ja, sos avotos jalasa skeptiski! Jaskatas tikai uz tadam acimredzamam lietam ka skeneti dokumenti, video, foto utml. Liepnieka fantazijas lasit ar lielu kritiskumu. Citas zinu lapas gan neko neatspogulo. Nez fils visas nopircis vai vienkarsi neinterese?EmilijaArm @ 15.03.2023 18:29
Neaizmirsti, ka Pietiek un Puaro ir saistīti ar Jurģi Liepnieku, kuru Santa noalgoja par savu pīāristu brīdī, kad Fiļs sāka atprasīt naudu. No turienes arī tā frāze, ka Fiļs prasa "atdot pat kastroļus", "kastroļu sāga" utt.
To es zinu, bet ja nebūtu Jurģis noalgots mēs to nemaz nezinātu. Tā vismaz skaidrs, ka saderināšanās gredzens bija atlīdzības dāvinājums kuru tik izmisīgi grib dabūt atpakaļ, ka gatavs plivināties pa internetu:)) Par dakšām katliem glāzēm vispār trūkst vārdu. Santa jau arī sīkumaina, bet tomēr nav brīnums, ka aizmuka no viņa. No labas dzīves vienkārši tāpat jau nebēg.EmilijaArm @ 15.03.2023 18:29
Neaizmirsti, ka Pietiek un Puaro ir saistīti ar Jurģi Liepnieku, kuru Santa noalgoja par savu pīāristu brīdī, kad Fiļs sāka atprasīt naudu. No turienes arī tā frāze, ka Fiļs prasa "atdot pat kastroļus", "kastroļu sāga" utt.
Tieši no šī raksta es atceros, ka viņa jau pusgadu ar Fiļu mīcījās kad dzīvoja ar Kasparu, man patika tas raksts bez rupjībām, bet skaidri un gaiši uzrakstīja kāda ir Kristīne, pats jau arī saprot, ka tikai plāksteris.zsvegle @ 15.03.2023 18:45https://www.la.lv/olega-fila-jaunas-draudzenes-kristines-virs-man-ar-naudu-viss-ir-kartiba-bet-vinai-sagribejas-vairak
Nav komentāru….
Es zākāju Jeļu nevis Fiļu 😁Scandinavian @ 15.03.2023 19:40Bišku palasīju to rakstu, tur tāda tufta.. Smieklīgi tie teksti, ko raksta policijai, baigais standartiņš, ko piespēlē advokāti.
Lielās likumu minētājas un Fiļa zākātājas, variet loģiski izskaidrot, kādēļ tik ļoti bailīgajai Santai, kura tiek apdraudēta, pēkšņi savajadzējās veikt naudas dāvinājumu savam tēvam? (*informācija par darījumu ņemta no tā raksteļa)
Atbildi nevajag, tik gribas, lai padomājiet mazliet sakarīgāk :)
Ariete @ 15.03.2023 19:48Es zākāju Jeļu nevis Fiļu ?
Gaidīsim ko jeļa teiks kad OF viņas stringus ņems nost 😂zsvegle @ 15.03.2023 20:00
Jā, nu OF te netiek zākāts un Santa baigi aizstāvēta. Runa te vairāk par to, ko Jelinska atļaujas publiski pateikt par Santu….ne viņa ar viņu dzīvoja kopā, ne pati balta un pūkaina. Spriežot pēc bijušā vīra intervijas, vēl lielāka golddigere un krāpēja par Santu. Gudra sieviete šādā situācijā klusētu un izliktos, ka neko nezina, ņemot vērā to, kāda ir pati….
Tā tik vēl trūka, ka tūlīt sāksim plēsties savā starpā! Prasta soliņu klačiņa. Neviens tur nav svētais katram sava skeletu varza skapītī stāv. Fiļam domājams īpaši liels tas skapis savā bankā labi pastrādāja procentus milzīgus pelnīja (starp citu manuprāt bija vislielākie un kredītus visvieglāk deva) pēc tam cilvēkus sadzina bankrotā, par naudas atmazgāšanām vispār nav ko runāt. Santa nav svētā, bet viss vienkārši, nepatika aizgāja, bērnu tak nebija. Jelinska savādāka dēļ naudas sačakarēja ģimeni, galu galā krāpa ne tikai vīru, bet bērnu tēvu. Vēl pati virsū plijās a kas Fiļam par problēmām ja pati kaklā karās. Par naudu pilnīgi normāli, ka ieskaitīja tēvam, zināja tak kāds ir Fiļs. Es pie sevis arī visus uzkrājumus neturu, atsevišķs konts atvērts vecākiem, manuprāt tas ir tikai normāli.Scandinavian @ 15.03.2023 19:40Bišku palasīju to rakstu, tur tāda tufta.. Smieklīgi tie teksti, ko raksta policijai, baigais standartiņš, ko piespēlē advokāti.
Lielās likumu minētājas un Fiļa zākātājas, variet loģiski izskaidrot, kādēļ tik ļoti bailīgajai Santai, kura tiek apdraudēta, pēkšņi savajadzējās veikt naudas dāvinājumu savam tēvam? (*informācija par darījumu ņemta no tā raksteļa)
Atbildi nevajag, tik gribas, lai padomājiet mazliet sakarīgāk :)
Kas izpilda katru OF pavēli 😁Ariete @ 15.03.2023 20:21Es domāju, ka Santai dziļi vienalga ko tur kaut kāda šugar beibe vaukšķ. Viņai vispār nav nekāda statusa. Krodziniece ?
domāju, ka nevienam kaut cik adekvātam cilvēkam neinteresē tas 😀🤣, nu nav OF žurnālists, vai vadītājs 😀😀Quickyy. @ 15.03.2023 20:21Kāda zin par Lūses vīru ko vairāk ? Ar ko nodarbojas? Pec bildēm/story spriežot, reti ir mājās.
Un vispār sākotnēji viņas bija FAKE ziņu lapeles!EmilijaArm @ 15.03.2023 18:29
Pilnīgi pareizi! Kristinka pati te to haju uztaisīja no sava IG un uzprasījās uz citu cilvēku domām.zsvegle @ 15.03.2023 20:00
Jā, nu OF te netiek zākāts un Santa baigi aizstāvēta. Runa te vairāk par to, ko Jelinska atļaujas publiski pateikt par Santu….ne viņa ar viņu dzīvoja kopā, ne pati balta un pūkaina. Spriežot pēc bijušā vīra intervijas, vēl lielāka golddigere un krāpēja par Santu. Gudra sieviete šādā situācijā klusētu un izliktos, ka neko nezina, ņemot vērā to, kāda ir pati….
Quickyy. @ 15.03.2023 20:21Kāda zin par Lūses vīru ko vairāk ? Ar ko nodarbojas? Pec bildēm/story spriežot, reti ir mājās.