Vārdotāja @ 14.05.2023 16:46O, Pēteris Rumpis atkal pie jaunas dūdiņas ticis. Tad jau drīz portālos būs šī info iekšā…
Interesanti, cik Lindei būtu peļņa no vienas dalībnieces ceļojumam? 950 eiro kopā, puse ?u.604737e44a238 @ 11.05.2023 10:12Vispār lētticīgo ļautiņu apčakarēšanā parādījusies ļoti sīva konkurence. Uresinas manifestācijas tagad laikam ir pagātne, visas pārmetušās uz Darjas brīnumrecepti. Nikai arī laikam izcili neiet, jo neizdevās savākt naivuļu bariņu savam grandiozajam ceļojumam.
nu, kad man piedāvājās trenēt, es no viņa balss nobijos😁Apple of my eye @ 14.05.2023 18:58
Tas Rumpis izskatās ļoti sevī iemīlējies ? un pašam liekas tik kruts - to no katras bildes var redzēt! Un ar balsi viņam nav paveicies - vai varbūt to ir mainījusi steroīdu lietošana?
chiepinja @ 14.05.2023 19:26Par godu Jums dāmas, vesels posts no Danenbergsones, ka meitenes jau paaugušās un drīz varēs apceļot arī citas valstis ???
kumelite15 @ 14.05.2023 19:36
Manupraat vini vienkarsi ir tie cilveki, kuriem patik all inclusive celojumi, un tas ir ok un par to nav vispar jakaunas. Tie nav ne slikti, nedz ari leti celojumi. Tacu vienmer attaisnoties, ka berni vel mazi, gan liekas nevieta, nemot vera, ka meitenem ir cik? 5 un 7 gadi? Kura vieta tie ir mazi berni? Es saku uzreiz - es neuzskatu, ka vinai vispar butu jaataisnojas par saviem celosanas paradumiem, katrs dara kaa velas un man pasai patik sad tad izbaudit Egiptes pleziru, bet novelt vainu uz ‘’’maziem berniem’’, kamer citas instagrameres ar uz pusi mazakiem berniem gan apcelo pasauli, gan parziemo tropu zemees - nevietaa :D
Arī Uresina, kam koučings maksā 4ciparu skaitli, ir piekritusi uzstāties MLM Chogan pasākumā.Cik labi @ 10.05.2023 10:56Ak Dievs, pat Diāna Kubasova ir pievienojusies kārtējam MLM?!
Paskatieties viņas pēdējo story.
Apple of my eye @ 14.05.2023 18:58
Tas Rumpis izskatās ļoti sevī iemīlējies ? un pašam liekas tik kruts - to no katras bildes var redzēt! Un ar balsi viņam nav paveicies - vai varbūt to ir mainījusi steroīdu lietošana?
oioioi @ 13.05.2023 21:17
Jau sen Kristīne pārtrauca sadarbību, minot, ka esot bijušas emocionāli vardabīgas attiecības pret viņu utt.
kas ir MLM?CallMeAnnika @ 14.05.2023 19:54Arī Uresina, kam koučings maksā 4ciparu skaitli, ir piekritusi uzstāties MLM Chogan pasākumā.
nomirsEmilijaArm @ 14.05.2023 22:31Trakā Renāte laikam tusē kkādā narkomānu pritonā? Viņa paver tukšo ledusskapi, un tur šļirce un kaut kas vēl. Vispār baisi, kas ar to meiteni notiks pēc dažiem gadiem :(