Ai nu beidz ja. Ir taču jābūt arī kritiskajai domāšanai. Pameklē kaut vai Google info par šito jākli. Normals vīrietis, kas drāžas apkārt un tād pie sievas skrien?
Kalnos @ 12.12.2023 23:52Ieverojāt ,jau kurais gadījums kad vardarbīgs virs tiek par bezmaz svēto padarīts?Sieva slikta ,stulba un psihiski slima .Copy paste LV tatā notiek .Sievietes pat veci aizstāv vienmēr.
Rigas barintiesa Kaimiņa pusē esot.Tas ka dzer,kaujas ,un lamājas viņš nekas,tas ka darba nav bet parādi tūkstošiem ari nekas..Riebjas
Tad kāpēc šīs pameta PIRMO sievu ar bērnu ? Kāpēc to neaudzina?Mathilde @ 12.12.2023 23:29
Maliginai negribējās audzināt Jurdža bērnus, tāpēc Jurdzis tik publicējās presēs un bērni neinteresēja ar sievu.
Šitā druška varbūt ir baigi greizsirdīgā, tāpēc labāk ņems Jurdzi ar visiem bērniem, lai nesanāk, ka atkal aizskrien atpakaļ pie sievas
PAR KO?????? KUR? VEZIS TAČU NEESOTEmilijaArm @ 12.12.2023 23:37
Vardarbībai attaisnojuma nav, es pilnībā jums piekrītu. Judzi neattaisnoju, skaidrs, ka viņš bija emocionāls varmāka - sievu nosaukt par "vienpupi" vien jau ir derdzīgi. Es runāju tikai par to, ka esmu tiesas pusē, kura lēma, ka bērniem labāk augt pie tēva. Viss, neiešu te strīdēties.
Nē. Bet lasot daudzos komentārus, kur Šis indivīds tiek totāli aizstāvēts, rodas jautājums kā tā var būt? Ok. Cilvēkiem ir šis populārais teiciens, ka sveci neturēja, sišanu un vardarbību neredzēja, bet nevajag jau arī glorificet šo vīrieti, ņemot vērā, kas par viņu lasāmsGhostGG @ 13.12.2023 00:05
Tā tak daudzi dara, kad ar otru nekas nesanāk, pat pašas sievietes tā mēdz darīt :D Ja jāklis, tad automātiski sitējs? Es, protams, neapgalvoju, ka viņš to nav darījis, man tikai sķiet pilnīgi jocīga loģika, ja aizgāja no sievas un pēc tam nāca atpakaļ, tad uzreiz sitējs. just saying.
Mathilde @ 12.12.2023 23:29
Maliginai negribējās audzināt Jurdža bērnus, tāpēc Jurdzis tik publicējās presēs un bērni neinteresēja ar sievu.
Šitā druška varbūt ir baigi greizsirdīgā, tāpēc labāk ņems Jurdzi ar visiem bērniem, lai nesanāk, ka atkal aizskrien atpakaļ pie sievas
Nu tu zoss.. ar tādu debīlu vīru tu arī nojūgtosEmilijaArm @ 12.12.2023 23:17
Zini, es arī Mārča pusē, lai gan viņi abi visticamāk ir emocionāli varmākas un manipulatori. Rūta ir ieguvusi publicitāti un ar to šķietami vinnē, kamēr Judzis komentāros ir skops. Taču viņa haštagi pasaka to patieso ainu - sieviete ir vnk nojūgusies. Tradicionālajai skolai nē, ārstiem netic, Putins labs.. Nu, tur ir paskalotas smadzenes, un nav brīnums, ka tiesa lēma, ka bērniem labāk augt pie tēva. Cits jautājums, vai tiesa nebija ietekmēta.
ulme pati ir kukū no kukū ģimenes. Viņas tēvs ir pilnīgi psihs. Ja cilvēks ir mācījies savulaik Gaujienas internātskolā, tas daudz ko izskaidro.McSara @ 12.12.2023 23:03Woow Una Ulme Mārča pusē!
Tātad viņai tas viss liekas ok, Rūtas vaina! Biju labākās domās par viņu!
jeļa! Neraksti pati par sevi. Laika zona tevi nodeva. Aizej labāk ieraujskylie @ 13.12.2023 00:59Kpc Jelinskai selfijā ar Oli uz kreisās roka zeltneša gredzens?
krixis3 @ 13.12.2023 00:00Ai nu beidz ja. Ir taču jābūt arī kritiskajai domāšanai. Pameklē kaut vai Google info par šito jākli. Normals vīrietis, kas drāžas apkārt un tād pie sievas skrien? Ja jau tik nevainīgs un sieva tā vainīgā, ko tad skrēja atpakaļ? Un tagad uzpeld arvien jauni pierādījumi, video, Lato Lapsa pieslēdzies. Šis nav tas gadījums. Un būsim godīgas. Statistiski, gadījumi, kad sievietes sučkas, ieriebjir miljons reižu mazāk, nekā emocionālie un fiziski vardarbīgie vīrieši.
Ainulai @ 13.12.2023 08:01Ieraudzīju Unas Ulmes ierakstu FB un gandrīz apkritu. Negaidīju to no Ulmes. Dažreiz ir daudz vērtīgāk paklusēt, ja nezini visus faktus
#cancelUnaUlme