Enazenaz @ 25.10.2020 08:19Instamammuskapis mani nolika uz pauzes :D Ja likās, ka 2020.vairs ne ar ko nepārsteigs-kļūdījos :D Latviešu instamammām galīgi nav paškritikas! Primark jakas to oriģinālajā cenā, izstaipītas drēbītes, mammu drēbes no 2000.gada. Kauns.
Ja tas tiešām būtu labdarības nolūkos, piemēram, nopērkot nauda aizietu kādam krīzes centram, kur uzturās jaunās māmiņas, tad pati ko nopirktu un ieliktu maisā pie atdodamajām drēbēm.
Mazaa_saulite @ 26.10.2020 17:13Man kaitina skatīties kā Saulietie visu laiku reklamē to JJ_boutique , es tomēr viņas vietā izvērtētu ar ko taisu sadarbības. Tas iveikls ir tik šausmīgs savā komunikācijā un attieksme pret klientiem.
Thehollie @ 26.10.2020 20:34Vāks! Tā laddy_jelena un viņas māsa gadījumā tīņu gados nekopēja Olsenas? Atceros, ka ~ pirms padsmit gadiem es bieži uzturējos Olsenu forumos un bija 2 pilnīgi čau māsas no Latvijas. Nu tā, ka pilnīgi čau! Krievu tautības, bet latviski runāja. Forums gan bija angļu valodā. Viņas arī draugiem.lv sevi “pasniedza” kā Olsenu kopijas - bija gan bildes, gan stils, mati, apģērbs, bet nu toreiz izskatījās, ka dzīvoklis no Maskačkas bez maz vai.
Tagad viss salikās kopā, ieraugot to Jeļenas profilu, bet nu kā viņa ar sevi ir “pastrādājusi”. Nekā dabīga..
Esmu gandrīz 100% pārliecināta, ka tās ir viņas.
Un atceroties viņas no foruma laikiem - hahahahaha
Nezinu, par kādiem forumiem tu tur runā, bet, nezinot šo visu murgu, ko tu tur sarakstīji, viņas abas izskatās ļoti labi un sakarīgi uz pārējo fona. Abām ir savs īpašais stils. Pavisam atšķirīgs no tipiskajām Didrihsonēm. Un tādām meitenēm ir prieks sekot un skatīties, kas ir atšķirīgas.
MOLLIII @ 27.10.2020 11:18
+++ Jau ir apnicis tas- viens modelis no rūpnīcas visām. Domāju, diez kad tas sāks mainīties. Jo, tik daudz vienādu meiteņu apkārt- Instagramā ar uztjūnējumu vispār liela daļa liekas absolūts copy-paste :D