no kurienes tāds info?Huppoo @ 12.12.2023 20:07Izrādās tā Rūta Jūdze ir Gorkšam māsa? Vai tad brālis nevarēja agrāk palīdzēt?
sveciite @ 12.12.2023 20:27no kurienes tāds info?
Biezlape @ 12.12.2023 16:57Es gribētu saprast, kas ir tas maģiskais spēks kas liek paciest vardarbību? Vai tās būtu domas ka viņš mainīsies un tas jau bija tikai vienu reizi? Kāpēc atkal pāris saiet kopā, ja ir vardarbības jeb krāpšanas dēļ pašķīrušies? Kāpēc turpina dzemdēt bērnus šādās attiecībās? Vai ir kāds vienkāršs skaidrojums?
Subidubi @ 12.12.2023 19:44Gadījums ar Judzi ir pierādījums tam, ka sievietei jābūt finansiāli pilnīgi neatkarīgai no vīrieša. Tā lai jebkurā brīdī var savākt mantas un aiziet, neraustoties par vietu, kurā dzīvo, bērnu skolām, mašīnu. Tā vietā tik daudzas sievietes izvēlas (nevis nevar, bet izvēlas) strādāt zemu apmaksātu darbu vai vispār nestrādāt.
bouquettt @ 12.12.2023 20:56Es nesaprotu, kāpēc ar tādiem vardarbīgiem vīriem tiek radīti vēl bērni. Nu nepaliek jau viņi vardarbīgi pēkšņi vienā dienā, gadu gaitā noteikti ir bijuši vairāki red flags.
Huppoo @ 12.12.2023 20:07Izrādās tā Rūta Jūdze ir Gorkšam māsa? Vai tad brālis nevarēja agrāk palīdzēt?
izskatās, ka viena meita ir pabeigusi 9.klasi, tad jau, piecgadnieci pieskatit var (cik saprotu, jaunākais no bērniem), cik trešām bērnam gadu, gan nezinu.Mathilde @ 12.12.2023 18:56mani interesē, kurš tad pieskata bērnus, kamēr bundzenieks bungo? Tas ir darbs vakaros, brīvdienās, svētkos. Un bērni ir trīs. Mazā vēl maza.
Ainulai @ 12.12.2023 21:29Mums ir tikai viena cilvēka vārdi pret otra cilvēka vārdiem. Es neticu, ka viņa neko nav stāstījusi draudzenēm, savai ģimenei. Kā tā tik pēkšņi viss?
magdalena333 @ 12.12.2023 20:49Tad sanāk, ka viņš ir apstrādājis arī bērnus, ja bērni ir piekrituši dzīvot ar tēvu. Cik saprotu, bāriņtiesai ir jāņem vērā bērnu viedoklis, tak divi bērni ir vecumā, kad var paust savu viedokli. Vai tiešām bērni piekrituši palikt labāk ar tēvu varmāku ( viņa minēja, ka bērni redzēja viņa izdarības) nekā ar mammu, kas atdevusi visu sevi dēļ bērniem. Vai arī tiešām šis ir uz bāriņtiesas neizdarību, ka nav prasīts bernu viedoklis? Šis mani ļoti mulsina.