tu tak visu laiku biji Karadžanas pusē entos gadus, kas nu?Bjork @ 26.03.2023 15:56Karadžana norija torti, tad pateica, ka sūC, publiski pasūdzējās, piķi dabūja atpakaļ un izdzēsa visu "tjipa nekas nav bijis" ? ventilē mēslus ne mazāk kā viens cits dzērāju pārīts.
sinddyy @ 26.03.2023 13:00
Un kas slikts ar matiem? Ļoti skaisti, gari, spīdīgi mati. Reklāmu mati!
jauc tu mani ar kādu. Es nebija nevienā pusē, mani viņa netraucēja un uzskatīju, ka pašu veselības dēļ nebūtu vēlams viņām nākt un lasīt par sevi šeit komentārus.HARDLUXURY @ 26.03.2023 15:59tu tak visu laiku biji Karadžanas pusē entos gadus, kas nu?
Ka Jus domā, Jelenas turks Latvijā nevar izīrēt auto? Turcijas tiesības ES neder?
Bjork @ 26.03.2023 16:21jauc tu mani ar kādu. Es nebija nevienā pusē, mani viņa netraucēja un uzskatīju, ka pašu veselības dēļ nebūtu vēlams viņām nākt un lasīt par sevi šeit komentārus.
Netraucēja mani, jo dzīvoja savā burbulī un nevienu neaiztika. Manis pēc var dzīvot sapņu istabā, sapņu dzīvoklī, ciku-caku drēbes vilkt, Chanel šalli (nav ne mazākā mērā domāts sarkasms, es pati priecājos par sīkumiem, ko esmu ilgi vēlējusies) un ko tik sirds kāro. Lai jau. Man tiešām likās, ka viņa ir ļoti labsirdīga, senāk pasniedza visu ļoti pozitīvā gaisotnē un man tas patika. Āāā un tas, ka viņa pati atteicās piedalīties tālāk "Saimnieks meklē sievu", jo laikam tur viņa saprata, ka grib, lai ir tur un parēktu par viņu kā jau šovos mēdz atlasīt dalībniekus. Viņas sūtītie žurnāla raksti neinteresēja. Bet tā reakcija, kad kāds tiešām nevainīgi kko paprasa un sāk gāzties trīsstāvīgi vārdi, draudi un apvainojumi.?? Tad nu paliek skaidrs, ka nav tur viss kārtībā un kļūst manāmāks?
HARDLUXURY @ 26.03.2023 16:48Ka Jus domā, Jelenas turks Latvijā nevar izīrēt auto? Turcijas tiesības ES neder?
Schokolaade @ 26.03.2023 11:05Karandža laikam pirmo reizi kaut kur kūku sūta, ka nezina, kadā kastē to iepako ? Man gan Fika, gan majaskukas.lv tieši šādā kastē arī atved, jo es izvēlos vai nu piegādi, vai aizbraucu kūkai pakaļ pati, nevis stibīju to pa lietu ?
Bet nu jā, kukasgardas ir pēdējā vieta, kur sūtīt kūkas, izcili negaršīgas, no nekvalitatīvām izejvielām (cauri jūtama pretīga margarīna garša). Sūtīju pirms gada degustācijas komplektu, tā kā dabūju nogaršot vairākas viņu kūkas, nu nekad vairs neko tādu neēdīšu un nevienam arī neiesaku.
Jelena teica , ka dikti labi atalgots darbs un pat izteicās QA, ka nav “kebabnieks “ 😀😀Sarma1986 @ 26.03.2023 17:25
Par kādu naudu. Francijas melnstrādniekam, kuram jāuztur Latvija esošā sieva un bērns, plus Turcijas tirgū jāsaperk maisi ar feikiem, naudas mašīnas īrei vairs neatliek, pat ja šis tur naktis un virsstundas rauj.
HARDLUXURY @ 26.03.2023 17:43Jelena teica , ka dikti labi atalgots darbs un pat izteicās QA, ka nav “kebabnieks “ ??
HARDLUXURY @ 26.03.2023 17:43Jelena teica , ka dikti labi atalgots darbs un pat izteicās QA, ka nav “kebabnieks “ ??
tāpat pati sev jau pirmos par Santu uzdeva 😅Savva @ 26.03.2023 20:43Meitenes, jelinskai anonimais q&a. Ir iespeja izteikties, ja kada velas. ?
Ko viņa domāja ka apprecēties var tikai 39 dienas?Savva @ 26.03.2023 20:43Meitenes, jelinskai anonimais q&a. Ir iespeja izteikties, ja kada velas. ?
Ko viņa domāja ka apprecēties var tikai 39 dienas?
5 gadus šķīrās? WtfAnchuks @ 26.03.2023 23:13
Oficiāli izšķīrās ex attiecībās ? Papīrus sakārtoja.
Ariete @ 26.03.2023 23:195 gadus šķīrās? Wtf