Atkārtošos! Salīdzini potīšu apjomu ar pārējām auguma aprisēm! Viņai ir ļoti liels ķermeņa masas indekss! RESNA! Uzrakstīju speciāli,jo pirmīt par tādu nenosaucu,ka uzrakstīji tu. Ieteicu nejaukt-sportiska/resna/drukna. Man nav nekas pret apaļakam formām.Viena no manam labākajam draudzenēm ir pat ir ļoti apaļa! Skaista un laimīga sieviete. Atkalforma nav laimīga. Pati ar sevi netiek gala plus izsmej citas sievietes IG,kas 40 gadīgai sievietei godu nedara. Arī vinu pašu varetu ļoti labi izsmiet. Kāda diez viņas reakcija būtu? Neredzu neko iedvesmojošu vina. Kompleksu mata sieviete,kura ārkārtīgi vēlas novājēt,bet nesanākkristiana_i @ 02.02.2023 22:35
Man prieks par Tevi un Tavu māsīcu! ?
Redz visi esam dažādi, manu viedokli tas nemaina.
Ja tu viņu sauc par resnu vai druknu Tev ir tiesības tā domāt. Es uzskatu, ka viņa izskatās labi. ?
Skatiens @ 02.02.2023 22:44No visām sievietēm Latvijā 50+ un tiem, kam patīk tieši trauslas miesas būves sievietes, vislabāk izskatās Ineta Ķirse. Nav skaistākas sievietes par viņu, viņas vecumā.
Anchuks @ 02.02.2023 20:02Kāpēc Beitika tur raud ? ? Braucot klausījās podkastu, sāka raudāt, apstājās un izdomāja iefilmēt storijus ?
Labi izskatās tāpēc,ka ir atradusi savu sidsdarbu. Ir harmonijā ar sevi. Veselīgs dzīvesveids,uzturs. Plus tur svaru,kas ir ļoti svarīgi. Tieši tā pat,ka mana māsīca 51 gadu vecuma. Apbrīnoju tadas sievietes. Inese Ķirse un Agnese Zeltiņa. Salīdziniet!Ani23 @ 02.02.2023 23:33
O, jā, biju par viņu piemirsusi. Bet viņa tiešām, šķiet, nenoveco in izskatās fantastiski!
Ani23 @ 02.02.2023 23:33
O, jā, biju par viņu piemirsusi. Bet viņa tiešām, šķiet, nenoveco in izskatās fantastiski!
jap ! Tepat vien seež zem nickname - Ainulai 👌😃Danuta @ 02.02.2023 18:31
Viņai vajag nomainīt savu niku uz "Tagad Neformā". Pusmūža uzresnējusi babka cenšas būt baigi jauneklīga un asprātīga. Tak vilciens sen ir aizgājis, ja nevar savākt savas ļumīgās miesas priekš popularitātes celšanas. Absolūti neiedvesmojoša sieviete, kuras spoguļattēls ir pretējs savam IG Nikam. Tā kā nevienam viņa īpaši neinteresē, tad jānāk šeit un jāspiego.? Anete, Tev nešķiet, ka Tavu bodīti vajadzētu slēgt ciet, ja pat neesi formā?
Paskaties nu pat piemieneto Inetu Ķirsi,kurai ir pāri 50. Kadreiz 50 gadi skaitijas pusmūžs,bet ne mūsu laikos. Par to,ka “atkalforma “IG uzvedas infantili,piekritu.Danuta @ 02.02.2023 18:31
Viņai vajag nomainīt savu niku uz "Tagad Neformā". Pusmūža uzresnējusi babka cenšas būt baigi jauneklīga un asprātīga. Tak vilciens sen ir aizgājis, ja nevar savākt savas ļumīgās miesas priekš popularitātes celšanas. Absolūti neiedvesmojoša sieviete, kuras spoguļattēls ir pretējs savam IG Nikam. Tā kā nevienam viņa īpaši neinteresē, tad jānāk šeit un jāspiego.? Anete, Tev nešķiet, ka Tavu bodīti vajadzētu slēgt ciet, ja pat neesi formā?
atslēgas vārds- svars,kurš nemainās! Ļoti svarīgi sejai,lai krunkas neveidotos.Darbs-hobijs.Un protams jaunāks virs. Tur ir daudz faktoru. Injekcijas ilgtermiņa nevienu sievieti nav padarījušas skaistāku un jaunāku. Tikai neglītāku. Skatīt Agnese Zeltiņa,Elīna Didrihsone utt…EmilijaArm @ 03.02.2023 00:31Jā, Ineta Ķirse izskatās uz mata tāpat kā deviņdesmitajos - augums vispār nav mainījies, un no tāluma sejā arī nekādas izmaiņas nav redzamas. Piekam viņa nav aizrāvusies ar plastisko ķirurģiju. Tur laikam tiešām nereāli paveicies ar gēniem, no skata neviens nepateiks, ka viņa ir vecmāmiņa. Btw mazbērns ir īpašais bērniņš, tā ka varbūt nav nemaz tik ideāla tā ģenētika. Inetai arī jaunāks vīrs, varbūt tas arī ko dod nenovecošanās sakarā. Lieliska sieviete, nav vārdam vietas.
EmilijaArm @ 03.02.2023 00:31Jā, Ineta Ķirse izskatās uz mata tāpat kā deviņdesmitajos - augums vispār nav mainījies, un no tāluma sejā arī nekādas izmaiņas nav redzamas. Piekam viņa nav aizrāvusies ar plastisko ķirurģiju. Tur laikam tiešām nereāli paveicies ar gēniem, no skata neviens nepateiks, ka viņa ir vecmāmiņa. Btw mazbērns ir īpašais bērniņš, tā ka varbūt nav nemaz tik ideāla tā ģenētika. Inetai arī jaunāks vīrs, varbūt tas arī ko dod nenovecošanās sakarā. Lieliska sieviete, nav vārdam vietas.
sniegpārsliņa ir Kristīne,kas uzskata ka visa pasaule viņai cenšas nodarit pari . Smieklīgi skatīties kādu viedo viņa tēlo, realitātē pati terorizē savu meitu ( dēlu gan kaut kāpēc nē) ,bet ig tēlo svēto un visatļaujošo mammu ,lai gan bērns dzīvo emocionālajā vardarbība no mātes puses.isanalapsa @ 02.02.2023 22:49tas ir joks? Kāda emocionālā vardarbība? ? Tu esi sniegpārsliņa?
Altra @ 02.02.2023 23:08Atkārtošos! Salīdzini potīšu apjomu ar pārējām auguma aprisēm! Viņai ir ļoti liels ķermeņa masas indekss! RESNA! Uzrakstīju speciāli,jo pirmīt par tādu nenosaucu,ka uzrakstīji tu. Ieteicu nejaukt-sportiska/resna/drukna. Man nav nekas pret apaļakam formām.Viena no manam labākajam draudzenēm ir pat ir ļoti apaļa! Skaista un laimīga sieviete. Atkalforma nav laimīga. Pati ar sevi netiek gala plus izsmej citas sievietes IG,kas 40 gadīgai sievietei godu nedara. Arī vinu pašu varetu ļoti labi izsmiet. Kāda diez viņas reakcija būtu? Neredzu neko iedvesmojošu vina. Kompleksu mata sieviete,kura ārkārtīgi vēlas novājēt,bet nesanāk
man pašai gandrīz panika panesās 😀rizha_anna @ 03.02.2023 00:41Iegāju paskatīties Beitikas storijus. Man pietika ar 5 sekundēm ?? kur var būt tik fake?!
Lucida @ 03.02.2023 07:50Help! Kaut kad nesen kādai no influencerēm redzēju reklāmu par pielīmējamām skropstām, kuras nedēļu turās, bet tagad vairs nevaru atcerēties un atrast. Varbūt kāda zina?