chiepinja @ 26.03.2023 12:18Dāmas, godīga aptauja (zaļais īkšķis patīk, serkanais nepatīk). Kam patīk Kristīnas Andžas mati un vēlētos sev tādus?
krixis3 @ 26.03.2023 12:18Es neaizstāvu Jelena, bet nu cammon. Ja es pasūtu kūku, kura Rīga noteikti nemaksā lēti, es gribu savu kūku kādu pasūtīju nevis kaut kādu zilu sūdu ar lētiem saldumiem pa virsu. Jūs nopietni, pasūtiet kūkas, redzat ka galīgi ne tas un baigi pat to priecājaties? Tjip nekas, bērns jau tāpat neatcerēsies. Pēc visiem komentāriem kas veltīti visādām influencerem, šaubos gan kā tik vnk samierinātos
krixis3 @ 26.03.2023 12:18Es neaizstāvu Jelena, bet nu cammon. Ja es pasūtu kūku, kura Rīga noteikti nemaksā lēti, es gribu savu kūku kādu pasūtīju nevis kaut kādu zilu sūdu ar lētiem saldumiem pa virsu. Jūs nopietni, pasūtiet kūkas, redzat ka galīgi ne tas un baigi pat to priecājaties? Tjip nekas, bērns jau tāpat neatcerēsies. Pēc visiem komentāriem kas veltīti visādām influencerem, šaubos gan kā tik vnk samierinātos
chiepinja @ 26.03.2023 12:18Dāmas, godīga aptauja (zaļais īkšķis patīk, serkanais nepatīk). Kam patīk Kristīnas Andžas mati un vēlētos sev tādus?
Dāmas, godīga aptauja (zaļais īkšķis patīk, serkanais nepatīk). Kam patīk Kristīnas Andžas mati un vēlētos sev tādus?
Lorra @ 26.03.2023 13:36Wtf??? Izrādās Jeļena mani bloķējusi Instagram. Laikam tādēļ, ka kādu laiku sekoju un pirms mēneša atsekoju, un tagad pēkšņi nobloķējusi.hahah?
kur manā jautājumā ir kaut kas par sliktumu? Bet kā redz pēc īkšķu skaita, manas domas sakrīt ar vairākumu 👌sinddyy @ 26.03.2023 13:00
Un kas slikts ar matiem? Ļoti skaisti, gari, spīdīgi mati. Reklāmu mati!
amoreamore @ 26.03.2023 13:40
Viņa tā dara, jā. Kamēr bija atvērs profils, ja paskatījies storijus, bet nepiesekoji - arī bloķēja :D
Lorra @ 26.03.2023 13:36Wtf??? Izrādās Jeļena mani bloķējusi Instagram. Laikam tādēļ, ka kādu laiku sekoju un pirms mēneša atsekoju, un tagad pēkšņi nobloķējusi.hahah?
Iedomājies to apnēmību iet un blokēt visus kas nepieseko!
Anchuks @ 26.03.2023 14:27
Es viņai biju piesekojusi. Uzspiedu smejošo emocijzīmīti sadrupušās kūkas storijam.
psihiski nestabila sieviete!Savva @ 26.03.2023 14:35Mani karadzana ari jau sen noblokejusi. Tikai storijus pa laikam paskatijos, kad seit kas interesants tika stastits. Vina kaut kada nenormala ar to blokesanu.