Ariete @ 23.03.2023 00:50Bet kas tas Vsenoks ir? Kaut kāds sīkais bez zobiem ? Nu gan gaume tai Viktorijai ?
Fuj, nesmuks bez gala. Kaspars laikam pat simpātiskāks 😂😳😂Jelly @ 23.03.2023 01:28
daņiks ir bagātu vecāku bērns...nekad mūžā nav strādājis.Esmu viņu satikusi un kopā braukusi uz pasākumu-ne labdien neko neteica...stumda mākoņus.tapec ari viņai viņš interesē
AllSaints @ 23.03.2023 00:40
Un cik "akadēmiski gudra" esi Tu, kosmetAloģija?
Pirms norādīt un interesēties par citu izglītību, jāsāk ar sevi ?
tak pats šis 100% arī psnās apkārt😀 vinjam var a Vikai nē😀Magnolija @ 23.03.2023 09:10Nu tas video tam Kazanovskim, kur viņš bļāva viņai lai pakarās watsapā, šausmas ?
Laikam jau izņemts, vairs nerāda. Bet nu vāks 😳Magnolija @ 23.03.2023 09:10Nu tas video tam Kazanovskim, kur viņš bļāva viņai lai pakarās watsapā, šausmas ?
un? Tie kas iet uz augstskolu atsēdēt ir baigi gudrie? 🫠Persiks89 @ 23.03.2023 00:45
Nav Vizla akadēmiski gudra, matemātikā vilka uz 4-6, valodās uz 6, 12. Klasi pabeidza ap 21 gada vecumu tālmācībā, jo pēc 9.kl izdomāja tālāk nemācīties. Augstākās izgl., protams, nav.
es no viņa neko citu negaidīju, man būtu bail tādam laist pa kreisi 😂 būtu sen izšķīrusies, viņas ig pietiekami parāda cik ļoti meklē kādu papiņu, kas nav Kaspars.Magnolija @ 23.03.2023 09:10Nu tas video tam Kazanovskim, kur viņš bļāva viņai lai pakarās watsapā, šausmas ?
tur gribi/ negribi Kaspars to nejautā, viņš pasaka, ka šķirties tik caur cilpu kaklā un nekādi kompromisi nav iespējami. Moš, jau pirms 5 gadiem viņa ir gribējusi šķirties vai pat vairāk, tik tas nav bijis iespējams.Huppoo @ 23.03.2023 09:43es no viņa neko citu negaidīju, man būtu bail tādam laist pa kreisi ? būtu sen izšķīrusies, viņas ig pietiekami parāda cik ļoti meklē kādu papiņu, kas nav Kaspars.
Ariete @ 23.03.2023 00:50Bet kas tas Vsenoks ir? Kaut kāds sīkais bez zobiem ? Nu gan gaume tai Viktorijai ?
Kas bija ar Jutu? To pašu Jutu Kupri? 😳Bjork @ 23.03.2023 09:51tur gribi/ negribi Kaspars to nejautā, viņš pasaka, ka šķirties tik caur cilpu kaklā un nekādi kompromisi nav iespējami. Moš, jau pirms 5 gadiem viņa ir gribējusi šķirties vai pat vairāk, tik tas nav bijis iespējams.
Otrs, man pat negribās iedomāties kā Kaspars varetu but izturējies pret Viku, piemēram, gultā. Jā naudu dod, bet gultā liek darīt visu ko vēlas, pretīgi apvainojumi, pazomojošas Kaspara vēlmes. Dot visiem draugiem, kamēr šis skatās utt., domaju, ka slimais prāts iet tālu ikdienišķu iztēles robežām.
Atcerēsimies, kā viņš izrikojās publiski ar Jutu, kad šī viņam atteica but par viņa spēļmantiņu.
apšulapa @ 23.03.2023 09:59Kas bija ar Jutu? To pašu Jutu Kupri? ?
un tu attaisno to romu tautības mamzeli? Pati tak piekrita būt kopā ar kazanovski! Pati bija starp eskortniecēm jau pirms un sakot Kazanovskim “jā” parakstījās uz to visu uz dzīvi! Domāju,ka viesnīcās un jahtās arī nabadzītei lika darīt visas tās “trakās darbības” bet nu, nauda jau nesmird 😀 Nu nē, kur nu pirms Kazanovska bija pēdējā Dubaijas jaunava 😀😀😀Bjork @ 23.03.2023 09:51tur gribi/ negribi Kaspars to nejautā, viņš pasaka, ka šķirties tik caur cilpu kaklā un nekādi kompromisi nav iespējami. Moš, jau pirms 5 gadiem viņa ir gribējusi šķirties vai pat vairāk, tik tas nav bijis iespējams.
Otrs, man pat negribās iedomāties kā Kaspars varetu but izturējies pret Viku, piemēram, gultā. Jā naudu dod, bet gultā liek darīt visu ko vēlas, pretīgi apvainojumi, pazomojošas Kaspara vēlmes. Dot visiem draugiem, kamēr šis skatās utt., domaju, ka slimais prāts iet tālu ikdienišķu iztēles robežām.
Atcerēsimies, kā viņš izrikojās publiski ar Jutu, kad šī viņam atteica but par viņa spēļmantiņu.