DaigaL @ 17.12.2023 16:13viņai tā melnā kleita no pēdējā pasakuma ir no House of Cb, tur apģērbs ir +/- padārgs. Neticu, ka sadarbībā dabūja. Vrbt Kristaps kkādu naudu tomēr atstāja... jo nu ja tā skatās, kā Laura pati nopelnītu? Viņai nav daudz paid contenta, lai tā dzīvotu.
Elīna Bomba @ 17.12.2023 21:08labs jautājums! Kur pazudis, kāds zina?
Vai nu bietē normāli dabūjis vai piķi dabūjis?
Magnolija @ 17.12.2023 21:06Ceriņi kopā šodien uz kalna, varbūt tomēr nav viss tik slikti.
cory @ 17.12.2023 21:18
Es teiktu, ka Vizlai kleita pa lēto! Ņemot vērā, ka Kristapa laikos viņai bija džemperīši un topiņi ap 800 eiro katrs, tad 160 GBP tiešām par kleitu nav nekas! Arī es tādu varu atļauties bez Kristapa maka ?
mon_moiselle @ 17.12.2023 21:54Tīna vēl vairāk sviestā sagājusi? Viņai esot askēze - neapskauties ar svešiem vīriešiem līdz jaunajam gadam. Wtf?! Ok, ja negribi, tad neapskaujies, bet viņa atkal sevi IG pasniegusi kā kaut kādu dievību, kuru visi pielūdz un vēlas apskaut, ber viņa nî un nī un cik tas esot nožēlojami, ka vīrieši tā darot un cik nožēlojami, ka nesaprotot, ka viņa nevēloties apskauties. Totālākā lose!
Kleitai jau nav ne vainas, bet tā viņas pakaļa man izskatās briesmīga. Priekš kam tā vajadzēja sevi kropļot sr plastiku😔 krūtis arī ielika un redz beigās KP viņas nemaz nav patikušas skumji.cory @ 17.12.2023 21:18
Es teiktu, ka Vizlai kleita pa lēto! Ņemot vērā, ka Kristapa laikos viņai bija džemperīši un topiņi ap 800 eiro katrs, tad 160 GBP tiešām par kleitu nav nekas! Arī es tādu varu atļauties bez Kristapa maka ?
Vilmara @ 17.12.2023 14:40
Drausmīga fotosesija visās izpausmēs. Nu bet kādi personāži, tādas arī fotogrāfijas.
Viņas seja pēc pārveidojumiem ir tik neglīta. Kāpēc tās fotogrāfijas uzņemtas kā caur aizsvīdušu telefona kameru?!
vivii @ 17.12.2023 21:34
Domāju, ka dabujis gan piķi, gan šņaucamo, tagad mierīgs palicis, vairs nav jāgrauž nagi un jāfunktierē, kā sakasīt priekš nākamā grama, stresa līmenis cilvēkam krities…
Ainulai @ 17.12.2023 22:02Kā tā Madara tur lien no ādas ārā un cenšās Beitikai iestāstīt, ka viņai viss sanāk. Tik smieklīgi! Es pareizi saprotu, viņa otrajā mēnesī nav zaudējusi necik un svars pat ir nācis klāt? Tāpēc tagad jānoslēpj svari?
Jā, Kristīn, tev pareizi liekās. Tu reāli esi neveiksme.
Liecies mierā un pievērsies bērniem. Nu nav jēgas tagad tievēt, ja pa gabalu var redzēt, ka tava motivācija nav pat nulle. Tā ir mīnusos.
Ha, es tieši to pašu padomāju. Izskatās, ka nauda jāsāk atkal pelnīt. Par daudz par to izsakošas bildes salikusi. Jāatgriežās atpakaļ vecajā darbā, ar KP viņa tak sākumā arī ilgi par naudu gulēja.Ambulance @ 17.12.2023 19:45Vizla un pārējās tai kazino - krievu oligarhiem eskorta izklaidītēm nolīgtas ?
viņai vienmēr bijusi liela pakaļa, bija dejošanas video pirms vai kad ar Zani bija kopā, tur viņai bija gandrīz tik pat liela, tagad zālē pieaudzējusi muskulatūru un nedaudz samazinājusi tauku procentu. Saprotami, ka tās, kuras nav nekādus mērķus sasniegušas fitnesā tas liekas neticami. Vari paskatīties tik tok @b00tybyjacks kurš analīze vai kādai IG modelei ir bbl vai nav.Gardenia @ 17.12.2023 22:17Kleitai jau nav ne vainas, bet tā viņas pakaļa man izskatās briesmīga. Priekš kam tā vajadzēja sevi kropļot sr plastiku? krūtis arī ielika un redz beigās KP viņas nemaz nav patikušas skumji.
Tiešām garlaicīgi bez tā slimā Gobža. Neticu, ka naudu dabūjis, domāju tur kaut kas cits. Varbūt zāles sācis dzert un no miltiem atteicies. Drīzāk tur kaut kas nopietnāks, iespējams tiešām kaut kāds sakars ar pazudušo Annu.Elīna Bomba @ 17.12.2023 21:08labs jautājums! Kur pazudis, kāds zina?
Vai nu bietē normāli dabūjis vai piķi dabūjis?
mon_moiselle @ 17.12.2023 21:54Tīna vēl vairāk sviestā sagājusi? Viņai esot askēze - neapskauties ar svešiem vīriešiem līdz jaunajam gadam. Wtf?! Ok, ja negribi, tad neapskaujies, bet viņa atkal sevi IG pasniegusi kā kaut kādu dievību, kuru visi pielūdz un vēlas apskaut, ber viņa nî un nī un cik tas esot nožēlojami, ka vīrieši tā darot un cik nožēlojami, ka nesaprotot, ka viņa nevēloties apskauties. Totālākā lose!
paldies. Paskatīšos to tik toku. Es gan zālē tikai uz stepera dibenu savedu kārtībā, bet visām kas dibenus trennē viņi tomēr izskatās savādāki. Tepat jau viņas paziņas arī to minēja kā arī rakstīja, ka viduklis tāds izteikts nekad nav bijis drīzāk vispār neesot bijis.John_Deo @ 17.12.2023 22:46viņai vienmēr bijusi liela pakaļa, bija dejošanas video pirms vai kad ar Zani bija kopā, tur viņai bija gandrīz tik pat liela, tagad zālē pieaudzējusi muskulatūru un nedaudz samazinājusi tauku procentu. Saprotami, ka tās, kuras nav nekādus mērķus sasniegušas fitnesā tas liekas neticami. Vari paskatīties tik tok @b00tybyjacks kurš analīze vai kādai IG modelei ir bbl vai nav.
Tas jau sen ir dzirdēts krāpa un krāps, Gobzis pavēra acis lielākam publikas slānim. Kas tur drausmīgs? Viņa pati to labi zina, pati ļoti precēties gribēja utt. Un vēl bērnus dzemdē. Tātad ja jau to Ceriņu visu zinot tik ļoti vajaga tad viss viņu apmierina!DaigaL @ 17.12.2023 13:28No kurienes un kad vispār parādījās info/baumas,ka Ceriņš krāpis Leldi? Ja taisnība, tad cik drausmīgi...