Vai Mičule runāja nesmuki? Ko teica?
Par Gandrīz ideālām vakariņām, man gan Juta likās ok. ko darīt intravertam cilvēkam, it īpaši, ja starp viesiem ir viena izteikta ektraverte, kas pārņem jebkuru sarunu un centrē uz sevi
Satori @ 12.10.2020 08:25Nākamie "4 uz koferiem" dalībnieki varētu būt Lauris un Juta.
Abi vienā kompānijā ir Rēzeknē. Jutas storijs ir no Rēzeknes OC pelfbaseina
miiluuliite @ 05.11.2020 08:55Kas par projektu ir Queen Kačai un Kašeram? abi postoja vienādus storijus - ēdiens dabā, aitas. Arī ideālās vakariņas? Jo Kačiņa arī vienu dienu lika storiju, ka baigi gatavo ?
isanalapsa @ 04.11.2020 11:12baaigi reeciigi palasiit forumu cik cilveki ir neapmierinaati ar dziivi :D
ierauga jutai atpaziistamaaku brendu ooo uzreiz princese izraadas
ierauga to ka juta ir klusinja ooo iedomiigi veesaa
ierauga to ka jutai ir kopta aada ooo paskaties uz to zodu :DDDDDDD
uztaisa eest oooo laikam neko citu nemaak taisiit
arprats kaadas jus esat stulbenes :DDD ja cilveekam ir tik daudz sekotaaju un cilveeks iet straadaa un dara ,tad kaut ko jau vinja savaa dziivee dara pareizi,nevis seezh forumaa un analizee katru niansi,atrodot visu slikto tajaa,jo visa tak vienmer obligaati ir jaaredz sliktais :D nevar jau buut taaa ka kaut kas ir labi ?????????
Glezna @ 04.11.2020 00:53
Tā ir Keilija Sproģe. Agrāk viņu dēvēja par Rozā zaķi Keily.
Queen4u @ 05.11.2020 14:21
Tava gramatika ir vienkārši briesmīga. ?♀️?♀️?♀️
Ja neredzēji nosaukumu, tad šis ir klaču forums un ja tev, kas nepatīk, tad ej tālāk stāvi stūrī ar seju pret sienu un neblenz šeit.
P.S. Cilvēka vārdu raksta ar lielo burtu!
isanalapsa @ 05.11.2020 20:35
varbuut mana gramatika ir briesmiiga bet man vismaz hobijs nav kjidaat cilveekus,lai justos labaaka uz vinju fona ??? kamer jums shitaas ir klachinjas..citaam vienkaarshi ir dziive ko juus heitojat,jo pashaam nav nekaaaaaaa. Klachas nenoziimee kaut ko sliktu,klachoties arii var tad ja gribas patiekt kaut ko forshu par kaadu...re kaada smuka sieviete..re cik jaukas manieres..re cik kopta..re cik forshi straadiiga
taa jau nevar kuuuur nu ?????
daune
PaulaMonro @ 04.11.2020 18:34Par Jutas izskatu runājot, viņa ir ļoti skaista arī reālajā dzīvē. Lai arī saķūnējusies, tomēr vēl normas robežās, ja salīdzina ar citām. Viņa nav tas gadījums, kas tikai Instagram izskatās skaisti. Viņa ir ļoti skaista arī dzīvē.
Queen4u @ 05.11.2020 22:13
Daune esi tu, vecā zoss.