Chemical @ 16.03.2023 06:29Es vienkaarshi atstaashu to sheit.
https://failiem.lv/u/nu2azzueq
Es vispaar briinos par jums meitenes. Taa botoksa ieleja speciaali naak ik pa laikam par sevi atgaadinaat un juus pavelkaas. Vakar paskatijos shodien jau privaats konts. Vinja nav taa veerta lai spriedeleetu. Tur tai galvaa nav nekaa vairaak par divaam aciim un botox injekcijaam. Paskatieties pashas. Taa bilde kauc peec graamatu lasiishanas. Bet es pieljauju ka ar savaam desu luupaam ir laiks tik kam citam. Taa nauda kaut kaa jaasakraaj taam paruukaam.
Es vispaar briinos ko vinja sev siskas nav ielikusi. Es labaak sev uzlabotu formas nekaa taisiitu sev asimetrisku pauri.
kumelite15 @ 16.03.2023 09:42
Shi ir ta hardluxury, kas ar putam uz lupam taa njemas kritizet katras te pieminetas ietekmeles seju un gerbsanas stilu? Oi ????
Brendija @ 16.03.2023 08:35
Viņa tak galvā sen nav vesela. Dzīvot nevar bez sevis sludināšanas un bez šī foruma. Tikko atkož, ka tā ir viņa, tā uzreiz taisa nākamo kontu. Un viņai te kontu ir pa pillo. Un tā vairāku gadu garumā. Slimā. Un galvenais, ka tur vispār nav uz ko skatīties. Ņi koži, ņi roži.
Ivy Blanks @ 16.03.2023 09:17
Mani pilnībā neinteresē Fīļs un viņa sievietes? Kaut kāds pusmūža vecis dala mantu ar bijušo sievu. Pa vidu ir random jauna mīļākā. Tikai šķiru tālāk. Tad jau interesantāk palasīt par Elīnas parūku un viņas peripētijām ar vīra kungu?
Es vairākas reizes viņai šo jautājumu uzdevu, nesaka, klusē. Bet tas ir acīm redzams, ka Karadža viņai baigi dzīvot traucē. Laikam arī grib, lai par Elčiku raksta ziņu portālos un te tiek aprunāta, bet nekur tālu netiek, ka pat pašai te jānak un par sevi jāatgādina.Ainulai @ 16.03.2023 09:44
Bet tiešām ir līdzība ar Karadžanu! Es teiktu, tāda Jeļenas neveiksmīga kopija.
Ko viņai Karadžana nodarījusi, ka tāds naids un apsēstība?
Ainulai @ 16.03.2023 09:44
kapriza__ @ 16.03.2023 10:21Es vairākas reizes viņai šo jautājumu uzdevu, nesaka, klusē. Bet tas ir acīm redzams, ka Karadža viņai baigi dzīvot traucē. Laikam arī grib, lai par Elčiku raksta ziņu portālos un te tiek aprunāta, bet nekur tālu netiek, ka pat pašai te jānak un par sevi jāatgādina.
Lorra @ 16.03.2023 11:02Man vienmēr ir interesējis kas viņai īsti ir ar matiem? Vai tiešām parūkas nēsā, jo nu izskatās tiešām neriktīgi tur kaut kas, bet tad jautājums kas viņai ar īstajiem, nobojāti līdz pēdējam vai varbūt kāda slimība..
Viņa pie vienas diskusijas, kur jautāja ko meitenes pērk SexyStyle veikalā, komentēja, ka parūkas, bet uz jautājumu kapēc, neatbildēja. 😅Lorra @ 16.03.2023 11:02Man vienmēr ir interesējis kas viņai īsti ir ar matiem? Vai tiešām parūkas nēsā, jo nu izskatās tiešām neriktīgi tur kaut kas, bet tad jautājums kas viņai ar īstajiem, nobojāti līdz pēdējam vai varbūt kāda slimība..
Lorra @ 16.03.2023 11:02Man vienmēr ir interesējis kas viņai īsti ir ar matiem? Vai tiešām parūkas nēsā, jo nu izskatās tiešām neriktīgi tur kaut kas, bet tad jautājums kas viņai ar īstajiem, nobojāti līdz pēdējam vai varbūt kāda slimība..
Es , piemēram, vispār nesaprotu kapēc tiek runāts šeit par to Karadžanu. Nu reāli viņa nav ne ietekmele, ne arī kāda sabiedrībā pazīstama persona. Atliek tikai izdarīt secinājumus , ka kādu viņa vispār spēj ieinteresēt!
Ainulai @ 16.03.2023 09:44
https://jauns.lv/raksts/sievietem/33936-kas-ir-latvijas-bagataka-cilveka-draudzene-santa-zamuele
Saskarsmē esmu diskrēta, jo cienu otra privāto telpu. Man ir grūti, ja kāds uzreiz gāžas virsū – vai, mīļā, nāc šurp! un steidzas sabučot. Tas ir forši, bet, lai spētu šādā līmenī komunicēt, nepieciešams laiks. Manas privātās telpas robežas ir lielas, un kurš katrs tajā netiek. Iespējams, kāds to novērtēs kā augstprātību, bet mani tas neuztrauc. Man nav svarīgi citus pārliecināt par to, kāds esmu cilvēks, jo tas neko nemainīs. Šīs pseido attiecības – mīļā, kā tev iet, tu esi skaista, un tu arī esi skaists – man to nevajag.
Man Santa šķiet smukāka. Ar odziņu.iiieviiite @ 16.03.2023 13:38nokavēju visu Fiļa tematu, iemetīšu savas pieckapeikas, kamēr tēma vēl aktuāla:
izlasīju vecu interviju ar Santu Z., kad vēl bija Oļega draudzene (pēc tam apprecējās)
viņas citāts, raksturojot sevi
un tad ir Kristīne ar savu spalgo "ČAU visieeeeem" un prasto uzvedību instagramā... vispār ja tā palasa, tad liekas, ka Kristīne un Santa ir kā diena pret nakti. izskats, jā, konkrēti manai gaumei - Kristīne ir simpātiskāka, bet Santas inteliģence, rakstura iezīmes ir daudz spēcīgāki trumpji, īpaši, ja runa ir par "sabiedrības krējumu", nevis Vasju no blakus paģīša. Ar Santu Oļegs bieži presē manīts kopā - teātri, izrādes, operas, tikšanās ar sadarbības partneriem utt., a Kristīni ko? tik pāris reizes "izveda" prožektoru gaismā, to vienu kopbildi no 2018. g. grāmatas atklāšanas maļ uz riņķi kaut gadiem (jaunāku nav?), lai gan šī tik ļoti gribēja šo slavu... iet Santas pēdās, bet laikam nevelk smadzenes, lai iznestu to sabiedrību un sarunas.
vispār atradu arī vecas Santas bildes, tīri seksīgs augums:
https://www.whosdatedwho.com/dating/santa-kristiana-zamuele