Bet vai tad māmiņa labāka? Gan jau pievaldās tikai kameru priekšā. Reti pretīga.Dita.D @ 25.05.2023 18:29Tas kā Estere kameru priekšā visu laiku lamājas tas vispār ir drausmīgi un mātīte Agrita neko nesaka.
Esterei tikai “Jebal, pizģets, pohuj utt”
Pazīstu šo feiku karalieni personīgi, bērni kopā gāja izglītības iestādē. Man būtu bail dabūt matu vai kādu vēdera vīrusu. Tā sieviete ir TIK nevīžīga …, ka nu pārtiku no viņas es nepirktucmykk @ 25.05.2023 17:41vai kāda ir pasūtījusi zemenes no Saldās Rozes? interesē garša un kvalitāte, estētiski rihtīgs russian style, joka pēc gribu uzdāvināt draudzenei, kuras estētika pilnīgi pretēja :)
Klaviere @ 25.05.2023 20:14Pazīstu šo feiku karalieni personīgi, bērni kopā gāja izglītības iestādē. Man būtu bail dabūt matu vai kādu vēdera vīrusu. Tā sieviete ir TIK nevīžīga …, ka nu pārtiku no viņas es nepirktu
Nitaris @ 25.05.2023 19:07Nav brīnums, ka Atkal formā nevar dabūt savu formu, tik attaisnojas ar gadiem
Nitaris @ 25.05.2023 19:07Nav brīnums, ka Atkal formā nevar dabūt savu formu, tik attaisnojas ar gadiem
Villanelle @ 25.05.2023 20:45Gribēju iemest 2 savas negācijas :D
Vispār man nav pretenzijas pret Dzenīti,bet tie posti par svaru ļoti trigero. Reti kura sieviete pat pirms bērnu dzimšanas ir ar tādu augumu, kāds viņai ir šobrīd. Te jau kāda rakstīja, ka viņa uzprasoties uz komplimentiem, bet man vairāk ož pēc ēšanas traucējumiem (kas manuprāt ir arī Milzarājai, jo bože cik tieva!)
Līga nakts. nu tik žēl, ka spinās ar to beitiku. Man ļoti patika viņas bildes, bet kopš tā drausmīgā ''mums visi riebjas'' podkāsta un vēl dažas intervijas domāju viņai atsekot. Kā personība nepavisam neuzrunā un liekas vīzdegunīga
Brendija @ 25.05.2023 20:18
Ar ko viņa ir nevīžīga? Izskatās tīri glīta.
Ainulai @ 25.05.2023 20:52
Jā, Milzarāja jau izskatās traki tieva… Neveselīgi tieva. Nu labi, es protams ar saviem pārdesmit liekajiem kg varētu paklusēt, zinu, ka arī nav ok. Vispār visi mūsdienās tik apsēsti ar to tievumu, brr… Ēšanas traucējumi ir katrai otrajai.
Un par Līgu piekrītu. Noklausījos pēdējo epizodi, nu bāc, nekad nedomāju ka to teikšu, bet man gandrīzvai uz viņas fona Beitika sāk patikt. Nu tik lecīga un vīzdegunīga!
kāds pārtikai ir sakars ar auto gadu un marku vai cik kruta kosmētika tiek lietota? Meitene izskatās pārspīlēti mākslīga, tas gan , bet pieprasījums pēc viņas darbiem ir milzīgs, kā arī, cik nācies tur nogaršot, ir pat ļoti labi!Klaviere @ 25.05.2023 20:55
Nezinu, kur jūs uz viņu skataties, bet atšifrēju es viņu tikai tad, kad visos vecāku čatos reklamēja savu Rozi, lai dāvina uz katriem svētkiem.
Mūžīgi nesaķemmēti, speķaini mati ar atlīmējušos stīpu vai matu banti ar līmes gabaliņiem. Garās bikšu staras, kas aizmugurē ir redzējušas visu un ilgstoši, nobrāzti apavu papēži, tonna lētas kosmētikas. Toreiz bija vecs volviks un tad audiks - totāla miskaste, netīri, norūsējuši, nu radīja iespaidu, ka nu nevajag tur pārtiku pikrt. Nezinu, moš kas mainījies
Dita.D @ 25.05.2023 21:06
Tā liga tiešām liekas ļoti augstu debesīs. Pirms arī tam baigi nebiju viņu pamanījusi.
Pēc sērijas par Ameriku un to kā tiek taisītas bildes sapratu, ka man ir ļoti neinstagramīgas ceļojumu bildes, jo fonā kkur ir 1 vai 2 cilvēki. Viņas redz saka, ka tas ir ļoti neestetiski :D
Es neteicu par auto gadu, bet nekoptumu un nevīžīgumu. Es nepirktu ēst no tā, kam tukšie heša maisi birst no autiņa vai melns zem pieaudzētiem nagiem.isanalapsa @ 25.05.2023 21:06kāds pārtikai ir sakars ar auto gadu un marku vai cik kruta kosmētika tiek lietota? Meitene izskatās pārspīlēti mākslīga, tas gan , bet pieprasījums pēc viņas darbiem ir milzīgs, kā arī, cik nācies tur nogaršot, ir pat ļoti labi!
Milzarājai jau arī ir vegāne. Daudzi to vegānismu "aizstāj" ar ēšamas traucējumiem. Psiholoģiski ieprogrammē, ka ir vegāni, bet patiesībā grib nomest svaruAinulai @ 25.05.2023 20:52
Jā, Milzarāja jau izskatās traki tieva… Neveselīgi tieva. Nu labi, es protams ar saviem pārdesmit liekajiem kg varētu paklusēt, zinu, ka arī nav ok. Vispār visi mūsdienās tik apsēsti ar to tievumu, brr… Ēšanas traucējumi ir katrai otrajai.
Un par Līgu piekrītu. Noklausījos pēdējo epizodi, nu bāc, nekad nedomāju ka to teikšu, bet man gandrīzvai uz viņas fona Beitika sāk patikt. Nu tik lecīga un vīzdegunīga!
Annijaloc123 @ 25.05.2023 23:03Kā jūs domājat, Agnija grigule ir attiecībās ar Latvijas izlases hokejistu Rihardu Bukartu? Agnija tikko ielika story ar rezultātu un ietagoja Rihardu? ?
Annijaloc123 @ 25.05.2023 23:03Kā jūs domājat, Agnija grigule ir attiecībās ar Latvijas izlases hokejistu Rihardu Bukartu? Agnija tikko ielika story ar rezultātu un ietagoja Rihardu? ?