es ar nezinu kāpēc iedomājos , ka viņi pa gultu vien un jāklejas katru mīļu brīdi ??vismaz abi pec tādiem izskatās ???Nemieriga12 @ 11.08.2020 12:53Sauliete ar savu Peķu nu buss pus LV izbraukājusi pa nomuriņiem, parp. Jēgu. ?
Pēdējā laikā izkatās tāda noņurcītaa, pupeļi arī vairāk nokarājas... ?
Shayk @ 11.08.2020 23:39Ta NL Baiba ir dzivs piemers, ka tie produkti nestrada.
Silla @ 12.08.2020 00:29es ar nezinu kāpēc iedomājos , ka viņi pa gultu vien un jāklejas katru mīļu brīdi ??vismaz abi pec tādiem izskatās ???
isanalapsa @ 12.08.2020 11:36kaadai ir taa intervija?? gribas palasit un pasmieties kaa Gints kaartejo reizi savu publisko teelu pucee bet realitaatee uzvedas pavisam savadak. Vinjsh vienmeer ir bijis pretrunaas ar to ko saka un ko dara jo tas ir Gints :D svariigaak ir publiski sevi glaudiit un buuveet savu iedomu teelu????? negribas tereet naudu uz zhurnalu
Saimniece110100 @ 12.08.2020 22:16Man gan Gints nav rakstījis... ?
isanalapsa @ 12.08.2020 19:01gints jau visaam chiksaam raksta piedava seksu un ja chiksas atsaka shis uzreiz tu man taapat nepatic un nevareetu mani dabuut ?????? nepieaudzis teevinsh kursh nesaprot ka ar izskatu ir par maz
ganjau ir daudzas kuras skrien satikties jo giiiiiinnntssssss ???????????
Bērnudārzs ? Es jau labu laiku atpakaļ atsekoju, liekas, ka viņai mazliet par daudz galvā sakāpis.extremegirl @ 13.08.2020 10:22nesekoju freimanei bet nobloķēju viņu lai instagramaa man visu laiku nemet viņas bildes un reklāmas...šī mani arī nobloķēja ...lol.Vai tad vispar var redzet ja kāds svešs cilvēks ir nobloķējis?es vispar neskatijos viņas storijus .reizi menesi labi ja apskatijos bildi ko izmeta search lapaa
Nemieriga12 @ 12.08.2020 23:34
Raksta, raksta. Tāds idiots. Ar kādiem tekstiem Jums uzsāk saraksti instgram? Vabrut sāk visam ar vienu tekstu?? ?