Didi_xcx @ 11.06.2020 23:05Cilvekam notika loti skumjs notikums, un jus ka tik kaut ko uzdirst- vina ari raudaja, bet pati teica, ka neko darit un bus citas iespejas tikt pie berna, ta dievs nu ir lemis. Atbieglota, jo tirishana ir beigusies un var dzivot savu dzivi talak. Nekadas iejutibas... kapec vinai tagad gadu raudat par 12 ned izaugusu augli, kurs pat vel nebija ists, attistits berns. Ko tas dos?
ietekmele @ 12.06.2020 18:16Man liekas, ka zaļumskai tās lūpas ir dabīgas. Tāpēc muļķīgi tā teikt, ka cilvēks traki izskatās, ja to īsti nevar ietekmēt.
Yawsi @ 12.06.2020 20:26Es atveru Agneses storiju un skatos ar muti vaļā?????
Tas peldkostiims izskataas vnk d......?? kaaapeec jaaliek taadas bildes instagramaa?
Ja nav nekaa laba ko ielikt,tad kaapeec vispaar kko jaaliek ??????
Pievakare @ 12.06.2020 19:35Tā māmiņa laura_penka man šķiet ir paraugs apsēstībai ar IG, ka pat aizmirsti "pa īstam" baudīt dzīvi un būt klātesoša. Katra viņas pastaiga ar mazo ir iemūžināta desmitiem storijos. Kas tā par pastaigu caur pikseļu prizmu? Un apraksts pie bildes ar šūpolēm patiešām bija skumjš.. Tā vietā, lai pastaigātos ar tēti un mazo, baudītu vakaru, aizskriet uz priekšu, lai dabūtu to perfekto bildi pie šūpolēm. Viss tiek darīts, lai skaisti IG atrādītu. Ceru, ka tā māmiņa attapsies un daudzas citas influenceres.