Haidy @ 17.06.2020 12:46Kas notiek ar Lindu Raklinsku? Profils jau kādu laiku privāts un jaunus sekotājus neapstiprina
kads ig niks?Apathy @ 17.06.2020 14:40Brantes fotosesija zārkā... zārkā!!! ???
Jēziņ! Tas nav labi, nepavisam nav labi.
es vispār nesaprotu, it kā tā bučmullīšu un pīlīšfeisa mode parasti ir jaunām meitenēm, bet redz, to dara arī pieaugušas sievietes, nesaprotu, man ir 20 gadi un šķiet muļķīgi uztaisīt bildē viltotu sejas izteiksmi precīzāk atkal to stulbo duckfeisu, ok citreiz kaadu kissiņu, bet nu nejau savilkt tās lūpas, degunus utt, kur nu vēl mātes to dara, es nekad nevarētu iedomāties, ka mana mamma to dara, izklausaas reeciigi , bet nu katram jau savs ;DNemieriga12 @ 17.06.2020 08:47Man gribas izteikt viedokli par Kristīni Danenb....
Kādreiz viņu es aizstāvēju un ieteicu citām draudzenēm, jaunām mammām, pasekot līdzi viņai. Ka viņa tāda jauka mamma un ļoti mīļi audzina savas meitas, gatavo, nu bez maz vai super mamma ar ļoti skaistu izskatu.
Taf tagad es viņai vairs nesekoju. Man liekas viņa palikusi tāda auksta, vēsa, iedomīga, pat riebīga, tās lūpas un paštīksmināšanās savā telefonā.. Meh..
Nerunāsim par lūpām :( vienkārši briesmīgi.
Kādreiz tik jauki apraksti bija pie bildēm, tādi vienkārši story par ģimenes dzīvi, aktīvu atpūtu. Tad tagad tas viss ir tāds burbulis mākslīgs. Kādreiz viņa mācēja to pasniegt visu tā itkā naudā nav vērtības, tad tagad viss ir otrādi.
Tā bērnu apdavināšana, skriešana pakaļ.Es arī bērnībā noteikti gribētu tādu dzīvi kā viņām, bet man no malas skatoties liekas tāds viltots īss prieks.
Bet vinai tās acis pat tādas mainījušās, tādas nelaipnas
Personīgi nepazīstu viņu, varbūt tāda arī viņa bija pirmstam, tagad tikai parādā savu īsto es.
Ketija123 @ 17.06.2020 11:29Nez, man Dzenīte šķiet simpātiska sieviete. Mani nekad nav valdzinājis tas lielo pakaļu, silikona kannu (pupu) kults jeb visas tās Kardašjanas ar smilšu pulksteņa figūrām un sexī bitch sejām. Liekas forši, ka jauna sieviete ir slaida, pat miniatūra, vēderiņš plakans vai ar presīti, seja maiga, nedaudz bērnešķīga. Un ieliktās krūtis viņai, manuprāt, ļoti piestāv. Ja nezinātu, nekad no malas nepateiktu, ka mākslīgas, jo padomātu, ka vienkārši nēsā pushapu.
Saimniece110100 @ 17.06.2020 21:43Kas Elinai Andersoneinar seju.. pilnīgi salecos pēc pēdējiem storijiem
Ketija123 @ 17.06.2020 11:29Nez, man Dzenīte šķiet simpātiska sieviete. Mani nekad nav valdzinājis tas lielo pakaļu, silikona kannu (pupu) kults jeb visas tās Kardašjanas ar smilšu pulksteņa figūrām un sexī bitch sejām. Liekas forši, ka jauna sieviete ir slaida, pat miniatūra, vēderiņš plakans vai ar presīti, seja maiga, nedaudz bērnešķīga. Un ieliktās krūtis viņai, manuprāt, ļoti piestāv. Ja nezinātu, nekad no malas nepateiktu, ka mākslīgas, jo padomātu, ka vienkārši nēsā pushapu.