Care Cat @ 08.08.2023 12:12
Izrēķina, cik padotajiem jāmaksā un, cik pašai vajag labai dzīvei ?
Interesanta sieviete @ 08.08.2023 12:17
Daudz izdevīgāk pašām ir iestāties normālos sertificētos koučinga apmācības kursos un par šo naudu nomācīties veselu gadu, iegūt legit sertifikātu un zināšanas , kas noderēs, pat ja nepraktizēsiet kā kouči. Latvijā ir dažas labas starptautiski sertificētas skolas ar ļoti labiem pasniedzējiem, kas sevi nereklamē tik absurdā veidā
Nitaris @ 08.08.2023 11:02šis ir vienīgais punkts, kur piekrītu. Es arī labprāt būtu gājusi tālmācībā, tas saudzētu manu psihi
neej. kas traucē? arī cilvēki? :Dpepija @ 08.08.2023 12:39kada vaina nesarunaties un iztikt bez cilvekiem??tas ir vnk super,labaka lieta ko esmu dzive sapratusi,cik labi ir but vienam.Nervi mierigi.Es labrat neietu uz darbu,lai nebutu neviens jasatiek.
Man ir 44 gadi,bet es jau gribetu iet pensija?
fioanaa @ 08.08.2023 11:40
Apbrīnojama bezkaunība, pat pēc visa tā skandāla, kur atklājās, ka viņa neietilpst Latvijas Starptautiskā kauču federācijā un nemaz nebija sadarbības ar Tony Robbins, šī vēl diedelē 700 eur!
Ainulai @ 08.08.2023 13:23
Es arī viņu apbrīnoju, bet pozitīvā nozīmē. Uresina ir malacis! Šitā apcirpt lētticīgās aitas un savākt žūksni naudas, to vajag mācēt! Vai viņa kādam liek pirkt savus pakalpojumus? Taču nē. Dāmas viņai pašas naudu nes uz šķīvīša ar zelta maliņu.
https://www.apollo.lv/7827780/sievietes-speka-galvenie-noslepumi-latvija-starte-unikals-kurssInteresanta sieviete @ 08.08.2023 12:19
Turklāt, koučings nav par kaut kādām tur mistiskām dažām "meditācijām", bet gan ar pamatīgu darbu ar savām pārliecībām, ieradumiem utt. Neviens nekur mistiski nemainās kaut ko klausoties ezotēriskā veidā
Care Cat @ 08.08.2023 13:52
Uresina ir tāds pats fenomens kā Didrihsone, kas apcirpj aitas. Un aitas pavelkās arī.
Mc.Queen @ 07.08.2023 13:17Tiešām Andža stāvoklī?
Katrā ziņā ar vīru viņai viss vecajās sliedēs, pārvāksies tak drīz.
Silverxangel @ 08.08.2023 14:542 vai 3 nedēļas atpakaļ redzēju pērļu mammu un she was so pregnant!! Interesanti kapēc viņa slēpj to tik ļoti? Like- viņai kuru katru brīdi dzims. Tagad čekoju visus viņas storijus un bildes un nav neviena pati bilde ar punci!
Ivy Blanks @ 08.08.2023 15:13
Nu ne visiem ir svarīgs IG, un palielīties, un dabūt jaunus sekotājus. Daudzi dzemdē arī patiesi to gribot, ģimenes veidošanai, nevis instagram veidošanai. Tiem arī pats pēdējais ir prātā paziņot visam ig par savu stāvokli. Pats svarīgākais ir miers un iznēsāt veselīgu bērniņu, nevis ka tik vairāk cilvēkiem paziņot par savu grūtnicību, lai dabūtu jaunus sekotājus un sadarbības. Tā dara tikai tāas, kurām pirmajā vietā ir ig. uzreiz prātā ir samanta amanda un didrihsone, kas paziņoja par grūtniecību jau 10.nedēļā.
Krizdole @ 08.08.2023 15:38
Vai arī tieši ir svarīgi, pēkšņi paziņos jaunumus un profilam apmeklētāju mega pieplūdums, piedevām vēl kāds skaļš rakstiņš presē
pradacandy @ 08.08.2023 17:55Samanta Tīna braukā apkārt ar piesūkušos ērci,vispār cik esmu dzirdējusi pēc iespējas ātrāk jāņem nost,lai neko nesaķertu. Jo ātrāk,jo labāk, nē vēl vairākus storijus filmē.
Andersones seja vispār ir pieradījums, ka pārspīlēt nevajag. Tikai 32 gadi, bet viņas acu plakstiņi ir kā palagi, jo noslīd no botoksa. Un, manuprāt, viņas lipolītiķi žoklī padara viņas seju ļoti kantainu.fifa @ 08.08.2023 16:05Kāda ir mēģinājusi to lipolītiķu procedūru, kuru tagad reklamē Evija Fogele? Cik zinu arī Elīna Andersone to veic, bet Andersones zods jau sāk izskatīties par traku.