IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 2044
Reģ: 04.01.2022
Chemical @ 16.03.2023 06:29
Es vienkaarshi atstaashu to sheit.
https://failiem.lv/u/nu2azzueq
Es vispaar briinos par jums meitenes. Taa botoksa ieleja speciaali naak ik pa laikam par sevi atgaadinaat un juus pavelkaas. Vakar paskatijos shodien jau privaats konts. Vinja nav taa veerta lai spriedeleetu. Tur tai galvaa nav nekaa vairaak par divaam aciim un botox injekcijaam. Paskatieties pashas. Taa bilde kauc peec graamatu lasiishanas. Bet es pieljauju ka ar savaam desu luupaam ir laiks tik kam citam. Taa nauda kaut kaa jaasakraaj taam paruukaam.
Es vispaar briinos ko vinja sev siskas nav ielikusi. Es labaak sev uzlabotu formas nekaa taisiitu sev asimetrisku pauri.

Bet tiešām ir līdzība ar Karadžanu! Es teiktu, tāda Jeļenas neveiksmīga kopija.
Ko viņai Karadžana nodarījusi, ka tāds naids un apsēstība?
16.03.2023 09:44 |

Patīk
Reitings 2781
Reģ: 08.05.2022
kumelite15 @ 16.03.2023 09:42

Shi ir ta hardluxury, kas ar putam uz lupam taa njemas kritizet katras te pieminetas ietekmeles seju un gerbsanas stilu? Oi ????

Lielākoties Jeļenas . 🙈
16.03.2023 09:44 |

Reitings 2044
Reģ: 04.01.2022
Brendija @ 16.03.2023 08:35

Viņa tak galvā sen nav vesela. Dzīvot nevar bez sevis sludināšanas un bez šī foruma. Tikko atkož, ka tā ir viņa, tā uzreiz taisa nākamo kontu. Un viņai te kontu ir pa pillo. Un tā vairāku gadu garumā. Slimā. Un galvenais, ka tur vispār nav uz ko skatīties. Ņi koži, ņi roži.
Ivy Blanks @ 16.03.2023 09:17

Mani pilnībā neinteresē Fīļs un viņa sievietes? Kaut kāds pusmūža vecis dala mantu ar bijušo sievu. Pa vidu ir random jauna mīļākā. Tikai šķiru tālāk. Tad jau interesantāk palasīt par Elīnas parūku un viņas peripētijām ar vīra kungu?

Jā, piekrītu, mani arī neinteresē Fiļa mīlas dzīve. Pilnīgi vienalga, grib viņš to Santu atpakaļ vai negrib! Bet te ir dažas apspriestas ne tik lielas personības, par kurām palasu klačas daudz labprātāk. Jo dažas pazīstu caur draugu draugiem un zinu, ka tā dzīve, ko uzbur IG vispār ne tuvu nestāv realitātei. Katram savs.
16.03.2023 09:52 |

10 gadi
Reitings 5189
Reģ: 29.01.2009
Ainulai @ 16.03.2023 09:44

Es vairākas reizes viņai šo jautājumu uzdevu, nesaka, klusē. Bet tas ir acīm redzams, ka Karadža viņai baigi dzīvot traucē. Laikam arī grib, lai par Elčiku raksta ziņu portālos un te tiek aprunāta, bet nekur tālu netiek, ka pat pašai te jānak un par sevi jāatgādina.
16.03.2023 10:21 |

Reitings 230
Reģ: 31.05.2022

Vispār pilnīgi dažādi cilvēki, kā viņas vispār var salīdzināt?!🙅 Bijusi saskarsme ar Elīnu, tapēc arī saku, ka interesanti palasīt, kāds ir citu viedoklis par viņu. Jo man ir šāds tāds priekšstats par viņu izveidojies. Dzīvē izskatās vēl traģiskāk, nekā bildēs. Nodzērusies, uzblīdusi vecene, vienmēr paskats kā tikko no dzerstiņa. Valodiņa traka, 2 vārdus nespēj kopā salikt. Primitīva tā valodiņa un pa starpam pa kādam lamu vārdam. Džīzas. Un tas viņas vīrs, bože moj...😁 Tāds tādu atrod.
Jeļenu nepazīstu un dzīvē neesmu redzējusi, bet viņa izskatās sakarīga un pietiekami izglītota manā uztverē. Un neizskatās kā pāķu mauķele.
16.03.2023 10:23 |

Patīk
Reitings 2781
kapriza__ @ 16.03.2023 10:21
Es vairākas reizes viņai šo jautājumu uzdevu, nesaka, klusē. Bet tas ir acīm redzams, ka Karadža viņai baigi dzīvot traucē. Laikam arī grib, lai par Elčiku raksta ziņu portālos un te tiek aprunāta, bet nekur tālu netiek, ka pat pašai te jānak un par sevi jāatgādina.

Piemēram par zobiem. Pati taču te ierakstīja, kad ielika postu par savu zobārsta apmeklējumu. 🙈
16.03.2023 10:25 |

Reitings 1877
Reģ: 13.09.2021
Es , piemēram, vispār nesaprotu kapēc tiek runāts šeit par to Karadžanu. Nu reāli viņa nav ne ietekmele, ne arī kāda sabiedrībā pazīstama persona. Atliek tikai izdarīt secinājumus , ka kādu viņa vispār spēj ieinteresēt!
16.03.2023 10:28 |

Reitings 156
Reģ: 01.08.2020
Pret Elīnu man nekas nav. Nav skaudības vērta. 😅 interesanti un tai pat laikā smieklīgi paskatities tos viņas īsos video kur pozē ar vīna glāzi, cenšas izskatīsies dārgi, bet nu tie video sanāk so awkward. 😅🤣🤣
16.03.2023 10:28 |

Reitings 11110
Reģ: 16.09.2022
Kapec seit tiek runats par kaut kadu elinu kurai ir tikai 100 sekotaji insta? Ta nav nekada ietekmele! Si tēma ir par ietekmelem! Ja gribas runāt par kaut kadiem random nevienam nezinamiem cilvēkiem, taisiet atsevisku temu!
16.03.2023 10:37 |

Reitings 156
Reģ: 01.08.2020
AvecMonAmour aghh beidz pukstēt un šķir tālāk 👍
16.03.2023 10:47 |

Reitings 12828
Reģ: 06.07.2022
Te var nosmieties līks :D https://www.delfi.lv/izklaide/sovbizness/stils/uzpusta-popularitate-socialo-mediju-eksperte-atmasko-vietejas-influenceres.d?id=55341174
Bet nu fakts ir fakts – Didrai ietekme ir īsta un reāla :)) Kaut gan to jau laikam apliecina topiks šeit pat forumā
16.03.2023 10:54 |

Patīk
Reitings 2781
Man vienmēr ir interesējis kas viņai īsti ir ar matiem? Vai tiešām parūkas nēsā, jo nu izskatās tiešām neriktīgi tur kaut kas, bet tad jautājums kas viņai ar īstajiem, nobojāti līdz pēdējam vai varbūt kāda slimība..
16.03.2023 11:02 |

Reitings 230
Reģ: 31.05.2022
Lorra @ 16.03.2023 11:02
Man vienmēr ir interesējis kas viņai īsti ir ar matiem? Vai tiešām parūkas nēsā, jo nu izskatās tiešām neriktīgi tur kaut kas, bet tad jautājums kas viņai ar īstajiem, nobojāti līdz pēdējam vai varbūt kāda slimība..

Nezinu, to gan viņai neprasīju, bet fakts, ka tā parūka izskatās briesmīgi nekvalitatīva. Vienmēr grib pasniegt sevi par dārgu un elitāru, bet realitātē tāds lētas mauķeles vaibs 😁 Vīrs viņai pat tuvu nav nekāds bagāts. Parasts jūrnieciņš, ar vidusmēra algu, jo nav augstos amatos. Vairāk pielīdzināms fiziskā darba veicējam jūrā. Bet pašai attīstās Minhauzena sindroms, tapat kā Didrihsonei😁
Elīna, vai man paturpināt? Es vēl ļoti daudz interesantas informācijas zinu par tevi un par tavu vīra kungu ;)
16.03.2023 11:21 |

10 gadi
Reitings 5189
Reģ: 29.01.2009
Viņa pie vienas diskusijas, kur jautāja ko meitenes pērk SexyStyle veikalā, komentēja, ka parūkas, bet uz jautājumu kapēc, neatbildēja. 😅
16.03.2023 11:53 |

10 gadiPatīk
Reitings 4793
Reģ: 03.11.2012

Ļoti sen, par to tika runāts forumā, vismaz 1-2 gadus atpakaļ. Toreiz tika izteikts viedoklis, ka viņa savus īstos matus ir tā nodedzinājusi un sabojājusi ar krāsošanu un balināšanu, ka principā ir palikusi bez matiem.
Cik tur patiesības, nezinu, bet tāda info te uzpeldēja.
Teorētiski, pa šo laiku, matiem vajadzēja būt jau ataugušiem.
16.03.2023 12:13 |

Reitings 142
Reģ: 07.12.2022
Es , piemēram, vispār nesaprotu kapēc tiek runāts šeit par to Karadžanu. Nu reāli viņa nav ne ietekmele, ne arī kāda sabiedrībā pazīstama persona. Atliek tikai izdarīt secinājumus , ka kādu viņa vispār spēj ieinteresēt!

Jelena piedalijusies vairakos sovos un tv raidijumos, arpus si foruma par vinu var dzirdet , atskiriba no tadas Jelgavas Elinas vai kadas jaunas Dzelzisa pieguletajas . 😁
Elina no askfm laikiem stipri mainijusies, toreiz auzas bija. Ar ko vina nodarbojas tagad?
16.03.2023 12:19 |

Reitings 174
Reģ: 20.06.2022
Es nesaprotu par Andžas gultiņas izvēli. Vispirms pajautā bērnam,kuru vēlas,meita izvēlas un tad paziņo,ka meklēs tikai tagad,kur pirkt. Ačgārni.🙆 Tad neprasi bērnam izvēlēties,ja nemaz izvēlēto nepirksi. Un,ne, es neheitoju,ka meita guļ pie viņas, tik vien kā šis veids KĀ to gultu izvēlas.
16.03.2023 12:51 |

Reitings 125
Reģ: 03.03.2023

Kā šo okeāna mostru ig atrast?
16.03.2023 13:18 |

Reitings 11573
Reģ: 05.03.2020
nokavēju visu Fiļa tematu, iemetīšu savas pieckapeikas, kamēr tēma vēl aktuāla:
izlasīju vecu interviju ar Santu Z., kad vēl bija Oļega draudzene (pēc tam apprecējās)
https://jauns.lv/raksts/sievietem/33936-kas-ir-latvijas-bagataka-cilveka-draudzene-santa-zamuele

viņas citāts, raksturojot sevi
Saskarsmē esmu diskrēta, jo cienu otra privāto telpu. Man ir grūti, ja kāds uzreiz gāžas virsū – vai, mīļā, nāc šurp! un steidzas sabučot. Tas ir forši, bet, lai spētu šādā līmenī komunicēt, nepieciešams laiks. Manas privātās telpas robežas ir lielas, un kurš katrs tajā netiek. Iespējams, kāds to novērtēs kā augstprātību, bet mani tas neuztrauc. Man nav svarīgi citus pārliecināt par to, kāds esmu cilvēks, jo tas neko nemainīs. Šīs pseido attiecības – mīļā, kā tev iet, tu esi skaista, un tu arī esi skaists – man to nevajag.

un tad ir Kristīne ar savu spalgo "ČAU visieeeeem" un prasto uzvedību instagramā... vispār ja tā palasa, tad liekas, ka Kristīne un Santa ir kā diena pret nakti. izskats, jā, konkrēti manai gaumei - Kristīne ir simpātiskāka, bet Santas inteliģence, rakstura iezīmes ir daudz spēcīgāki trumpji, īpaši, ja runa ir par "sabiedrības krējumu", nevis Vasju no blakus paģīša. Ar Santu Oļegs bieži presē manīts kopā - teātri, izrādes, operas, tikšanās ar sadarbības partneriem utt., a Kristīni ko? tik pāris reizes "izveda" prožektoru gaismā, to vienu kopbildi no 2018. g. grāmatas atklāšanas maļ uz riņķi kaut gadiem (jaunāku nav?), lai gan šī tik ļoti gribēja šo slavu... iet Santas pēdās, bet laikam nevelk smadzenes, lai iznestu to sabiedrību un sarunas.
vispār atradu arī vecas Santas bildes, tīri seksīgs augums:
https://www.whosdatedwho.com/dating/santa-kristiana-zamuele
16.03.2023 13:38 |

10 gadi
Reitings 7282
Reģ: 17.09.2009
iiieviiite @ 16.03.2023 13:38
nokavēju visu Fiļa tematu, iemetīšu savas pieckapeikas, kamēr tēma vēl aktuāla:
izlasīju vecu interviju ar Santu Z., kad vēl bija Oļega draudzene (pēc tam apprecējās)
viņas citāts, raksturojot sevi
un tad ir Kristīne ar savu spalgo "ČAU visieeeeem" un prasto uzvedību instagramā... vispār ja tā palasa, tad liekas, ka Kristīne un Santa ir kā diena pret nakti. izskats, jā, konkrēti manai gaumei - Kristīne ir simpātiskāka, bet Santas inteliģence, rakstura iezīmes ir daudz spēcīgāki trumpji, īpaši, ja runa ir par "sabiedrības krējumu", nevis Vasju no blakus paģīša. Ar Santu Oļegs bieži presē manīts kopā - teātri, izrādes, operas, tikšanās ar sadarbības partneriem utt., a Kristīni ko? tik pāris reizes "izveda" prožektoru gaismā, to vienu kopbildi no 2018. g. grāmatas atklāšanas maļ uz riņķi kaut gadiem (jaunāku nav?), lai gan šī tik ļoti gribēja šo slavu... iet Santas pēdās, bet laikam nevelk smadzenes, lai iznestu to sabiedrību un sarunas.
vispār atradu arī vecas Santas bildes, tīri seksīgs augums:
https://www.whosdatedwho.com/dating/santa-kristiana-zamuele
Man Santa šķiet smukāka. Ar odziņu.
16.03.2023 14:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!