IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Patīk
Reitings 11244
Reģ: 18.09.2021
vilkluse @ 28.06.2023 11:40

yes, bet zāles smēķētāji parasti kā argumentu izmanto, ka "no zāles nepaliek atkarīgs", bet realitātē no rīta atver acis un piešķiļ bongu, vai vakaros nevar aizmigt bez džointiņa.
ir cilvēki, kuri uzpīpē un ir OK, tāpat kā ir cilvēki, kuri var regulāri izdzert vīna glāzi un apstāties. piem, Alise pati ir stāstījusi, ka kādreiz ir kodusi un vārtījusies pa zemi, viņa ir uz atkarībām tendēts cilvēks

Precīzi! It kā zāle un sēnes neizraisot atkarību un mega veselīgi, bet kāpēc tad VISU LAIKU apdolbījusies it kā bez tā dzīvot nevarētu?!?
Un nez kāpēc tie zāles pīpētāji, ko es zinu, ir kļuvuši truli?
Alises līmenis - kurīt, dolbīties un vēl to REKLAMĒT - come on! Priecājos, ka ir paņemta! Viņa var droši doties uz tām valstīm, kas viņai patīk
Ou, bet ja visu laiku kurī, tad varbūt nav naudas dzīvot, piemēram, Nīderlandē?
Vai Alise ir “celmlauze”, kas grib ieviest inovācijas (legalizēt narkotikas) Latvijā un tāpēc te paliek?
28.06.2023 13:18 |

Patīk
Reitings 11244
Reģ: 18.09.2021
Piekrītu arī, ka Alise ir uz atkarībām tendēts cilvēks. Agrāk koda un m*ukojās, tagad kurī un m*ukojas. Un pati kaut kā neredz, ka tas ir tieši tas pats!
Sanda Krasta - jā, laikam viņai ir bērns. Tas ir diezgan aizdomīgi, ka bērnu neaudzināja māte. Netipiski… LieneSkumleStyle :D
Sanda ir no tām, kas vēl no traķenes postos, cik viss ideāli.
IDE*ĀLI
ATVAĻI*NĀ*JUMS
RE*TRĪTS 😀
28.06.2023 13:47 |

Reitings 618
Reģ: 13.12.2021
Alises sekotāji liela daļa arī izskatās pilnīgi priduraki. Raksta, ka draugs sakurījies zāli knapi metru ar auto nobrauca un brīnās, ka viņu liks cietumā!
Pirmkārt, Tu narkotisko vielu reibumā esi pie stūres!
Otrkārt, Tu esi lietojis LV nelegālas vielas, kas ir aizliegtas!
Un atkal salīdzina ar alkoholu, jo redz no tā ir mazāks sods, LABRĪT. Alkohols nav aizliegta viela, nu cik grūti to saprast!
Un vēl pibilst, ka analīzes redz esot uzrādījušas, tas taču ir vislielākais pierādījums. Zeme vienkārši atveries 😀
28.06.2023 13:48 |

Reitings 112
Reģ: 15.05.2023
analīzes neko daudz nenozīmē. ja regurāli smēķē, analīzes var būt pozitīvas arī vairākas nedēļas pēc pēdējās smēķēšanas reizes.
28.06.2023 13:51 |

Reitings 618
Reģ: 13.12.2021
vilkluse @ 28.06.2023 13:51
analīzes neko daudz nenozīmē. ja regurāli smēķē, analīzes var būt pozitīvas arī vairākas nedēļas pēc pēdējās smēķēšanas reizes.

Tad par ko mēs te runājam? Alkohols iziet ātri, protams, nenoliedzami ilgtermiņā atstāj sekas. Bet ja zāle uzrāda narkotisko vielu esamību asinīs visu laiku, tad kā vispār var likt = zīmi ar alko!
28.06.2023 14:52 |

10 gadi
Reitings 1511
Reģ: 04.06.2012
Starpcitu tā Alises draudzene laikam vārda Elizabete ar IG niku natural-kautkaskautkas (neatceros) jau kādu nedēļu posto ka sapratusi ka marihuāna īstenībā ļoti kaitē viņai - ka esot bijusi atkarība un lietojot zāli neesot spējusi objektīvi novērtēt savu patieso pašsajūtu jo zāle rada sajūtu ka dzīvē vis ir lieliski un labi kamēr realitātē vis ļoti slikti
28.06.2023 14:57 |

Reitings 112
Reģ: 15.05.2023
kinderbueno @ 28.06.2023 14:52

Tad par ko mēs te runājam? Alkohols iziet ātri, protams, nenoliedzami ilgtermiņā atstāj sekas. Bet ja zāle uzrāda narkotisko vielu esamību asinīs visu laiku, tad kā vispār var likt = zīmi ar alko!

ja tu vispār nesaproti, par ko tu runā, varbūt labāk nerunā.
zāle arī "iziet" ātri. tas, ka urīnā paliek pēdas, nenozīmē, ka cilvēks ir apreibis.
un nepaliek "visu laiku". thc uzkrājas tauku šūnās un, ja regulāri!!! smēķē, tad narkotiku tests var būt pozitīvs vēl ilgi. ja nesmēķē regulāri, bet novelk džointu, pēc 2 dienām narkotiku tests būs negatīvs.
Tā kā tas ir BS ko viņai tur raksta, par to, ka Amsterdamā vienreiz uzkurī un Latvijas atņem tiesības.... kaut gan, asinīs un matos var uzķert vēl ilgāk, bet tie testi ir dārgi un man liekas, ka tos parasti netaisa.
28.06.2023 15:07 |

Reitings 405
Reģ: 14.06.2023
kinderbueno @ 28.06.2023 12:04

Alise vai Laura, aizej atpūties vai padari jel ko lietderīgāku. Manis pēc Tu nāsīs, plaušās un kunģī vari liet un vilkt ko Tu gribi. Es nevienā brīdī nesaku, ka to vajag turpināt aizliegt vai ka nebūtu jāseko citu valstu piemēram, es saku, ka līdz kaklam, ka visu laiku salīdzina ar alko šīs lietas. Es te nerunāju par alkoholiķiem, kas noķer baltās peles no tā. Es te runāju par to, ka jauna , skaista sieviete rij 7x nedēļā sēnes un 5x dienā pīpē kāsi un apgalvo, ka tas ir tas pats kas grauzt burkānus, jo nav kaitīgi!

Kas tā par modi saukt jebkuru, kurš atšķiras no tava viedokļa, par to cilvēku, par kuru tiek runāts? Piebilsti kaut ko normālu par Jeļenu - esi Jeļena, par Elīnu - esi Elīna utt. Beigās esi gan Jeļena, gan Elīna, gan Alise utt. Izdomājiet jaunus veidus, kā "pamatot" savu viedokli - šis vairs nestrādā.
28.06.2023 15:09 |

Reitings 605
Reģ: 25.01.2023
kumelite15 @ 28.06.2023 11:39
Mani nebeidz parsteigt Streele. Stasta storijos, ka braucot uz Ligo svinibam pa celam viena meita vemj, otrai paradas stomatits, bet tapat aizbrauc uz svinibam, kur pilns ar cilvekiem un citiem berniem. Es saprotu, ka negribas atcelt planus un pienemsim, ka vienalga par savejiem, kuriem gan jau vieglak butu veseloties majas, bet vai stomatots nav lipigs? Kaa ar tiem parejiem berniniem?

viņa jau sen atpakaļ teica, ka bērnu vajadzībām nepakārto dienas ritmu. vispār diezgan daudz *iršanas viņas kontā, teiksim tā, Piņķi ir mazi. un tā tīksmināšanās par savu augumu ir ok, ja nepaliek annoying. sen neesmu skatījusies viņas kontu, bet atmiņā daudz bilžu ar tiem implantiem, kuri baigi dūrās acīs, lai gan nebija lieli, bet tādi kaut kā izspīlēti visās bildēs
28.06.2023 15:15 |

Reitings 37748
Reģ: 06.11.2022
Tā ferālā Alise ir vienkārši nejēga. Viņa, lūk, pīpējot tikai dabiskus augus! Zini, tabaka arī ir augs! Un graudi, no kuriem taisa šņabi, un vīns vīnogām!
28.06.2023 16:35 |

Reitings 2487
Reģ: 04.01.2022
Es arī dažreiz draugu lokā, ja ir ballīte, kompānijas pēc esmu uzpīpējusi zāli. Vienreiz paniekojāmies ar sēnītēm. Izrēcāmies, bišķi pie dabiņas iegājām sevī un viss čill. Katru dienu pīpēt zāli vai ēst sēnes tas ir tāpat kā katru dienu dzert alkoholu un vairs nevarēt bez tā eksistēt. Atkarība. Žēl, ka Alise to nesaprot. Jauna sieviete, grimst aizvien dziļāk. Un ar zāli bīstamība ir tāda, ka tu sāc nevainīgi ar zālīti, bet ja uzsēdies pēc pāris gadiem jau aiziet sniedziņš un mets. Vai ja nav naudas, vēl ļaunāk, kaut kādi sintētiskie draņķi, kas visbiežāk beidzas letāli.
28.06.2023 17:11 |

Reitings 2487
Reģ: 04.01.2022
Londine @ 28.06.2023 10:40
Anetei arī jauns posts par 40 plus atļaušanos ģērbties. Bet man Anete ar kaut ko patīk. Lai arī ne visam piekrītu. Bet viņa, šķiet, no sevis vismaz neko netēlo. Ir tāda, kāda ir. Un tas gan ir tas, ko es ļoti cienu. Tādu ir maz influenceru un vismazāk pieminētā Krasta, kas atstāj ļoti mākslīgu montāžu par sevi.

Anetei manuprāt īsi svārki un šorti izskatās labi un viņa var atļauties tos vilkt. Katrā ziņā man krietni patīkamāk skatīties uz viņu, nevis nobadināto un nelaimīgo Krastu… Un vai tik Krasta nav par viņu krietni jaunāka.
Vispār man arvien vairāk patīk Anetes saturs. Viņa tiešām šķiet patiesa un īsta. Tagad tik jauki sekot viņu ceļojumam. Forša ģimene, laimīgi cilvēki un skaisti ceļojuma skati. Nevar ne salīdzināt, piemēram ar Karadžanas Parīzes braucieniem. Bez vipendroniem, tā vienkārši un mīļi.
28.06.2023 17:17 |

10 gadi
Reitings 1186
Reģ: 09.11.2009
Apple of my eye @ 28.06.2023 13:18

Precīzi! It kā zāle un sēnes neizraisot atkarību un mega veselīgi, bet kāpēc tad VISU LAIKU apdolbījusies it kā bez tā dzīvot nevarētu?!?
Un nez kāpēc tie zāles pīpētāji, ko es zinu, ir kļuvuši truli?
Alises līmenis - kurīt, dolbīties un vēl to REKLAMĒT - come on! Priecājos, ka ir paņemta! Viņa var droši doties uz tām valstīm, kas viņai patīk
Ou, bet ja visu laiku kurī, tad varbūt nav naudas dzīvot, piemēram, Nīderlandē?
Vai Alise ir “celmlauze”, kas grib ieviest inovācijas (legalizēt narkotikas) Latvijā un tāpēc te paliek?

Godīgi - es arī iedomājos par tiem tekstiem, ka zāle neizraisot atkarību... un to saka personāži, kas katru dienu ir apdolbījušies un bez maz nespēj vairs skaidri būt. Var redzēt, cik ļoti tas ''neizraisa atkarību''. Tai pašai Alisei - kad viņa pēdējo reizi bija neappīpējusies? Tas ir tas pats, kas ja Kirpičs teiktu, ka alko toč neizraisa atkarību un viņš toč nav alkāns.
Turklāt, tā augstprātība, kā viņa te LV mainīšot lietas, cīnītāja utt. Par tiem pašiem pieminētajiem viendzimuma pāriem(tas nav labs salīdzinājums, jo situācijas ir PILNĪGI savādākas, bet nu pieņemsim) - kad viņi sūta kādus savus pārstāvjus no organizācijām runāt ar deputātiem par izmaiņām likumā, viņi aizsūta normālus, pieklājīgus, zinošus cilvēkus, kas spēj argumentēt, diskutēt, izteikties par savu ideju nevis tikai tupa brēkt, citos neklausoties utt. Kāda būtu tā saruna par narkotiku legalizāciju? Apdolbījies Ališuks ar tādiem pašiem ''domu biedriem'' ierodas bļaut kā ''manam draugam Kanādā ļauj sēnes ēst, bet mūs te apbižo''? Viņa taču nav spējīga vispār diskutēt normāli, argumentēt vai pat sarunāties ar kādu, kas citādi domā. Tikai brēkt savu.
28.06.2023 17:29 |

Reitings 1828
Reģ: 20.06.2023
Bet vispār - iemetot google, vai Kanādā sēnes ir legālas, atrodas, ka nav jau nu gan. 🤔
28.06.2023 17:39 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Pheremone reklāma ar Gluzunovu ir briesmīga. Gribējās nipeļus parādīt, parādīja, bet tā mahāšanās ar rokām un galvas kratīšana priekš kam? Ja nervozē, tad gan jau ir laiks nomierināties, nav tak nekāda online reklāma.
28.06.2023 17:58 |

10 gadi
Reitings 1186
Reģ: 09.11.2009
Kas tā par Aneti, kas iepriekš minēta? Gribētu piesekot kādam kontam, kas nav mākslīgs un iestudēts (kā Krastas vai citu influenceru).
28.06.2023 19:02 |

10 gadi
Reitings 1151
Reģ: 08.05.2014
Man prieks, ka te arī runā par Alises uzvedību! Nu pamēģiniet vēl kādam ieskaidrot, ka viņai nav atkarība no zāles, ir, un kāda vēl
Atradusies tagad te lielā legalizētāja… lai pamēģina mēnesi iztikt bez zāles un tad runā
Katru dienu pīpēt zāli nenozīmē būt apgarotai un atvērtai personībai kā iedomājas Alise
28.06.2023 19:24 |

10 gadi
Reitings 1088
Reģ: 25.04.2010
fifinators @ 28.06.2023 17:39
Bet vispār - iemetot google, vai Kanādā sēnes ir legālas, atrodas, ka nav jau nu gan. ?

Varbūt viņas draugs ir jau tik tālu saēdies tās sēnes, ka viņam viss liekas legāls, atļauts un viņa prātā nekādi noteikumi vispār neeksistē? :D Un nav svarīgi, kā ir patiesībā :D
Man tā Alise liekas kā no ķēdes norāvies pusaudzis, kuram galvenais ir izrādīties - vai nu ar viedokli, vai ar pliku čožu. Nav svarīgi. Ka tikai uzmanība.
Kad viņa vēl bija precējusies ar to Mārtiņu, likās kaut cik savākta. Jā, karojošā vegāne un arī tad pīpēja, bet likās savākta - nebija konstanti appīpējusies, lika ok video youtubē (no ceļojumiem utt). Varbūt tas čalis vnk viņu savāca un noturēja kaut kādā rāmī... Bet nu kad izšķīrās, tad ne vairs video, ne vairs kkādas robežas.
28.06.2023 19:33 |

Reitings 3733
Reģ: 13.12.2022
Tie Alises storiji tik ņirdzīgi, es nevaru 😂 Kāsis un sēnes ir latvju kultūras mantojums 😂😂 Laikam jāieliek kanonā.
28.06.2023 19:42 |

Reitings 405
Reģ: 14.06.2023
kinderbueno @ 28.06.2023 13:48
Alises sekotāji liela daļa arī izskatās pilnīgi priduraki. Raksta, ka draugs sakurījies zāli knapi metru ar auto nobrauca un brīnās, ka viņu liks cietumā!
Pirmkārt, Tu narkotisko vielu reibumā esi pie stūres!
Otrkārt, Tu esi lietojis LV nelegālas vielas, kas ir aizliegtas!
Un atkal salīdzina ar alkoholu, jo redz no tā ir mazāks sods, LABRĪT. Alkohols nav aizliegta viela, nu cik grūti to saprast!
Un vēl pibilst, ka analīzes redz esot uzrādījušas, tas taču ir vislielākais pierādījums. Zeme vienkārši atveries ?

Klau, kapēc alkohols nav aizliegtā viela? Tu nopietni domā, ka tāpēc, ka alkohols ir atļauts, no tā ir mazāks ļaunums? Reāli visiem šāda viedokļa paudējiem iesaku iepazīties ar informāciju par alkoholismu.
Es domāju, ka alkohols ir atļauts tāpēc, ka šim biznesam bija aktīvāki lobētāji nekā narkotikām un tāpēc, ka cilvēkam sazin kādu iemeslu dēļ tas šķiet pieņemamāk, lai gan rada ne mazāku ļaunumu par narkotiskām vielām. Nav tāda iemesla, ka alkohols būtu mazāks ļaunums vai tamlīdzīgi, tas ir politisks lēmums, kādēļ alkohols ir atļauts. Tāpat kā, piemēram, viendzimumu laulības - un cik interesanti vērot, ka šajā diskusijā tiek uzskatīts, ka šāds lēmums ir "kaut kas cits". Reāli tas ir tikai par konservatīviem uzskatiem - tas arī šim visam ir vienojošais, ka šādus uzskatus pauž visādi Latvija pirmajā vietā u.tml.
P.S. Braukšanu jebkādā reibumā neatbalstu.
28.06.2023 20:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits