a nafig bērnu vēl? Tur bērnu pietiek! Ne visiem tas ir hobijs! Cilvēki vēlas padzīvot sev, un ne visa dzīves jēga visiem wit bērni. Piemēram, man neaptīk bērni, nav un vai tuvākajā 5gadē būs- diezvai 😀. Šeit 2 pieauguši cilvēki , vienam 2 bērni, skolnieki, kas ir nodarbināti un prasa uzmanību, otram vispār cik to bernu 3?4? Priekškam vēl!??Gardenia @ 27.03.2023 09:02Bērnus neplāno noteikti Fiļs, ne jelinka. Vismaz es tā domāju. Man kaut kā šķiet, ka viņa sen jau būtu piedzemdējusi ja būtu tāda iespēja.
lai skirsanas gadijuma nepaliktu ar pliku pakalu! Pret savam bernu matem fils ir loti dasns skirsanas gadijuma.HARDLUXURY @ 27.03.2023 09:05a nafig bērnu vēl? Tur bērnu pietiek! Ne visiem tas ir hobijs! Cilvēki vēlas padzīvot sev, un ne visa dzīves jēga visiem wit bērni. Piemēram, man neaptīk bērni, nav un vai tuvākajā 5gadē būs- diezvai ?. Šeit 2 pieauguši cilvēki , vienam 2 bērni, skolnieki, kas ir nodarbināti un prasa uzmanību, otram vispār cik to bernu 3?4? Priekškam vēl!??
Savva @ 27.03.2023 10:26lai skirsanas gadijuma nepaliktu ar pliku pakalu! Pret savam bernu matem fils ir loti dasns skirsanas gadijuma.
Sinilga @ 27.03.2023 11:04Kas ar to Cauni un Kazanovsku? Kā atrast Cauni IG? Ko viņš tur sarunājis?
Pinky winky @ 27.03.2023 11:08Nesapratu Dzenes pedejo story-protams,info ir patreonā,bet vai gadījumā tomēr nav meita???tipa usg kļūdījās ar dzimumu….
Viņa jau tā īsti līdz šim nav pateikusi,ka puika, ne arī vārdu…
Pinky winky @ 27.03.2023 11:08Nesapratu Dzenes pedejo story-protams,info ir patreonā,bet vai gadījumā tomēr nav meita???tipa usg kļūdījās ar dzimumu….
Viņa jau tā īsti līdz šim nav pateikusi,ka puika, ne arī vārdu…
Esha @ 27.03.2023 11:17
Viņa vairākkārt ir teikusi, ka ir 3 dēlu mamma ?
Viss jau ir izdzēsts tik tok bija kāds cits ielicis, bet nu jau arī vairs nav. Ig kaspars-kazanovskis, bet svītra lejāSinilga @ 27.03.2023 11:04Kas ar to Cauni un Kazanovsku? Kā atrast Cauni IG? Ko viņš tur sarunājis?
viņai tiešām ir tik finansiāli smagi? 😅 šitādas intrigas taisīt 3$ dēļSinilga @ 27.03.2023 11:38Baigais nu pārsteigums-bērns piedzima ar tumšiem matiem. Aplauziens patroniem ?
jau ielika ka puika 😅Gaisa jaucēja @ 27.03.2023 12:15https://failiem.lv/u/3ruj7hend
Puika vai meitene? ?
Lorra @ 27.03.2023 11:07
KasparsKazanovskis, bet tur jau vairs nekā tāda nav. Visi story beigušies.
SamantaAmanda. forums uzminēja, ka šī stāvoklī un ātri vien IG uztaisīja, ka jā, esot.Mc.Queen @ 27.03.2023 12:33
Kas tie tādi ir?
Gardenia @ 27.03.2023 09:02Bērnus neplāno noteikti Fiļs, ne jelinka. Vismaz es tā domāju. Man kaut kā šķiet, ka viņa sen jau būtu piedzemdējusi ja būtu tāda iespēja.
Sinilga @ 27.03.2023 11:38Baigais nu pārsteigums-bērns piedzima ar tumšiem matiem. Aplauziens patroniem ?
Par to lodi stipri apšaubu viņš jau vismaz gadus 10 valsti krāpj, ne jau bandītus. Vienīgais kas bija autiņus uzspridzināju un tad tikai pats visdrīzāk to organizēja lai apdrošināšanu dabūtu.SantaBarbara @ 27.03.2023 12:34
Lasīju,ka vinam aprīlī būs tiesa par Vid amatpersonas apmelošanu utt,es tik domaju šis mazgā naudu šiem degungalā un tas ir vienigais par ko vinu uz tiesu aicina!?Pisgets ,ja tā padomā …
Bet nu gan jau pēc paris gadiem tāpat būs zinās,ka pazīstamam “uznēmējam “ peksnji lode pierē trāpījusi,kā jau standartā ,tas Lv notiek!