Interesanta sieviete @ 21.04.2023 17:28Bērniem nakts enurēze var būt pat līdz 15 gadu vecumam. Vai tas nav tas pats bērniņš, par kuru viņa stāstīja, ka ir problēmas? Par to tiešām nevajadzētu smieties. Nakts enurēze pāriet pati no sevis, bet ir bērni, kam tiešām pat 3,4,5 un vairāk gadiņos ir nakts slapināšana
EsPati @ 21.04.2023 17:25
Un kas tur tik traks, ka trīsgadniekam UZ NAKTI vēl ir pampers?Ir bērni, kuri šajā vecumā vēl pa nakti nevar pamosties uz čurāšanu un tas ir normāli. Citam tas reflekss izveidojas tikai ap piecu gadu vecumu. Ko tad gulēt katru nakti peļķē tikai, lai te kāda gudrā mamaša kaut ko tizlu neiepļūtītu?Visdrīzāk kāda, kurai gan jau nav bērni un vispār sajēga par to ? Citreiz lasu un domāju - ja nav ko rakstīt, tak var nerakstīt. ??♀️? Gan jau pa dzīvi esi nelaimīga vecmeita bez bērniem??
Arahne @ 21.04.2023 18:59
Pa dzīvi esmu māte ar 3 bērniem!!!
Un nē, tas NAV normāli vilkt pamperu līdz 5 gadu vecumam ??
Becinjja @ 21.04.2023 20:03Pat bez veselības problēmām 3 gados pamperā vēl ir normāli, jo sevišķi naktij! Te tiešām daudzas ir nereāli tupas salasījušās. Kāda tam nozīme, kad tieši atsakās no pampera? Ko tas dzīvē tādu ietekmē? Pilnīgi itin neko. Nav nozīmes vai atsakās 1.5 gados vai 4 gados. Toties nozīme ir tam, cik daudz bērns ir attīstīts intelektuāli, sociāli un fiziski! Tieši tas dzīvē būs vajadzīgs, nevis dižoties, cik agri atmeta pamperus. Tupā zoss jej bogu! ?
Arahne @ 21.04.2023 20:17
Tu laikam esi viena no tām, kas arī baro ar krūti līdz 5 gadu vecumam? tupā aita
Elizabeteputnos @ 21.04.2023 17:16zini kur luksuss dzīve Dubajā rodas? Īpaši, ja postos viena pati vai ar draudzeni, bet nekad ar pastāvīgu vīrieti? Vari trīsreiz minēt. Dubajas skaistules ir eskorts. Un tādas austrumeiropietes ir eksotika. Zini, kas vīriešiem Dubajā lielākais fetišs? Zelta lietus. Iegūglē un Dubajas lux dzīvi vairs negribēsies.
IceCream @ 21.04.2023 20:24
Es par šo vienmēr domāju, kā tas iespējams tur tikt, jo visur visās ceļojumu lapās rakstīts:
Iebraukšana Apvienotos Arābu Emirātos var tikt liegta: neprecētām sievietēm līdz 30 gadu vecumam, kas ceļo bez ģimenes un sievietēm līdz 30 gadu vecumam, kuras ierodas valstī ar laulāto, kuram ir atšķirīgs uzvārds.
Oriona @ 21.04.2023 21:57Es atvainojos, bet, KAS Dvinskai ir mugurā uz influenceru pasākumu???
Aljona sietins un apenes ar lifonu 😀Cilda @ 21.04.2023 22:07
Tieši šo pašu gribēju jautāt. Drausmas.?
es domāju,ka Beitika iet dekrētā, tāpēc meklē 2tru vadītāju🤔CallMeAnnika @ 20.04.2023 15:28Lai izmet Beitiku un pārtrauc vispār filmēt, citādi pārāk daudz tas feikais pozitīvisms un vienradžu pasaule no paliekošās vadītājas. Vai lai pieņem pavisam divas jaunas.
Man patīk Ieva Florence - Vīksne. Viņa ir atstājusi ļoti patīkama cilvēka iespaidu - smaidīga, pieklājīga, ņem līdzdalību dažādos sabiedrībai aktuālos projektos (ja pareizi atceros, tad aktīvi šēroja par kažokādu aizliegšanu), un viņai ir bērniņš. Kamerās jau ir spēlējusi, tā kā tur pat nevajadzētu lielu apmācību, kā vadīt raidījumu. Bet jautājums - vai piekristu strādāt un varētu sastrādāties ar otru MK vadītāju Beitiku? :D
Dadaaa @ 21.04.2023 23:06es domāju,ka Beitika iet dekrētā, tāpēc meklē 2tru vadītāju?
minkalinka @ 21.04.2023 23:39Kaadaaa sakaaraaa Amuna dabuja to nominaciju? Watafak?!