres bērni, ne?
GhostGG @ 01.01.2024 21:15
Neko viņi neatpazīst. Tas ir tāpēc, ka Taizemē un vispār Āzijas valstīs, ja tu esi "baltais" cilvēks ar gaišiem, vai blondiem matiem + zilām acīm, tad tu automātiski tur esi vietējā slavenība. Ja Dzenītes sīkie būtu daudz vecāki, tad viņiem tur būtu simtiem piedāvājumu, lai viņi kādu vietējo apbērno. Es pilnīgi nopietini runāju.
GhostGG @ 01.01.2024 21:15
Neko viņi neatpazīst. Tas ir tāpēc, ka Taizemē un vispār Āzijas valstīs, ja tu esi "baltais" cilvēks ar gaišiem, vai blondiem matiem + zilām acīm, tad tu automātiski tur esi vietējā slavenība. Ja Dzenītes sīkie būtu daudz vecāki, tad viņiem tur būtu simtiem piedāvājumu, lai viņi kādu vietējo apbērno. Es pilnīgi nopietini runāju.
Tā varētu būt. Kaut arī skaistums ir relatīvs jēdziens, modes un kinobizness jau sen ir de facto izskaitļojuši, ka cilvēkiem visā pasaulē pievilcīgāki šķiet salīdzinoši gari, slaidi cilvēki ar simetriskiem sejas vaibstiem, gaišu ādu un gaišām acīm, vai vismaz vairumam šo pazīmju atbilstoši cilvēki. Latvieši šķiet ir viena no top10 tautām pasaulē, kurās ir lielākais īpatsvars vairumam šo pazīmju atbilstošu cilvēku. Tālāk jau tā ir mūsu individuāla izvēle, kam nodot tālāk savus gēnus.
Tā nu tas ir, bet daudz ceļojusī influencere to vēl līdz šai baltai dienai nav zinājusi un es jau teiktu, ka Dzenīte par šo skaidrojumu būs tomēr vīlusies
ne tak, kas par murgiemMagnolija @ 01.01.2024 19:25Anna Rozīte arī ir šķīrušies? Nesekoju viņai, bet visur tikai ar meitu, no vīra ne miņas, agrāk bija pilns ar vīra bildēm.
law7 @ 01.01.2024 21:07
To grozīt var tikai Saeima. Taču šobrīd tādas runas izskan diezgan augstos līmeņos. Es uzskatu, ka tas ir diskutējams jautājums. Neesmu kategoriska viena vai otra varianta piekritēja.
Vilmara @ 01.01.2024 22:07
To mēs tāpat zinām, ka Saeima, jo pati tur esmu bijusi un uzstājusies tajās komisijās, kur likumprojektu skata :D
Taču likumprojektu šajā gadījumā var sagatavot tikai TM strādājošie juristi. To tev vajadzēja zināt.
dzene vienkārši nav tā spožākā lampiņa virtenēKrizdole @ 01.01.2024 21:29
? Tā nu tas ir, bet daudz ceļojusī influencere to vēl līdz šai baltai dienai nav zinājusi un es jau teiktu, ka Dzenīte par šo skaidrojumu būs tomēr vīlusies ?
law7 @ 01.01.2024 20:48neatraidāmie mantinieki testamenta gadījumā tiek pie mazākas daļas. Taču šo iespējams mainīs un neatraidāmo mantinieku institūtu likvidēs, jo tas ierobežo mantojuma atstājēja iespējas mantu atstāt tieši tam vai tiem, kam viņš to vēlas.
Krizdole @ 01.01.2024 21:29
? Tā nu tas ir, bet daudz ceļojusī influencere to vēl līdz šai baltai dienai nav zinājusi un es jau teiktu, ka Dzenīte par šo skaidrojumu būs tomēr vīlusies ?
vari, lūdzu, šo sīkāk?Pelnrukšķīte @ 01.01.2024 20:53
Tieši tā! Tādēļ daudzi, ar vecākiem radiniekiem, slēdz uzturlīgumus, jo tos nevar apstrīdēt. Respektīvi, omei ar dēlu sliktas attiecības un grib, lai dzīvoklis paliek mazmeitai. Tikai noslēdzot līgumu mazmeitai ar tēvu nebūs jādalās īpašumā.
piekrītu! Vajag atsevišķu diskusijucory @ 01.01.2024 23:18Dāmas, jūs varbūt gribat savu diskusiju par laulību nozīmi un mantojumiem pārcelt kaut kur citur? Es te nāku, jo gribu palasīt gossipu nevis apšaubāmas juridiskās konsultācijas ??♀️
Vilmara @ 01.01.2024 20:06Ļoti interesanti, kāda tipa sievietes ielaidās Brikmaņa sānsoļos? Galīgi nav tas sexīgākais tipāžs, uz kuru visas kristu un kautos par vienas nakts sakaru atspērušās...
gan jau vinai loti labi samaksaja par tam intervijamOriona @ 01.01.2024 23:27
Ohh, gan jau tās sievietes, kurām ir tik skumja dzīve un zems pašvērtējums, ka guļ ar jebkuru, kurš izrāda viņām kaut nelielu uzmanību. Kā jau te minēja, kāpēc par šiem sānsoļiem uzzina citi cilvēki, jo pašas sievietes aizskrien izstāstīt draudzenēm. It kā tur būtu par ko lielīties. Man liekas, es zemē no kauna ielīstu, ja zinātu, ka esmu salaidusi ar precētu vīrieti, bet citām laikam pašapziņa no tā ceļās. Nezinu.
Citreiz tiešām šķiet, kas ar cilvēci notiek, bet tāpēc jau mēs esam tik dažādi, katram ir savas vērtības un uzskati.
Tāpat kā tas Beckham skandāls, kur viena čiepa sniedza intervijas, ka ir gulējusi ar viņu, kamēr viņš spēlēja Spānijā un ģimene nebija kopā ar viņu. Intervijas!!! Lai pastāstītu, ka esi gulējusi ar precētu vīrieti. Gan jau savā CV šo faktu arī pieminēja. Man momentā šīs sievietes saistās ar kaut ko lētu un prastu. Bet nu jā, katram jau savs...
EveEve @ 31.12.2023 23:02Internets neko neaizmirst. Tu savam bērnam novēlētu, lai kāds “jauks” klasesbiedrs pēc pāris gadiem palaiž pus klasei, paralēlklasēm tādu video uz riņķi? Diez vai kāda bērna sirds par šo gavilētu, pilnīgi vienalga, kad tas uzpeldēs - pēc gada, 5 vai 10.
Zinu gadījumu, kad viens tētis bd ietvaros nogāja pa kreisi ar blakus grupiņas bērna māti. Izjuka 2 ģimenes. Un jūs domājat, ka tās runas neaizgāja un neizraisīja sekas starp bērniem abās grupās starp 4gadniekiem un 6gadniekiem?