ietekmele @ 27.08.2020 18:12Man vienīgajai liekas Vavilovas ģērbšanās stils šausmīgi jokains un dažkārt pilnīgi bezgaumīgs? Ir dienas, kad skaisti, bet dažkārt pilnīgi nesaprotu... Katrs drēbju gabals no savas operas un uz viņas tievā, plakanā auguma viss vienkārši ir 3x par lielu un karājās. Šķiet, ka mēģina izcelties un veidot kaut ko savu, bet īsti nesanāk.
core @ 27.08.2020 20:02Sana laikam saprata, ka ar instagramu varēs tagad pelnīt :D
Blackx @ 28.08.2020 08:52
Drausmīga tā sieviete... Nebrīnos, ka Timma aizmuka. Esmu redzējusi viņu pāris reizes klubos, restorānos. Laikam domā, ka ir pasaules naba. Pēc tās mii cosmetics reklāmas jau var to noprast. Salīdzini CindyWanderlust ar šo ...
vivii @ 28.08.2020 13:35
Man gan ir izveidojies labs iespaids, pirms viņa sāka likt story, kur runā un stāsta kaut ko, likās vēsa un iedomīga. Tagad pat ir iepaticies uz viņu skatīties. Manuprāt, katram savs!
Un vēl man patīk, ka viņa tik brīvi runā par bijušajām attiecībām, ne visas instagrameres par to runā un dalās.
Būsim tomēr pārpratušas, jo about you ar “pēcapmaksu” saprot maksāšanu kurjeram, nevis, piemēram, kā Vācijā 30 dienu laikā, lai varētu saprast, vai prece patīk, pirms tiek novilkta nauda no konta 🤣Žēl, es jau brīnījos, vai tad tiešām pie mums reiz būs kā Eiropā 🤣🤣Colbi @ 27.08.2020 17:16Jā, taču man liekas, ka tā ir vienīgā vieta Latvijā, kur šāda opcija ir pieejama. Par Vāciju jau sen zināju, taču laikam tur tomēr dzīvo apdomīgāki cilvēki, kuri 20€ dēļ nebrauks dzīvot pie tantes uz Zilupi, lai tikai nemaksātu. ?Es ironizēju, taču noteikti ir savs āķis, kāpēc pie mums tā nekur nav.
Danenbergsone pēc bildēm ir ļoti smuka, nesaprotu kā var pateikt tā par viņas vīru, ja viņa ir sīciņa, nū un, labāk būt sīciņai un smalciņai nekā lielai, platiem pleciem, muguru, lielu dibenu, vot tur neko nevar darīt, tur kur viņa kopā ar vīru, abi ir diezgan līdzīga auguma, sanak ka vīrs arī ir maziņš?
zzebrrraaa @ 29.08.2020 16:58Nedomāju ka tas bija par Sailu.Biju pasākumā kurā meitenes tieši prasija Sailai ko viņa domā par Telpa sev momentiem un vīna vakariem ar projektoriem,Saila teica ka uzzinot ka viņas vērs telpu vaļā pati piedāvāja iet pie viņām taisīt māmiņu pēcpusdienas un naudu atstāt viņām pašām bet viņas izsludināja momentu,kas viņai likās pārāk līdzīga ideja tikai ar citiem vadītājiem,citiem lektoriem,varbūt tur nebūtu noteikums visām tā čupoties bet tēmas jau mammām visām vienas,tāpēc viņa vairs neko ar viņām par to nerunāja.Ar tādu komunikācijas stilu kāds ir dzenītei domāju ka pus Rīga sagājusi ragos,tāpēc jau pat ar visu lielo sekotāju skaitu neviens pie viņas negāja.Es palasiju komentārus zem telpa sev un sapratu ka tur tak nav visi mājās
graytea @ 28.08.2020 14:16Lasījāt Twitter, ka Armaņeva raksta uz cilvēku darba vietām par to, ka kāds ielaikoja negatīvu komentāru par viņu?
https://twitter.com/fon_Mencendorfa/status/1299279535045779456
Viņa tak ir nepieskaitāma!? Ja tik daudz laika velta lai pētītu kur strādā katrs kas raksta kaut ko negatīvu pret viņu! Kārtējo reizi neizprotu kā viņai kāds var sekot. Ņemot vērā viņas iepriekšējos fake fanu kontus,gan jau ka sataisījusi miljons instagram kontus lai pati sev rakstītu jaukus komentārus.