graytea @ 28.08.2020 14:16Lasījāt Twitter, ka Armaņeva raksta uz cilvēku darba vietām par to, ka kāds ielaikoja negatīvu komentāru par viņu?
https://twitter.com/fon_Mencendorfa/status/1299279535045779456
Viņa tak ir nepieskaitāma!? Ja tik daudz laika velta lai pētītu kur strādā katrs kas raksta kaut ko negatīvu pret viņu! Kārtējo reizi neizprotu kā viņai kāds var sekot. Ņemot vērā viņas iepriekšējos fake fanu kontus,gan jau ka sataisījusi miljons instagram kontus lai pati sev rakstītu jaukus komentārus.
makitta9 @ 30.08.2020 08:36man patiik, kaa shajaa forumaa vienmer ir kaada, kura VISU zina, paziist THE cilveeku, kursh kko par kadu zina un tad ar putaam uz luupaam te metas visas izglitot :D un parejaam arii, ka tik spills the tea, pofig, cik neparbaudita ir taa info un ka iespejams rakstiitaaja ir vnk zandinja no aizkraukles un visu izdomajusi :D apburosi :D
Nekaspersonigs05 @ 30.08.2020 15:35
Nu bet vienmēr kāds vairāk zin
Es arī zinu ļoti daudz pretīgu lietu, piemēram, par Paulu Freimanei, jo apgrozos tajā fitnesa treneru kompānija, kādam Pēteris ir draugs un tā tas klačas tiek dotas uz priekšu.
Es jau sen sapratu nav jēga rakstīt! Jo te neviena jau netic
Nu tad arī nav jēga
Kāda man starpība zin un smejas 100 cilvēki vai 203.
Te jau viena otra atļaujas burzīt bezmērķīgi viena Otrai virsū.
Mani arī 🤣Kas tur ir ar to Paulu?rizha_anna @ 30.08.2020 20:35
man interesee :D :)
Bordo @ 01.09.2020 19:00Kā jums patīk, kā Dvinska saģērbusi meitiņu uz pirmo septembri? Kaut kāds vāks...nu, nopietni?