Sebii @ 04.04.2023 18:40Protams, ja bija te jau par šovu Būs vai nebūs, es jau nevarēju atturēties ? Atradu abas meičas instagram. Skārleta ir smaga catfish definīcija. Ja es vispirms būtu viņu ig redzējusi un tad go3, nepateiktu, ka tas ir viens un tas pats cilvēks.
Arabesq @ 04.04.2023 22:18Te tiešām velk uz mentālajām problēmām… Pievienojos - žēl bērna.
Kalnos @ 05.04.2023 09:51Iesakiet kādus interesantus profilus kam piesekot. Tikai smuk foto, un pozieres ne.
Tādus dzīvus, raibus, dažādība lai, vai tādus kas iesaka ko feinu.
Maltā gaļa @ 04.04.2023 21:05
Nebaidies, ka internets nav nemaz tik anonīms kā varētu šķist? Jebkura komentāra autoru ir iespējams atrast pēc IP adreses, ja kas. Ir pārliecība, ka Fiļs neizdomās rakstīt iesniegumu policijā par neslavas celšanu?
A kāpēc man jāredz graudiņas vai madaras tūkstošiem foto kur tikai viņas ir redzamas? Patīk ceļojumi pa Latviju, lauku dzīves ikdienā pusdienas, kafē, dzīvnieki, dabā, muzeji, pilsētas. Jo raibak jo interesantāk. Sen laiks pagājis kad par smukiem ģīmju vai smuk meiteņu foto priecātos. Kas, nav ko citu parādīt? Fantāzija par īsu 😀Miuce @ 05.04.2023 10:17
Nu bet Tev nav ko darīt? Seko dzīvniekiem - vāverēm, suņiem, kaķiem vai lasi grāmatas. Kāda jēga caurām dienām pētīt citu cilvēku profilus.
Kalnos @ 05.04.2023 10:26A kāpēc man jāredz graudiņas vai madaras tūkstošiem foto kur tikai viņas ir redzamas? Patīk ceļojumi pa Latviju, lauku dzīves ikdienā pusdienas, kafē, dzīvnieki, dabā, muzeji, pilsētas. Jo raibak jo interesantāk. Sen laiks pagājis kad par smukiem ģīmju vai smuk meiteņu foto priecātos. Kas, nav ko citu parādīt? Fantāzija par īsu ?
Nav man nekas pret viņu, bet nu šausmīgi acīs vienmēr tās saknes krītAllii @ 05.04.2023 12:27Pēdējās dienās Miglānei storijos matu ataugušās saknes izskatās tik neglīti... bija arī storijos 2 bildes ielikusi kur speciāli nogriezta tieši galvas augšdaļa. Nu labi varbūt netiek pie tās frizieres ,bet tumši brūnu matu krāsu ,kautvai priekš saknēm var arī drogās piemeklēt līdz 10 eur. Un vēl viņai vienmēr saspurojušies mati pie saknēm, var taču ar kautko nogludināt vai uzpūst matu laku un nogludināt lai nobājo kopējo tēlu
Kalnos @ 05.04.2023 10:26A kāpēc man jāredz graudiņas vai madaras tūkstošiem foto kur tikai viņas ir redzamas? Patīk ceļojumi pa Latviju, lauku dzīves ikdienā pusdienas, kafē, dzīvnieki, dabā, muzeji, pilsētas. Jo raibak jo interesantāk. Sen laiks pagājis kad par smukiem ģīmju vai smuk meiteņu foto priecātos. Kas, nav ko citu parādīt? Fantāzija par īsu ?
Vinai nopietni ir 43 ne 53? Tad jau Ļenka Kiviča tiešām labi izskatās, ja viņas vienaudzes. Es agrāk lasīju viņas dienasgrāmatas Facebook. Man īstenībā patika viņas brīvais domu gājiens. Ka dzīvo tikai un vienīgi sev, nevis kaut kādiem standartiem.Mc.Queen @ 05.04.2023 14:01Man Resnā Bārbija atgādina to X Faktora dalībnieci Margaritu no Rugovkas.
Margarita vispār netēloja nez kādu dāmu no sevis.
Cocoth @ 04.04.2023 17:29Kaaads nepārsteigums??? par jelgavas aliinu kuropatkinu, tik uzkritosi neatpalikt no draudzenes, ka viena saderinajas, taa sii uzreiz aiztesas uz pariizi un hops saderinata ? alina, pati ari gredzenu pirki??
Es saprastu, ja blakus būtu jauns izskatīgs un super veiksmīgs džeks. Tad vēl varētu būt paaugstināta pašapziņa un lepnums par to, bet kaimiņmājas Vasja atrasts, par ko priecājas un līksmo.Sebii @ 04.04.2023 20:14
Sākšu ar to, ka es neesmu wannabe influencere, kura savā brīvajā laikā forumā cildina pati sevi ?
Atšķirībā no tevis man nav vajadzīgs par mani jaunāks vecis, lai es sajustos “sievišķīga” un “vērtīga”. Dies’ pasarg’, man vispār nav vajadzīgs vecis, lai es justos “īpašāka” kā citas šajā pasaulē.
Ingrīd, ar uzbraucienu Līgai par sažuvušu ādu tu nodevi sevi. Nu tak ej un audzini bērnu, nav ko te forumā nervus un psihi bojāt. Bet es, būdama brīva, skaista un vēl nesažuvusi, kā jau meiča jaunākajos gados, patenkošos forumā par tādiem izmisušiem tantukiem kā tu ?
Šo tekstu vajadzētu redzēt "Daiļotavas" klientēm. Domāju, ka te - iespējamās potenciālās klientes noteikti nekad tur neies, un aizies tālāk vēl mute-mutē, ka priekšniece jukusi :DSkatiens @ 04.04.2023 20:31
Pati rij miega zāles, debīlākā no forumistēm. Ķipa- es visu zinu, visu zinu. Nu, ko tu zini, nu, ko tu zini. Īsa atmiņa kā vistai perētājai.