Saulietes storiji ir skatāmi tikai 20%, viņa vienkārši tos nemāk taisīt :D Ja ir citi, kas smuki visu parāda, piemēram, to pašu ēdienu, tad viņa tik haotiski ar to kameru mētājās, ka pa lielam neparāda neko :D arī tā līšana bērniem sejās-kapi :D
Par Didras runas stilu ir vienkārši stulbi ierēkt :D viņa ir augusi krievu ģimenē un visticamāk nemāk savu domu noformulēt latviski, tāpēc sanāk jaunvārdi :D Mani īru radi un krievu draugi arī dīvaini izsakās latviski, nekad neesmu par to viņus saukusi par muļķiem vai stulbiem.
Beāte Katrīna arī ir influencere bez iemesla, neteiktu, ka viņas profils būtu baigi wow, bet esmu jau sapratusi, ka lai kļūtu par instargameri, pietiek būt kopā vai draugos ar kādu citu zināmu cilvēku. Re kā visas Kramiņas, Nīmanes, un citas muterītes, uzkačājušas sev sekotāju loku tikai būdamas draugos ar Dzenīti :D
Visas Evelīnas, Lotes, Emīlijas, utt. - nu pilnīgs kancels. Zinu kādus ciparus prasa par sadarbībām, nav brīnums, ka nestrādā un tikai rij pa kafenēm :D
Man ļoti patīk Laura Valuta-tik sirsnīgs cilvēks gan dzīvē, gan sociālajos tīklos. Našķoties Zane ir superīga un vienkārša meitene. Virsnīte ar Foodblogeru ir forši.