Apathy @ 14.06.2020 14:54Vai tiešām var izbaudīt mirkli un laiku kopā ar savējiem, ja katra kustība tiek filmēta?!
Es par Katrīnes storijiem. Tagad Dinozauru parkā, katru figūru bildē un bāž telefonu sīkajiem sejā. Visa svētdiena būs atrādīta.
Ibmetīns @ 14.06.2020 07:51Jezzzzus, es dzīvoju laikā, kad ir cilvēki, kas domā, ka Krīvēns ir "gudrs, inteliģents čalis". ??? Apturiet pasauli, es gribu izkāpt.
Yawsi @ 14.06.2020 21:49Kā jums @ vikmaneee
atveru paskatos to dvinskas profilu,un Laura Penka kaa nelaime atkal ar saviem komentariem.tie komentaaari ir viiiiisur!drausmas :DKetija123 @ 14.06.2020 22:57Dvinska pēdējā foto ar kafijas krūzi izskatās uz 55. Visu cieņu viņai, ka neskrien špricēt seju un pieņem sevi tādu, kāda ir, bet ko tur liegties, šajā Instagram laikmetā, kad pierasts redzēt gludās sejas, viņas krunciņas baigi krīt acīs.
Dvinska pēdējā foto ar kafijas krūzi izskatās uz 55. Visu cieņu viņai, ka neskrien špricēt seju un pieņem sevi tādu, kāda ir, bet ko tur liegties, šajā Instagram laikmetā, kad pierasts redzēt gludās sejas, viņas krunciņas baigi krīt acīs.
repstite96 @ 14.06.2020 23:08atveru paskatos to dvinskas profilu,un Laura Penka kaa nelaime atkal ar saviem komentariem.tie komentaaari ir viiiiisur!drausmas :D
Ubelite @ 15.06.2020 00:01
Tai Laurai tik garlaicīgs profils, bildes smukas jā, bet nekā personiska. Labi, pastāstīja pie dažam bildēm par meitas operaciju, bet es tā arī nesapratu ne kas tam bērniņam tieši par operaciju, ne ko citu. Turklāt tas bērniņš nemaz neizskatas līdzīgs tiem vecākiem.