jūs esat bloķētas.SuperLova @ 26.12.2023 09:16Jā, neielogojoties piem webā atverot - viņas profilu redz. Līdz ko ieeju savā.vai draudzenes kontā, neredz neko un links neeksistē.kādi ierobežojumi priekš LV kontiem uzlikti?
SuperLova @ 26.12.2023 07:42Hei visu zinošajām. Klau, te pēkšņi atcerējos par Jutu Kupri. Senāk sekoju viņai, vēlāk atsekoju.. tagad ir tā, ka nevaru piesekot viņai, atrast viņu un @menšenos uzspiežot neko neatver. Ir IG kaut kāda fīča, ka neļauj piem tie kuri tev neseko- atrast tevi vairs. ?
GhostGG @ 25.12.2023 22:17
Kur te kāds vispār teica, ka viņai būtu ar skrandaiņiem jātiekās? Diskusija jau bija par to, ka viņai būs ļoti grūti atrast kaut ko nopietnu un ilgstošu, jo viņa ir par eskortu strādājusi / strādā.
Gardenia @ 25.12.2023 23:25Kādā bezsakarā jātiekās viņai ar skrandaiņiem?? Viņai likme jau bija iepriekš 200 eur.
Bet vispār, ja nopietni, no kurienes ir grābts par kaut kādu ekskortu.
musdienu eskorta majaslapa ir instagram. Tiesi caur DM'iem tiek pasutitas smukas, luxury beibes.
SuperLova @ 26.12.2023 10:28Es pat jaunu profilu uztaisīju, lai apskatītu. Tak tas pats?
Zebradivi @ 26.12.2023 11:43
Tapēc , ka tad kad bloķē cilveku parādās iespeja nobloķēt arī profilus , kurus tu no sava vēl izveidosi.
Klusaisvērotājs @ 25.12.2023 22:10Dzenītei tie teksti, kā mēģinātu pati sevi pārliecināt, ka svētkos esot prom ir forši. Būtu viena tāda publikācija, varbūt noticētu. Bet ne jau 3+
Rosèy @ 26.12.2023 11:52Par Ceriņiem - man iekrita acīs tas, ka Lelde Ceriņa brauc uz Ventspili ar bērniem Ziemassvētkos un ieslīdēja grāvī, garāmbraucēji palīdzēja tikt ārā, man nolasās, ka vīrs tur klāt nebija. Saprotu, ka svētku laiks skatuves cilvēkiem ir darba laiks, bet, ņemot vērā viņu iepriekš izrādīto ģimeniskumu, vai neiekārtotu to, ka Ziemassvētkus svin kopā ar ģimeni?
Ok, skaidrs. Nosauc, kurus cilvēkus no KP draugiem/paziņām tev to teica? Gaidīšu!GhostGG @ 26.12.2023 11:13
No KP tuviem cilvēkiem. + tas, ka viņa parādījās Lukomski IG profilā vēl vairāk to apstiprina. Tie, kas zin ar ko viņš nodarbojās tur viss ir skaidrs. Pateikšu priekšā - nē, viņš nav fotogrāfs, kuram šad tad patīk uzņemt skaistu sieviešu foto.
True. Ir pat izveidotas mājas lapas, kur tas viss par IG luxury beibem uzrādās.
Tu gan esi stulba zoss.Kanelmaizite @ 26.12.2023 13:42Ok, skaidrs. Nosauc, kurus cilvēkus no KP draugiem/paziņām tev to teica? Gaidīšu!