ha ha Jaa , pilniigi visi peec kaartas izbeigushi sadarbiibu ar vinju 😄 un uzreiz arii atsekojushi vinjai . Diivaini. 🙈Zane.muah @ 16.05.2023 12:45
Nu nezinu, man liekas Anetei ar Korolu arī kaut kā dīvaini viss nolsēdzās. Vienkārši pazuda. Draudzene bija uz to lielo kosmētikas veikala atklāšanu, kā reizi redzēja, ka šīs knapi sasveicinājās.
Kaut kā tai Korolai viss pačib ar visiem ar ko sadarbojusies vai draudzējusies.
Mia6 @ 16.05.2023 22:48ko stāstīja? Neesmu redzejusi viņu seeeen
TeaPot @ 16.05.2023 12:01Man prieks, ka Skrīvere mācās angļu valodu, bet nu varbūt drusciņ, drusciņ pačeko googlē, vai raksti pareizi, pirms baigos penterus mauc storijos, citādi tāds english people didra variants vien sanāk.... man vismaz drusciņ kauns viņas vietā
Karadžna tiešām ir garlaicīga . Protams, rūpējas par savu meitiņu, bet visu laiku liek tās bildes un video it kā mums baigi interesētu viņas bērns. Sajūsminās ,liek privātās lietas visiem apskatei un domā,ka mums interesēs. Es nekad savu bērnu tā nepublicētu internetā.sakuraszarins @ 15.05.2023 23:08kara_dzhana profils ir maksimāli garlaicīgs un neinteresants. Izskatās, ka vienas un tās pašas bildes ir liktas pa sešām reizēm, ka arī tie apraksti un storiji ir tik primitīvi un prasti, ka to kaut kāda 1.klases meitene, būtu rakstījusi.
Intelekta līmenis: infuzorija tupelīte.
Aizkraukles Pārdevēja @ 17.05.2023 05:12Un vienīgais ,ko viņa māk gatavot ir karbonāde ? ?
sen teicu- nevienam neinteresē vinja.Aizkraukles Pārdevēja @ 17.05.2023 05:10Karadžna tiešām ir garlaicīga . Protams, rūpējas par savu meitiņu, bet visu laiku liek tās bildes un video it kā mums baigi interesētu viņas bērns. Sajūsminās ,liek privātās lietas visiem apskatei un domā,ka mums interesēs. Es nekad savu bērnu tā nepublicētu internetā.
niks agnese_skr ???? Man parādās privāts konts, 0 sekotāju, seko 231 profilam. Atkal pa fāzēm sagājis un visu izdzēsusi?Bellini @ 16.05.2023 23:56
Ka vinu atrast?
Ariete @ 16.05.2023 23:48Kas tā Kleze tāda ir? Psihiski slimā? Kā viņa ir atpazīstama?
Ja! Ta patiamoreamore @ 17.05.2023 09:24
Man šķiet, ka tā ir tā īpaši apdāvinātā, kas Ziepniekkalnā bezpajumtnieku ar degšķidrumu aplēja
Chikitita @ 15.05.2023 12:44Paskatījos to alkoholiķi, àrprāts, zemàkais līmenis ar visiem tiem večiem, ko tie izīrētaji vispār saprot, ka viņu dzīvoklī tāds pritons, būtu labs dzīvoklis bet jau nolaists. Katastrofāli. Gandrīz zemākais slānis, ka ar tiem neuztaisa vēl kādu bērnu
Aizkraukles Pārdevēja @ 17.05.2023 05:12Un vienīgais ,ko viņa māk gatavot ir karbonāde ? ?
Tuana @ 17.05.2023 10:21
Kā- māk ??? :D Tā gaļas&miltu kļokša bilde galīgi neliecināja, ka māk.
Bet starpcitu - tā ir cūkgaļa, ko viņa gatavo? Musulmaņi taču neēd cūkgaļu un viņa itkā #muslimwoman esot? ;) Kaut gan, ja Karadžana pieskaita Turciju pie “arābu valstīm”, tad principā man vairs nav jautājumu par viņas izpratnes pakāpi.
sinddyy @ 17.05.2023 10:42
Viirs vinai atlaava eest to, ko grib. Un vina nekad sevi nesauca par #muslimwoman. Tev pashai logikas pakaape-0.Visp. te dazhas raksta, ka tik garlaiciigs profils, tik neinteresants, bet hulji pashas seko un visu laiku te apspriezh? Niimanei baigi jau atshiras tas saturs? Arii visu laiku beernus baazh kameraa.
Tuana @ 17.05.2023 10:46
Sauca gan! Pie visām bildēm bija šāda veida hashtagi utt. Viņa vienu brīdi taisīja “Turcijas reportāžas” (kas gan diemžēl lielākoties aprobežojās ar primitīviem video no Antālijas šopinga ielām), un bija ieņēmusi šādu lomu ar galvas šallēm utml, bet nu Tev jau labāk zināms ;)
Mīnusus es Tev atpakaļ nelikšu, nav nepieciešamības. Un nav arī runas par to, ko viņai vīrs “atļāva” vai “neatļāva”.
sinddyy @ 17.05.2023 10:51
Ja apgeerbs atbilda muslimwoman tad kaapeec neuzlikt taadu heshtegu? Heshtegus liek kaa kursh grib un kur grib, nekur nav teikts, ka jaabuut iistenai musulmanietei, lai to lietotu. ?
Aizkraukles Pārdevēja @ 17.05.2023 05:10Karadžna tiešām ir garlaicīga . Protams, rūpējas par savu meitiņu, bet visu laiku liek tās bildes un video it kā mums baigi interesētu viņas bērns. Sajūsminās ,liek privātās lietas visiem apskatei un domā,ka mums interesēs. Es nekad savu bērnu tā nepublicētu internetā.
Tuana @ 17.05.2023 10:21
Kā- māk ??? :D Tā gaļas&miltu kļokša bilde galīgi neliecināja, ka māk.
Bet starpcitu - tā ir cūkgaļa, ko viņa gatavo? Musulmaņi taču neēd cūkgaļu un viņa itkā #muslimwoman esot? ;) Kaut gan, ja Karadžana pieskaita Turciju pie “arābu valstīm”, tad principā man vairs nav jautājumu par viņas izpratnes pakāpi.
Lūdzu, nesāksim atkal 10 lapas par Karadžanu par-pret viedokļiem. Par šo labāk vispār nerunāt te. Vairākas reizes jau tas ir pierādīts.sinddyy @ 17.05.2023 10:42
Viirs vinai atlaava eest to, ko grib. Un vina nekad sevi nesauca par #muslimwoman. Tev pashai logikas pakaape-0.Visp. te dazhas raksta, ka tik garlaiciigs profils, tik neinteresants, bet hulji pashas seko un visu laiku te apspriezh? Niimanei baigi jau atshiras tas saturs? Arii visu laiku beernus baazh kameraa.