SantaBarbara @ 18.04.2023 15:42
Kā tas ir paredzama šoseja?
Man liekas jebkurā autoskolā māca ,ka ir jaatceras,ka pastav iespējamība/ riski,tik pat labi riepa var uzsprāgt ,kā piemers!
Besī šitie lohi ,ja Tev dziviba nav svariga,tas nenozime,ka citiem tā nav svariga!
Gribi ātri braukt dari to trasē nevis uz koplietošanas celiem!
Lai brauc, bet ne paraleli filmejot storijos ntajos atkartojumos! Ja brauc atri, tad visa sava uzmaniba 100% jakoncentre uz ceļa, nevis telefona! Kadu reizi nenoveiksies un, blenzdaba telefona, nepamanis gajeju/ritenbrauceju/dzivnieku. Tad ari "stucitajas" bus vainigas?gii_star @ 18.04.2023 14:43
Ka tikai kādu nostučīt, zb šitās losenes. Ko, uz sausas, saulainas, pārredzamas šosejas uz 85 vilkties labāk? Un bija 123-126, ja gribi būt precīza.
Savva @ 18.04.2023 15:53Lai brauc, bet ne paraleli filmejot storijos ntajos atkartojumos! Ja brauc atri, tad visa sava uzmaniba 100% jakoncentre uz ceļa, nevis telefona! Kadu reizi nenoveiksies un, blenzdaba telefona, nepamanis gajeju/ritenbrauceju/dzivnieku. Tad ari "stucitajas" bus vainigas?
CallMeAnnika @ 18.04.2023 15:23Neaizstāvot un nenod*ršot nevienu, vienkārši jautājums - kāpēc diskusijās par Jeļenu uzreiz liek parādīt savu seju, bet diskusijās par citiem influenceriem nē?
Esmu pamanījusi Jeļenas atbalsta komandu un nolicējus, kāpēc par viņu ir tik lielas grupas izveidojušās, kas aizstāv it visā un nozākā it visā?
PS. man vienalga par viņu kopumā, neesmu ne +, ne - pusē, tik smieklīgi, ka pieaugusi sieviete nobloķē, ja vienu reizi paskatās viņas storijus, vai saturs ir ok vai tomēr nē, lai sekotu.
tiesi tapec es ari saciju, lai kada nosuta uz valsts policijas insta kontu. Neko neteiktu, ja vina vienkarsi man uz sosejas parskrietu garam uz tiem 130 km/h, koncentrejusies uz cela, bet likt insta ar merki lielities, cik atri brauc, sezot telefona - nu sorry, tam ir sekas. Par CSN parkapsanu jaatbild ar attiecigu sodu, ja to publiski izradi.gii_star @ 18.04.2023 15:56
Par telefonu gan es piekrītu absolūti, pie jebkāda ātruma.
Nē, ar citiem influenceriem es te domāju Jelinsku, Dzenīti utt. Ar Didrihsoni ir viss ļoti slikti.123annna @ 18.04.2023 16:01
Varbut tapec, ka Jeļena pati vairakkart ir publiski atzinusi, ka jaunibas gados ir pāršāvusi pār strīpu ar uzlabojumiem un pēctam darijusi ko var, lai atgrieztu sakotnējo izskatu?
Un ir pilnīgi nevietā viņu apsmiet par izskatu.
Citi influenceri? Domā didrihsoni? Tur cilvēks sevi kropļo un izceļ to ka normu jauniešu vidū, kas ir pilnīgs pretstats Jeļenai.
Lūk arī atsķirība.
gii_star @ 18.04.2023 15:48
Jā, jā katru dienu riepas sprāgst :D
Ja bail braukt, brauc ar taksi vai autobusu. Simt punkti esi tā, kas sēž trīsjolsu šosjā trešajā rindā, brauc uz 80 un neskatās spoguļos :D
HARDLUXURY @ 18.04.2023 15:39vina ir ljoti rupja un ljauna patiesībā ;) calm down, nav nekāda dievgosninja, kā sevi savos 15m2 ( STARPCITU) kredītā .. dīvaini, ka te neviens nav to pieminējisn??pataisa instagramā sevi pat baltu pūkainu kamolīti, kuru ne pa tēmu nozēkā aiaiaia.. ??✌️
citiem var , ja?😀😎skaitīt kas kam kredītā vai nav kredītā, ja? Cik kas maksā , kas pieder vai ne pieder 😀utt😀😀😀 divkosīgi neliekas? Citiem var bet šitai sievietei nevar😀. Tik smieklīgi šis viss😀Sebii @ 18.04.2023 17:38
Kāda starpība cik liels ir cilvēkam dzīvoklis un vai tas ir īrēts, vai savs?
Nevar taču brukt par pilnīgi visu vienal cilvēkam virsū ??♀️
Sebii @ 18.04.2023 17:38
Kāda starpība cik liels ir cilvēkam dzīvoklis un vai tas ir īrēts, vai savs?
Nevar taču brukt par pilnīgi visu vienal cilvēkam virsū ??♀️
HARDLUXURY @ 18.04.2023 17:48citiem var , ja???skaitīt kas kam kredītā vai nav kredītā, ja? Cik kas maksā , kas pieder vai ne pieder ?utt??? divkosīgi neliekas? Citiem var bet šitai sievietei nevar?. Tik smieklīgi šis viss?
JĀMAINA LIKUMDOŠANA - JĀVEIC GROZĪJUMI, ka par Jelenas Karadžanas -publiskas personas apspriešanu , soda ar piespiedu darbu 60 stundas, vai ar nosacitu brivibas atnemsanu?????✌️ #lohiemlohuproblēmas
Mc.Queen @ 18.04.2023 18:14Man patīk Līvas Spuravas (psihoterapeite) konts, bet tas ģērbšanās stils. ?
Scandinavian @ 18.04.2023 18:05
Starpība varbūt arī nebūtu, ja viņa nemelotu :)
Standby @ 18.04.2023 20:15Spurava iet prom no MK. Nez kas būs vietā!? Varbūt vēl kāda influencere? Man šķiet Jana Medova tur iederētos.
Standby @ 18.04.2023 20:15Spurava iet prom no MK. Nez kas būs vietā!? Varbūt vēl kāda influencere? Man šķiet Jana Medova tur iederētos.
maire @ 18.04.2023 18:26
Kāpēc tu pati melo? Tu taču nezini patiesībā kā ir, tad kāpēc izvēlies tādu nostāju? Vari neatbildēt, vienkārši retorikai. Ka pati melo, nezinot kā ir patiesībā.