Cherrygirl @ 10.08.2020 21:22Okey, meitenes, te būs jauna tēma.
Ko jūs domājat par Rebeku Kohu, viņas 5 mēnešu ilgo mīlestību un visām tām paranžām un dvieļugalvu būšanu? ??
vivii @ 11.08.2020 01:33Es nekādi nespēju saprast , Deimones pamācošos komentārus par bērnu audzināšanu! Ik reiz, kad kaut ko gudri ieraksta, man ir tāds whaaaat!?
Man liekas, ka viņa neizprot to, ka katrs cilvēks un bērns ir citādāks. Nemaz nerunājot, par viņas trakajiem uzskatiem par skaistumu un kādai sievietei ir jābūt. Reāli, visu laiku nonāk pretrunās, tēlo pareizo un pēc tam netīšām parāda īsto seju. ??
Tāpat kā toreiz par to atkailināšanos un tā varētu turpināt mūžīgi, viņai nav kaut kādas garīgas problēmas vai personības dalīšanās? ??
Seina @ 11.08.2020 01:53
kur var lasīt tos komentārus? Pie insta bildēm visp gandrīz nav komentāru.
Šī iemesla dēļ pat atsekoju viņai...Nu nav iespējams to klausīties ??♀️What @ 10.08.2020 20:32Arī esmu ievērojusi ka Elīna neizruna R burtu un citreiz nevar saprast ko saka ?
Aureksi @ 11.08.2020 11:42Deimone varētu klusēt par bērnu audzināšanu. Paskat kāds viņai tas jaunākais puika ir nepārliecināts par sevi, klusē, nerunā un cik var saprast, tad ir arī problēmas ar uzvedību
Czech @ 11.08.2020 11:30Rebeka Koha - meitenei viss COVID dēļ apstājies, mācīties tālāk negrib, par treneri arī neplāno būt, nezina, ko pati vēlas (to visu ir pati teikusi). Meitene saprot, ka tālāk dzīvē īsti neko nedarīs, laidīs luni. Ieraudzīja iespēju Katara, kur ir bagātība, nauda, kur ir iespēja izsisties. Nepadomāja, ka viņai kā sievietei tomēr tāda iespēja baigi nebūs. Būs vien jāsēž mājās kā mājsaimniecei un to Katāras naudu tērēt īsti nebūs kur, jo vīrs daudz ko neļaus. Viņa jauna, naiva. Pašai šķiet, ka patiešām iemīlējusies un ir īstais. Musulmaņiem ļoti viegli apvārdot jaunas meitenes, viņas tic un ir pārlaimīgas.
Mandele @ 11.08.2020 10:27Lasijāt Ginta jauno interviju Ok? man vienīgajai šķita , ka tur tik daudz pretrunu? Nezinu, izlasot to visu liekas, ka principā viss tas , ko par viņu saka tā arī ir.. it kā uzsver, ka ir tik dziļš , bet tas viss kopā ir tik virspusēji ..