IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 290
Reģ: 31.10.2022
Paulīne88 @ 06.07.2023 22:54

Viņa ir stāvoklī

Viņa par to pati teica? Savādāk liekas, ka tagad mūžīgi stāvoklī un nekā nevar piedzemdēt. 😀
06.07.2023 23:06 |

Patīk
Reitings 15917
Reģ: 12.07.2022
Krasta ar to izpletņjaku un debilo puķi uz galvas izskatās pilnīgi kukū. Vai nu viņa ir gatava postot pilnīgāko sūdu potenciālās ažiotāžas dēļ, vai arī viņai tiešām ir problēmas...
06.07.2023 23:14 |

10 gadi
Reitings 12739
Reģ: 15.03.2012
Fifite @ 06.07.2023 20:32

Viņa vienmēr labi un starojoši izskatās.

Neviens arī nesaka, ka viņa izskatās slikti, tāpēc arī izbrīna, kāpēc tāds filtrs jāuzliek, jeb tas varbūt speciāli kā prikols? 🤔
06.07.2023 23:16 |

10 gadi
Reitings 1872
Reģ: 29.01.2009
fioanaa @ 06.07.2023 23:06

Viņa par to pati teica? Savādāk liekas, ka tagad mūžīgi stāvoklī un nekā nevar piedzemdēt. ?

Bija storijs, kur bija, ka pacientes pieņems līdz gada beigām. Ja tad ies dekrētā, tad šobrīd ir kādā trešā mēnesī. Bet par būšanu stāvoklī te forumā dzied jau kopš marta.. nelīmējas..
06.07.2023 23:29 |

Reitings 516
Reģ: 29.01.2023
Skatiens @ 06.07.2023 21:59

Fakts kā tāds. Kā var interesēt vecis vairāk kā meita. Varētu saprast, ja meitai būti 16mit vai 20mit.

Kads sakars? Tu ar viru/draugu nemedz aizbraukt randina?
Jus noteikti esat viena un neesat attiecibas. Bernu ari drosvien nav, jo nespeju iedomaties ka kaut ko tik stulbu var uzrakstit kada milosa sieviete/mate😀😀
Dita ar Kaulinu ir skirusies isi pec meiteinas piedzimsanas, sobrid citas attiecibas un aizbrauca 5cu dienu celjojumaa..
ludzu nokaunies ka kaut ko tik stulbu ierakstiji forumaa- virietis svarigaks kaa beerns, kauns tava vietaa😀😀
07.07.2023 00:00 |

Patīk
Reitings 55275
Reģ: 12.10.2022
Ainulai @ 06.07.2023 18:54
Nu kāpēc Salcēvičai jābāž tā kamera sejā savam dēlam? Var redzēt, ka puika samulsis, jūtas neveikli kameras priekšā! Man pat žēl viņu palika… Lai pati gorās un šķobās, bet kāpēc tik tuvu jāfilmē samulsis pusaudzis? Indra, fuj!
Neļauj frī un kolu. :D Dažreiz to, ko aizliedz, tas kļūst par atkarību.
07.07.2023 00:10 |

Reitings 6002
Reģ: 17.03.2023
Ārprāts, tā pēdējā bilde un storijs alisewildx. Rozā bildes ar pakaļas kratīšanu un kāses vilkšanu. Izskatās pēc ļoti lētas maukas.
Kā, to vispār var asociēt ar vegāna dzīvesveidu?
Plus vēl savos stroijos, regulāri atrāda un lepojas par to cik daudz ir nopelnījusī ar onlyfans. Vot to es saprotu, tie ir sasniegumi 😂.Laikam, kaut kāda veiksmīga biznesa lēdija, sportiste, zinātniece, nervozi pīpe malā, salīdzinājumā ar viņu.
07.07.2023 01:14 |

Patīk
Reitings 11244
Reģ: 18.09.2021
HiacinteBurkaa @ 06.07.2023 23:14
Krasta ar to izpletņjaku un debilo puķi uz galvas izskatās pilnīgi kukū. Vai nu viņa ir gatava postot pilnīgāko sūdu potenciālās ažiotāžas dēļ, vai arī viņai tiešām ir problēmas...

Viņas nervozi viltotais nepārejošais smaids ir rādītājs, ka ir problēmas.
Un ģērbjas viņa briesmīgi. Tā milzu puķe kas no Kerijas nošpikota? Viņai tāda kkad nebija uz kleitas?
07.07.2023 01:24 |

Reitings 263
Reģ: 04.09.2022
riitarosme @ 07.07.2023 00:00

Kads sakars? Tu ar viru/draugu nemedz aizbraukt randina?
Jus noteikti esat viena un neesat attiecibas. Bernu ari drosvien nav, jo nespeju iedomaties ka kaut ko tik stulbu var uzrakstit kada milosa sieviete/mate??
Dita ar Kaulinu ir skirusies isi pec meiteinas piedzimsanas, sobrid citas attiecibas un aizbrauca 5cu dienu celjojumaa..
ludzu nokaunies ka kaut ko tik stulbu ierakstiji forumaa- virietis svarigaks kaa beerns, kauns tava vietaa??

Es jau saku kā svešs vecis jeb jaunas attiecības, lai būtu vecis var būt interesanti, ja ir tik mazs bērniņš. Slimas sievietes, kas tā dara.
07.07.2023 06:21 |

Reitings 3432
Reģ: 23.01.2022
Skatiens @ 07.07.2023 06:21

Es jau saku kā svešs vecis jeb jaunas attiecības, lai būtu vecis var būt interesanti, ja ir tik mazs bērniņš. Slimas sievietes, kas tā dara.

Tu esi slima ja tā uzskati.
Tas, ka viņai ir bērns un nav kopā ar bērna tēvu, nozīmē, ka tagad līdz meitas 15 gadiem viņa nedrīkst iziet no mājas un veidot attiecības?
Ar ko sieviete, kura ir kopā ar bērna tēvu ir labāka par tādu, kura ir cienījusi sevi un nav kopā? Nav jau tā, ka viņa pārtrauca attiecības ar mīlošāko vīrieti pasaulē. Afērists un nekas cits.
Bērns ir aprūpēts. Atradies pie omītes un tantes.
07.07.2023 09:11 |

10 gadi
Reitings 4308
Reģ: 25.05.2009
Te arī Peinera atbilde par to, ka viņš netērē KP naudu, bet visas izklaides apmaksā pats. Interesanti gan, ka viņš lūdz KP nepublicēt kopbildes, lai kāds kaut ko ne tā nepadomātu, bet tai pat laikā Alīna un Laura atrāda visas viņu izklaižu detaļas instagram.
https://www.apollo.lv/7809742/manam-finansu-stavoklim-nav-nekada-sakara-ar-kristapu-zanis-peiners-par-draudzibu-ar-porzingi
07.07.2023 09:16 |

Reitings 263
Pelnrukšķīte @ 07.07.2023 09:11

Tu esi slima ja tā uzskati.
Tas, ka viņai ir bērns un nav kopā ar bērna tēvu, nozīmē, ka tagad līdz meitas 15 gadiem viņa nedrīkst iziet no mājas un veidot attiecības?
Ar ko sieviete, kura ir kopā ar bērna tēvu ir labāka par tādu, kura ir cienījusi sevi un nav kopā? Nav jau tā, ka viņa pārtrauca attiecības ar mīlošāko vīrieti pasaulē. Afērists un nekas cits.
Bērns ir aprūpēts. Atradies pie omītes un tantes.

Reāli rēcīgi, kad sievietei vajag veci ar tik mazu bērniņu. Priekš kam? Aprūpēta maza meitiņa pie tantes un vecāsmātes, tā vietā, lai pašas māte bučotu katru dienu un nēsātu uz rokām. Māte redziet nevar iztikt bez seksa tiiiik ilgu laiku. Un vēl pilns te ar līdzīgi domājošām. It kā cilvēki nevarētu atlikt baudas uz vēlākiem laikiem un, kaut kas briesmīgs no tā notiktu. Tas izklausās pēc sievietēm, kuras ir upuri un pašas nevada savu dzīvi- obligāti vajag veci, sevišķi naudas dēļ. Ja grib braukt ceļojumā, ņem un iesēdini mašīnā ar visu mazuli un gāzē, priekš kam tur svešs vecis😅🤣😂🤣
07.07.2023 09:29 |

Patīk
Reitings 15917
Reģ: 12.07.2022
Skatiens @ 07.07.2023 09:29

Reāli rēcīgi, kad sievietei vajag veci ar tik mazu bērniņu. Priekš kam? Aprūpēta maza meitiņa pie tantes un vecāsmātes, tā vietā, lai pašas māte bučotu katru dienu un nēsātu uz rokām. Māte redziet nevar iztikt bez seksa tiiiik ilgu laiku. Un vēl pilns te ar līdzīgi domājošām. It kā cilvēki nevarētu atlikt baudas uz vēlākiem laikiem un, kaut kas briesmīgs no tā notiktu. Tas izklausās pēc sievietēm, kuras ir upuri un pašas nevada savu dzīvi- obligāti vajag veci, sevišķi naudas dēļ. Ja grib braukt ceļojumā, ņem un iesēdini mašīnā ar visu mazuli un gāzē, priekš kam tur svešs vecis????

Čau, vecmeita ar kaķi! Uzbūru ainiņu- vīrieši gadiem sēž un kalkulē: "Tā, viņas bērnam beidzot paliek 7, nu es varu mēģināt iepazīties!" 😁 Dzīvē notiek visādi, jaunas attiecības var izveidoties arī ar zīdaini uz rokām, un sieviete primāri ir cilvēks un personība, ne tikai mamma 24/7. Kad Didrihsone nedēļu dauzās apkārt, bet zīdainis paliek ar omēm vai aukli- tas ir ok, ja? Jo vīrs taču pie sāniem, nevis random vecis seksam 😁
07.07.2023 09:42 |

Reitings 263
HiacinteBurkaa @ 07.07.2023 09:42

Čau, vecmeita ar kaķi! Uzbūru ainiņu- vīrieši gadiem sēž un kalkulē: "Tā, viņas bērnam beidzot paliek 7, nu es varu mēģināt iepazīties!" ? Dzīvē notiek visādi, jaunas attiecības var izveidoties arī ar zīdaini uz rokām, un sieviete primāri ir cilvēks un personība, ne tikai mamma 24/7. Kad Didrihsone nedēļu dauzās apkārt, bet zīdainis paliek ar omēm vai aukli- tas ir ok, ja? Jo vīrs taču pie sāniem, nevis random vecis seksam ?

Es tieši par to- kādā sakarā ir vajadzīgas jaunas attiecības ar zīdaini uz rokām. Tas ir slimi! Primārās attiecības ir māte un bērns. Mazums, kas grib iepazīties. Lai gaida. Kā var pašas sievietes pārvērtēt vīrieša nozīmi savā dzīvē. Tas ir pi.dohen..
07.07.2023 10:01 |

Reitings 753
Reģ: 14.12.2019

Reāli rēcīgi, kad sievietei vajag veci ar tik mazu bērniņu. Priekš kam? Aprūpēta maza meitiņa pie tantes un vecāsmātes, tā vietā, lai pašas māte bučotu katru dienu un nēsātu uz rokām. Māte redziet nevar iztikt bez seksa tiiiik ilgu laiku. Un vēl pilns te ar līdzīgi domājošām. It kā cilvēki nevarētu atlikt baudas uz vēlākiem laikiem un, kaut kas briesmīgs no tā notiktu. Tas izklausās pēc sievietēm, kuras ir upuri un pašas nevada savu dzīvi- obligāti vajag veci, sevišķi naudas dēļ. Ja grib braukt ceļojumā, ņem un iesēdini mašīnā ar visu mazuli un gāzē, priekš kam tur svešs vecis????

Esi viena no tām nenormālajām, kas maina pamperus uz kafejnīcu galdiem, kar pie pupa uz katra stūra un velkas ar savu gaudotāju uz operu? Pēc tādas izklausies.
07.07.2023 10:04 |

10 gadi
Reitings 1816

Es pieļauju, ka Tev pašai sirds alkst pēc iemīlēšanās sajūtas ❤️ sieviete ir sieviete ar visām tās lomām - māte, meita, māsa, mīļākā, kolēģe utt.
Lai katrs bauda dzīvi kā vēlas, nevajag skaust.
07.07.2023 10:26 |

Reitings 3432
Reģ: 23.01.2022

Tu izklausies pēc ļoti skumja cilvēka. Vīrietis (jā, ne vecis) tikai naudai un seksam. Man tevis patiešām žēl.
Aizej labāk pašausminies par Kivičiem, nevis zelē jaunas sievietes dzīvi. Bērnam arī vajag brīvdienas no mammas un pa 5 dienām NEKAS nenotika, bet mamma atbrauca priecīga un atpūtusies.
Viss, es diskusiju ar tevi šeit beidzu, lai tavi slimie murgi nav jālasa nevienai jaunai un vientuļai māmiņai.
07.07.2023 10:27 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
Ainulai @ 06.07.2023 19:12
Kad humpalu Anetei tās kāzas bija? Interesē vai kleita arī būs no humpalām? Vispār stiliņš viņai tāds, kā lai maigi pasaka, sooo yesterday! Kāzu kurpes tādas, kādas es pat uz cirku nevilktu. Un nez cik ilgtspējīgi un zaļi ir iegādāties kurpes vienai dienai.

Lai nu kura influencere, bet viņa gan man liekas ok. Īpaši, ja salīdzina ar citām šajā diskusijā minētajām. Ne viņa cenšas izlikties biezāka vai krutāka kā ir, ne zīmējas ar biezo veci, ne viņai profils ir viens vienīgs reklāmas stabs, ne stulbi skandāli a la Didra uz katra stūra, ne arī tas pārspīlēti uzspīlētais, tēlotais harmonisms kā Beitikai.
Tas vai viņas saturs ir mega interesants, tas jau ir cits stāsts. Bet viņa man liekas tāda mierīga un jauka. Nedzenas pēc klikšķiem.
Apģērbu stils ir tāds savādāks un velk uz vintidžu, un es tās lietas nevilktu. Gan jau tās kurpes pēc tam ikdienā vilks. Vismaz es vairāk ticu, ka viņa savas kurpes valkās 5 gadus, nekā ka Krasta to milzīgo ādas jaku kaut 2 gadus :D.
07.07.2023 10:28 |

Reitings 8620
Reģ: 13.04.2022
Pelnrukšķīte @ 07.07.2023 10:27

Tu izklausies pēc ļoti skumja cilvēka. Vīrietis (jā, ne vecis) tikai naudai un seksam. Man tevis patiešām žēl.
Aizej labāk pašausminies par Kivičiem, nevis zelē jaunas sievietes dzīvi. Bērnam arī vajag brīvdienas no mammas un pa 5 dienām NEKAS nenotika, bet mamma atbrauca priecīga un atpūtusies.
Viss, es diskusiju ar tevi šeit beidzu, lai tavi slimie murgi nav jālasa nevienai jaunai un vientuļai māmiņai.

Man neticas, ka kāds vēl šeit tiešām ņem pa pilni to debīli Ingrīdu, aka resnobārbiju. Jau sen skaidrs, ka dāma nav spicākais zīmulis penālī.
07.07.2023 11:11 |

10 gadi
Reitings 163
Danenbergsone vakar: "Es lieku apģērbu nepērku, man nekā lieka nav"
Danenbergsone šodien: Atrāda čupu ar shein pasūtījumiem :D
07.07.2023 11:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits