Ansītis @ 18.06.2020 22:28Ir tik smieklīgi, ka tu esi redzējis dažas instagrameres dzīvē un viņas ne tuvu neizskatās tā kā bildēs. Neminēšu kuras konkrēti.
Bildē garas, slaidas kājas, atšauta pakaļa, perfekta āda, bet dzīvē īsas, strupas kājiņas, neveikla gaita, līka mugura...Nafig tas vajadzīgs? Insta taču nesastāda visu dzīvi, cilvēki taču tevi redzēs reālajā dzīvē un tur tu nenoslēpsies, esi redzama no visiem rakursiem. Tur ir jābūt pamatīgiem kompleksiem, lai tā darītu.
es tur neredzu neko īpašu! Turklāt tā rakstīt un domāt ir liekulības kalngals! Jūs pašas publiski izliekat visas savas bildes, vienalga kā nobildētas? Tak pašas uzņemat nezin cik selfijus, bildes un publicējat to labāko, kas izskatās glaimojošāk! Ja liktu tikai sliktos rakursus, tad redz jūs apmētātu ar dubļiem, sakot, re cik līki zobi, ko nelabo, vai, kāda zemā šasija vai ļocka izskatās pamasīva. To jau tak te arī redz, kā nodirš visādas Apfelbaumas un citās, kuras parāda ne to glaunāko pusi! Mums visiem ir leņķi, kur izskatāmies neglaimojoši, ar garāku degunu, šķībākiem zobiem, neveikli saliktām kājām, kas rada resnāku skatu. Ko, visu jāpublicē, lai tikai atbilstu jūsu iedomātajam "realitātes" tēlam? Uz sevi labāk apskatītos!
Ketija123 @ 18.06.2020 23:45
Nav jau runa par to, ka meitenēm vajadzētu likt dajebkādas pašbildes, kurās izskatās neveikli vai briesmīgi. Runa ir par to, ka tiek liktas bildes, kurās viņas izskatās pēc pilnīgi cita cilvēka, ārējais veidols neatbilst realitātei. Ir normāli bildē plati nesmaidīt ar zobiem, ja zobi ir galīgi šķībi un dzelteni. Turpretī ir jocīgi publicēt bildes ar face tune aplikācijā perfekti iztaisnotu, platu, pārbaltinātu zobu smaidu, ja realitātē tie ir šķībi un dzelteni.
Soubace @ 18.06.2020 11:20
Ļoti pretīgi, reku velviena, fuj. @agnijafridberga
Esmu redzējusi viņu dzīvē, viņa uz pusi tā neizskatās, ne pupi ne pakaļa, vienīgais kas tur ir ir izgrozīta mugura, bet bildēs iztaisās kā nez kas, sīka mau*a, ļoti skumji ka šitā blamē sevi,
Ansītis @ 18.06.2020 22:28Ir tik smieklīgi, ka tu esi redzējis dažas instagrameres dzīvē un viņas ne tuvu neizskatās tā kā bildēs. Neminēšu kuras konkrēti.
Bildē garas, slaidas kājas, atšauta pakaļa, perfekta āda, bet dzīvē īsas, strupas kājiņas, neveikla gaita, līka mugura...Nafig tas vajadzīgs? Insta taču nesastāda visu dzīvi, cilvēki taču tevi redzēs reālajā dzīvē un tur tu nenoslēpsies, esi redzama no visiem rakursiem. Tur ir jābūt pamatīgiem kompleksiem, lai tā darītu.
krishala @ 19.06.2020 08:32Iemetu aci tajā Danenbergsons bērnu apģērbu kontā. Nu ziniet, es neteiktu, ka tās drēbes mani uzrunā. Tikpat "interesants" stils kā pašai Danenbergsonei arī tajos bērnu salikumos. Manuprāt Dzenīte savus sīčus ģērbj gaumīgāk, ja būtu tādi komplektiņi kā mazajiem Dzenīšiem, tad būtu daudz gaumīgāk. Bet tur kruzuļi vizuļi kopā ar fliteriem, uzrakstiem un dīvainām apdrukām.
Blanche @ 19.06.2020 09:18
Dzenīšiem jau lielākoties firmas drēbes ir.
Bet Danenbergsones meitenēm poļu lētās šmotkas butterfly stiliņā.
Czech @ 19.06.2020 15:47Kas ir Jasmīna?
Man vienīgajai Vavilovas čolka besītu sev uz pieres? Tak traucē redzēt.. Acis var sabojāt ? un karsts, slapjš.. Rakstot dokumentus Sorainen birojā tāda noteikti traucē
aa, šitā. Man viņa atgādina kaut kādu pasaku tēlu. Nav vēl izkāpusi no bērnības.tifya @ 19.06.2020 15:58
https://www.instagram.com/jasminasphotodiary/
baigi foršā māmiņa, tāda pozitīva un raksta bieži ar humoriņu :)
Czech @ 19.06.2020 16:19aa, šitā. Man viņa atgādina kaut kādu pasaku tēlu. Nav vēl izkāpusi no bērnības.