Kuri jūsuprāt ir nākamie Četri uz koferiem dalībnieki?
Pēc Ginta storijiem izskatās, ka Jutas melnais kaķis atkal viņam iedots, savukārt Jutai ieintriģējošs storijs kādā atpūtas vietā. Reinika storiji Rāznas ezerā liek secināt, ka viņiem līdzi ir operatori, šķiet arī, ka Juta fonā runā.
Tikmēr Samanta arī bija devusies Latgales retrītā, bet ar Kašeru un viņa vīru. Hmmm, kas tad galu galā ir ticis tālāk?
Gribētos jau cerēt, ka Juta beidzot izskauda Samantu no šova.
themoonNeteica jau gan viņa tā. Retrīts ir garīga prakse, nevis brivdienas.
vivii @ 13.10.2020 19:50Drausmas... pa ilgiem laikiem paskatījos Deimones profilu un viņa, ar katru reizi izskatās ar vien briesmīgāk un briesmīgāk, tā jau vienmēr lec acīs viņas krunkas un sažuvušais izskats, bet tagad izskatās vēl, vēl briesmīgāk ?
Un pati vēl kladzina par kaut kādiem skaistuma standartiem un patikšanu vīriešiem - dubultā morāle ??
rizha_anna @ 14.10.2020 19:53Decembrī skriesim visi pēc jaunās Freimanes recepšu grāmatas? :D
keegan @ 14.10.2020 21:01
Mhm. To viņas grāmatas fenomenu tā arī neesmu sapratusi. Varu to izskaidrot kā "vajag tacu nopirkt to paulas freimaniites gramatinu, instagrama reklame un esmu tacu ista saimniecite blablabla kaa man tada nebus". Visas tās receptes vai līdzīgas ir atrodamas internetā un vēl 10 variācijās.
rizha_anna @ 14.10.2020 19:53Decembrī skriesim visi pēc jaunās Freimanes recepšu grāmatas? :D
themoon @ 15.10.2020 03:19Vucēns Latvijā jau ilgāku laiku vai pēkšņi šodien uzradās? Ja šodien - kur tad pašizolācija? Neapskaužu restorānu darbiniekus, kurus šī bezatbildība var skart.
Visas tās receptes vai līdzīgas ir atrodamas internetā un vēl 10 variācijās.
cipilka @ 15.10.2020 11:57Man arî gramata ir, bet tā aei neko nepagatavoju... labi ka uzdāvināja ziemīšos?
Instagrama var atrast daudz labus kontus, kur dalās ar receptēm bez maksas, piemēram edamskaisti utt