EmilijaArm @ 20.04.2023 07:02"Vakance ir atvērta! No māmiņu aptaujām redzam, ka raidījuma vadītājā gaida sirsnīgu, uz ģimenes un bērnu vērtībām patiesi ieinteresētu personību. Raidījuma jaunā sezona noteikti nesīs pārsteigumus." Producente piebilda, ka raidījumi ar Spuravas dalību ir safilmēti līdz maija beigām, un sezona noslēdzas jūnijā.
Kristīne Beitika būs redzama arī "Māmiņu kluba" jaunajā sezonā.
https://www.delfi.lv/izklaide/televizija/tv-maminu-klubu-pamet-ta-vaditaja-liva-spurava.d?id=55445342
MartaElza @ 20.04.2023 11:56
Beitikai nebūtu prātīgāk arī likt mierā savas TV dīvas gaitas? Ap jaunās sezonas sākumu būs ar zīdaini uz rokām..
Interesanta sieviete @ 20.04.2023 13:44MK jaunā vadītāja, bet varbūt vadītājs? Kāpēc tētis nevarētu vadīt raidījumu? Vai vecāki? ?
Nemaz nešaubos, ka viņa visu laiku tā dara, bet storiju likt jau nu glupi🙈 Pēc sušķes arī izskatās.fifa @ 20.04.2023 12:21Olgas storijos Kambala baseinā izšņauc degunu. Nu kur tik pretīgus cilvēkus, fuj!
fifa @ 20.04.2023 12:21Olgas storijos Kambala baseinā izšņauc degunu. Nu kur tik pretīgus cilvēkus, fuj!
Lai izmet Beitiku un pārtrauc vispār filmēt, citādi pārāk daudz tas feikais pozitīvisms un vienradžu pasaule no paliekošās vadītājas. Vai lai pieņem pavisam divas jaunas.Ainulai @ 20.04.2023 09:30
Uztaisam aptauju! Kuru jūs vēlētos redzēt kā otru MK vadītāju?
Es balsoju par Ivetu Simsoni???
K.Beitika daudzām mammām tomēr patīk,ja jau tik daudz sekotāju un viņa arī tiešām ļoti mīlīgi izturas pret savu meitiņu. Florence ir skaistule,bet arī dzīvo no IG skaistumbildēm. Viņa noteikti arī patiktu mammām,bet vai visi ir piemēroti būt tv sejas...Un strādāt reālu darbu ,ne tikai rādīt seviCallMeAnnika @ 20.04.2023 15:28Lai izmet Beitiku un pārtrauc vispār filmēt, citādi pārāk daudz tas feikais pozitīvisms un vienradžu pasaule no paliekošās vadītājas. Vai lai pieņem pavisam divas jaunas.
Man patīk Ieva Florence - Vīksne. Viņa ir atstājusi ļoti patīkama cilvēka iespaidu - smaidīga, pieklājīga, ņem līdzdalību dažādos sabiedrībai aktuālos projektos (ja pareizi atceros, tad aktīvi šēroja par kažokādu aizliegšanu), un viņai ir bērniņš. Kamerās jau ir spēlējusi, tā kā tur pat nevajadzētu lielu apmācību, kā vadīt raidījumu. Bet jautājums - vai piekristu strādāt un varētu sastrādāties ar otru MK vadītāju Beitiku? :D
ir, ir uzblīdusi, sapampusi!HARDLUXURY @ 20.04.2023 16:59Skatos to STV, kur Yana brook. Vai man vienīgajai liekas , ka uzpampusi seja Janai? Tas laikam saistīts ar alkohola paterinju.
Deisijaa @ 20.04.2023 17:17Man savukārt ļoooti nepatīk Ieva Florence - Vīksne. Ļoti tēlo, gan storijos, ka visur citur. Tēlo un izliekas. Ļoti to var redzēt. Vjek, nepatīk viņa.