Un vispār, paldies tām lietotājām, kuras izteica jaukus vārdus, vienmēr patīkami dzirdēt. :) Es saprotu, ka esot ar publisku profilu agrāk vai vēlāk var uzrauties uz publiskāku apspriešanu, bet, tomēr gribētos, lai tām, kurām patīk stalkot, nedaudz filtrē informāciju, ko vēlas pasniegt publiski. Ja ir kādi jautājumi vai interese, droši rakstiet privāti vai publiski manā profilā un jautājiet, bet nevajag spekulēt ar nepatiesu informāciju, it sevišķi veselības ziņā (ar manu krūškurvi, starpcitu, arī ir vislabākajā kārtībā, arī kaut kāda baigā anoreksija man nebija, lai ietekmētu veselību, mugurkaula problēma, izņemot noteiktu leņķi vizuālā ziņā, neietekmē vispār ikdienas dzīvi). Saprotu, ka visiem neizpatiksi, neesmu ne perfekta, ne kaut kāda īpašā, esmu parasts cilvēks, kuram tik tiešām patīk radošums, tieši tāpēc patīk ģērbties tā, kā jūtos komfortā ar savu iekšējo būtību. Mans izskats, manas mājas ir atspulgs manai būtībai. Kādai likšos forša un interesanta, citai atkal bērnišķīga (kāpēc?), vēl citai tik tiešām kaut kāda maniakāla tendence caur gadiem stalkojot piešūt klāt absurdu kopēšanu (nekas cits saistībā ar mani neinteresē? skumīgi gan, ņemot vērā to, ka man nesen bijusi publiska intervija tieši par manu personību un dizainu...).
Galvenais, ko gribu pateikt, ka caur saviem komentāriem cenšaties tomēr palikt labsirdīgas un neaizvainot lieki cilvēkus, kuri dzīvo miermīlīgu, saticīgu dzīvi un nevienam netraucē. Tas attiecas uz visām šeit apspriestajām personām :)