Londine @ 08.05.2023 23:55Kādas jūsu domas par Agneses Zeltiņas un Darjas Skrastiņas cilvēkdizaina pasākumu? Man šķiet, ka tā noņēmušās ar reklamēšanu līdz izmisumam, ja jākruķī live uz riņķi visas dienas garumā! Galīgi aptrakušas. Laikam gaidītā aktivitāte nav tik liela. Un tad vēl drušku iesaistīšanareklāmās - tik liels feiks izskatās!
Iet un klausīties norietējušas zvaigznes biogrāfiju par 55 eur - tāds sviests! Jāprot laikam tā cieņpilni laicīgi no skatuves aiziet. Reāli veidojas priekšstats, ka nauda aptrūkusies un Soulstones arī klopē ciet.
Un Darja arī - visu laiku storijos to tirinās, to muļķīgi iesmej. Neērti pat paliek skatīties.
Ļoti bezatbildīgi no Danenbergsones puses, tieši pirms mācību gada beigām braukt ar meitenēm atvaļinājumā un pēc tam stāstīt, ka pirms brauciena nabaga bērnam jāuzraksta pirms laika vairāki kontroldarbi...
cena diezgan liela. 2 343.75 €/m². Ņemot vērā, ka tas ir mazs 4istabnieks. Un pirmais stāvs. Bet šobrīd, kad īsti nav, ko pirkt, būs jau kāds, kas nopirks...truedeee @ 08.05.2023 21:45Dzenīši pa 150k pārdod veco dzīvokli
ka vispar Vinai var sekot 😀man kauns butu!Amandaria @ 09.05.2023 10:23Jāsāk domāt par atsekošaju Kalmanei. Tik reti pretīga dziesma. Dievinu mūziku, bet manas ausis nespēj to sūdu paklausīties
Mc.Queen @ 09.05.2023 08:29
Ko tas pirmklasnieks palaidīs garām? Logaritmus? :D
Es vienīgi vairāk brīnos par viņas ceļojumu gakamērķu izvēli - gan jau atkal Turcijas all-inclusive. Tā vietā, lai bērniem parādītu kultūru, aizvestu uz muzejiem, brauc katru gadu Turcijas baseinus skatīties.
vijolite2 @ 09.05.2023 11:25Es vispār nesaprotu tos, kas pa vairākām reizēm brauc uz Turciju vai Taizemi. Liekas šausmīgi sekli tie cilvēki.
Pinky winky @ 09.05.2023 11:39
Ja var atļauties un patīk, kāpèc nebraukt? Man piemēram patīk tās valsts klimats un atpūtas iespējas. Tādēļ arī braucu pa vairākām reizēm?
Katram savs, taču cilvēku seklums vai dziļums nav nosakāms pēc šāda kritērija!!
Amandaria @ 09.05.2023 10:23Jāsāk domāt par atsekošaju Kalmanei. Tik reti pretīga dziesma. Dievinu mūziku, bet manas ausis nespēj to sūdu paklausīties
sakuraszarins @ 09.05.2023 01:06Pēc Salevičas storijiem ir ļoti labi redzams , ka viņa mēģina savus kompleksus, tukšumu, bailes un vientulību likvidēt ar ēdiena palīdzību.
milkiwai @ 08.05.2023 23:53
vispār nesaprotu, kāpēc to bachu visur aicina. No sākuma redzēju video, kur šis tik visu laiku griež grāmatas un lamājās, tad jau uz kaut kādu banketu aicina. wtf. Ko benchiku neaicina?
kas ir ''human design'', ko visi šodien sharo story? Es nevaru iebraukt, kas tas ir.
Reti kuram pirmklasniekam interesē tie muzeji un kultūra. Daudz vairāk izbauda tos baseinus.
Savulaik bērnībā, jaunībā mūs vadāja par ārzemju baznīcām apskatīties un muzejiem. Neinteresēja nu nemaz, turklāt neatceros arī.
Maziem bērniem tiešām pilnīgi pie kājas tie muzeji un kur nu vēl nelatviski...
u Aliks,turcija un letais hotelis 🤎vijolite2 @ 09.05.2023 11:59
Tāds klimats ir arī citu vairāku simtu valstīm. Kāpēc nepaplašināt savu redzesloku? Bet nē, tikai Turcija, Taizeme, Turcija, Taizeme.
Tāds Aliexpress variants vien sanāk, tikai vai kā spļautās pret Aļiku, tas nekas, ka pašām redzesloks arī ir tā paša Aļika līmenī.
Mc.Queen @ 09.05.2023 08:29
Ko tas pirmklasnieks palaidīs garām? Logaritmus? :D
Es vienīgi vairāk brīnos par viņas ceļojumu gakamērķu izvēli - gan jau atkal Turcijas all-inclusive. Tā vietā, lai bērniem parādītu kultūru, aizvestu uz muzejiem, brauc katru gadu Turcijas baseinus skatīties.
vijolite2 @ 09.05.2023 11:59
Tāds klimats ir arī citu vairāku simtu valstīm. Kāpēc nepaplašināt savu redzesloku? Bet nē, tikai Turcija, Taizeme, Turcija, Taizeme.
Tāds Aliexpress variants vien sanāk, tikai vai kā spļautās pret Aļiku, tas nekas, ka pašām redzesloks arī ir tā paša Aļika līmenī.
chiepinja @ 09.05.2023 08:53cena diezgan liela. 2 343.75 €/m². Ņemot vērā, ka tas ir mazs 4istabnieks. Un pirmais stāvs. Bet šobrīd, kad īsti nav, ko pirkt, būs jau kāds, kas nopirks...
vijolite2 @ 09.05.2023 11:25Es vispār nesaprotu tos, kas pa vairākām reizēm brauc uz Turciju vai Taizemi. Liekas šausmīgi sekli tie cilvēki.