Vismaz beidzot izmazgāja un nokrāsoja tās drausmīgās saknes ?Diamond- @ 03.07.2020 14:16Saulietes storijos, kur ver vaļā kasti tie mati ir vienkārši drausmīgi. Skaitās tikko pēc friziera??
Prameri @ 03.07.2020 15:40Vismaz beidzot izmazgāja un nokrāsoja tās drausmīgās saknes ?
Diamond- @ 03.07.2020 15:48
Arī ?
Bet tas matu stāvoklis galīgi neizskatās ok. Pēc friziera vienmēr viņai bijis viss gluds un kopts, nevis kā izplūkāti?
Nemieriga12 @ 03.07.2020 16:32Sudrabkaija arī labā, bez talanta un iegūtās izglītības piedāvā citus sapucēt par 30 eur. Nu wtf, atņem citiem darba maizi...
Kā arī neuzkatu ka viņa pati kaut ko vispār prot. Visus kurus krāso arī mālē viena stilā un pa savam. Kā tādus transvestītus.
Pret pašu meiteni man ir riebums viena liela un laba iemesla dēļ.
Pagājušo gadu kompānija sēžot iesmējām par viņas peldkostīmu bildēm, puisis no mūsu kompānijas viņai uzrakstīja instagram komentārus, itka ne tik ļoti aizkarošus, bet tas bija iemesls, lai pati Sudrabkaija sāktu viņam rakstīt privāti vēstules instagram, sākumā aizgāja tur viedokļu apmaiņa, mazliet rupja no abām pusēm, līdz sudrabkaija pati sāka flirtēt ?.
Beigās atkal notika drāma un aizskaroši teksti. Tad viņa uzrakstīja tādu garu tekstu. Tur bija aptuveni teikts šādi. Zini vecīt, lai kāda es būtu, esmu labāka un cēlāka par tevi, jo man bija Vēzis...
Nja ar tādām lietām jokot nevajadzētu...
Loģiski ka viņa meloja,būtu bijis viņai vēzis 109 %par to viņa runātu un izklāstītu savu pieredzi, lai iegūtu vairāk sevis žēlotāju... Smieklīgi ka meitene kura ir tik slinka lai sāktu vismaz 3x nedēļā ar 10 līdz 25 min kardio, lai talak attīstītu savu izturību un veselību, aizejot uz vienu traku nodarbību, loģiski viņai pulss 170 AS 150 uz kādiem 102. Ko var gribēt
Ļoti viņa nepatīk. Iedomīga un pretīga mele.
Arī nav pirmā dzirdēšana, ka viņa melo par to ? Viņai nav pilns rublis! Kārtējo reizi domāju, kā viņai vispār ir sekotāji un ka kāds viņu uztver nopietni. Viņa visu laiku melo!Nemieriga12 @ 03.07.2020 16:32Sudrabkaija arī labā, bez talanta un iegūtās izglītības piedāvā citus sapucēt par 30 eur. Nu wtf, atņem citiem darba maizi...
Kā arī neuzkatu ka viņa pati kaut ko vispār prot. Visus kurus krāso arī mālē viena stilā un pa savam. Kā tādus transvestītus.
Pret pašu meiteni man ir riebums viena liela un laba iemesla dēļ.
Pagājušo gadu kompānija sēžot iesmējām par viņas peldkostīmu bildēm, puisis no mūsu kompānijas viņai uzrakstīja instagram komentārus, itka ne tik ļoti aizkarošus, bet tas bija iemesls, lai pati Sudrabkaija sāktu viņam rakstīt privāti vēstules instagram, sākumā aizgāja tur viedokļu apmaiņa, mazliet rupja no abām pusēm, līdz sudrabkaija pati sāka flirtēt ?.
Beigās atkal notika drāma un aizskaroši teksti. Tad viņa uzrakstīja tādu garu tekstu. Tur bija aptuveni teikts šādi. Zini vecīt, lai kāda es būtu, esmu labāka un cēlāka par tevi, jo man bija Vēzis...
Nja ar tādām lietām jokot nevajadzētu...
Loģiski ka viņa meloja,būtu bijis viņai vēzis 109 %par to viņa runātu un izklāstītu savu pieredzi, lai iegūtu vairāk sevis žēlotāju... Smieklīgi ka meitene kura ir tik slinka lai sāktu vismaz 3x nedēļā ar 10 līdz 25 min kardio, lai talak attīstītu savu izturību un veselību, aizejot uz vienu traku nodarbību, loģiski viņai pulss 170 AS 150 uz kādiem 102. Ko var gribēt
Ļoti viņa nepatīk. Iedomīga un pretīga mele.
graytea @ 03.07.2020 17:13Arī nav pirmā dzirdēšana, ka viņa melo par to ? Viņai nav pilns rublis! Kārtējo reizi domāju, kā viņai vispār ir sekotāji un ka kāds viņu uztver nopietni. Viņa visu laiku melo!
Eksperte @ 03.07.2020 16:40
Tev ar galvu viss ir kārtībā?
Nemieriga12 @ 03.07.2020 17:23
Atbildot uz Tavu autājumu,Tad jā -man viss ir OK
Nesen arī taisīja CT galvai, ja zini ko tas nozīmē ???
Kā arī telefonā maniem draugiem ir screen ar to saraksti kur Sudrabkaija saka ka viņai ir bijis vēzis.. ?
Un nošpikoja no Beta Beidz video par kompulsīvo ēšanu,jo redzēja ka no tā var dabūt skatījumus. Emīlija ir Cringe Karaliene! Cik reizes nav redzēts,ka liek storijus, kā iet uz gymu un runā par tievēšanu,bet pati vislaik rij frī kartupeļus un pasūta Woltu. Nav jau brīnums, ka skolā ar viņu neviens negribēja dfraudzēties un atstūma,jo viņa visu laiku melo. Saulīt, bagāti sencīši automātiski nenozīmē, ka tu visiem patiksi ? Bija viena tāda filma ar nosaukumu Duff- designated ugly fat friend. Evelīna ar viņu draudzējas, jo uz Emilijas fona viņa ir skaistule. Viņa jau no saviem pirmajiem video sāka visiem tēlot jēriņu un izdzīvojusies pa visiem iespējamiem kanāliem, it kā filmējot kolaborācijas.Nemieriga12 @ 03.07.2020 17:22
Paldies! Beidzot kāds arī piekrīt man
Es te nerakstu lai viņu tāpat vien apmelotu.
Tā ir viņa ir slinka, liela mele un čīkstule. Tad jau labāk man tā Agnese labāk patīk, saka visu kā ir, atšķirībā no šitās lielās liekules. Zinu vienu meiteni kura viņai sastādīja par uztura programmu un ko ēst. Šī pat paldies nepateica un neko arī nedarīja
Lai gan cilvēks 4h sēdēja un plānoja viņas uzturu...
Kā arī visi dzeki no viņas bēg un tad taisa lielo drāmu, ka visi viņi ir toksiski??vabrut vaig pirms tiecies padomāt ko tu sirsniņa rij...
Toties es gribu redzēt Jutas bildes bez filtriem ?
Dabīgas.. dabīgas krāsas, ne tik ļoti mākslīgas. Gribu redzēt, kas ir zem tā filtra.