saulstariņš @ 10.06.2020 07:54@kootiknarkootik ļoti skaista meitene, nedomāju, ka jāsauc par lētu tikai tāpēc ka nav Latvijas pelēkā pele. Bet piemērs citiem??? nu nezinu vai gribētu, lai mani bērni seko tādam piemēram
viņai pie profila pierakstīts, ka ir dizainere! ?Danni @ 09.06.2020 23:45
Amm... ko?!? Ja tas tetovējums uz viņas vēdera nozīmē viņas dzimšanas gadu, tad man gan neliekas, ka 25 gadu vecumā viņa kalpo kā kaut kāds piemērs visām. Piemērs tieši kādā ziņā? Jo izskatās viņa stabili vecāka par saviem gadiem, neizskatās, ka kaut kur studētu vai strādātu, pasauli diez vai glābj, zāles pret vēzi neizgudro, principā nedara neko citu kā taisa bildes ar savu pēcpusi no visiem iespējamiem rakursiem, bildes no tusiņiem, bildēs glāzes un dūmi, un dejas uz galdiem. Neesmu ne vecmodīga, ne aizspriedumaina, vienkārši nedomāju, ka viņa varētu kalpot kādam kā piemērs. Nu, katrā ziņā, ne kā pārāk labs piemērs, jo nekādu dziļas personības iespaidu neatstāj.
Yawsi @ 10.06.2020 09:27
Es domāju kā piemērs tādā ziņā,ka strādā labā darbā ,ir izglītība un figūra vienkārši???
Par pārējo nemācēšu spriest??
Danni @ 09.06.2020 23:45
Amm... ko?!? Ja tas tetovējums uz viņas vēdera nozīmē viņas dzimšanas gadu, tad man gan neliekas, ka 25 gadu vecumā viņa kalpo kā kaut kāds piemērs visām. Piemērs tieši kādā ziņā? Jo izskatās viņa stabili vecāka par saviem gadiem, neizskatās, ka kaut kur studētu vai strādātu, pasauli diez vai glābj, zāles pret vēzi neizgudro, principā nedara neko citu kā taisa bildes ar savu pēcpusi no visiem iespējamiem rakursiem, bildes no tusiņiem, bildēs glāzes un dūmi, un dejas uz galdiem. Neesmu ne vecmodīga, ne aizspriedumaina, vienkārši nedomāju, ka viņa varētu kalpot kādam kā piemērs. Nu, katrā ziņā, ne kā pārāk labs piemērs, jo nekādu dziļas personības iespaidu neatstāj.
Didi_xcx @ 10.06.2020 10:56Lol, baigi labais darbs- self proclaimed dizainere. Ar tadu stilu, tattoo un fochenem brivi pieejamam visiem redzet labu darbu normala kompanija nedabut, bet katram jau savi standarti par to, kas ir labs. :D
Didi_xcx @ 10.06.2020 10:56Lol, baigi labais darbs- self proclaimed dizainere. Ar tadu stilu, tattoo un fochenem brivi pieejamam visiem redzet labu darbu normala kompanija nedabut, bet katram jau savi standarti par to, kas ir labs. :D
Didi_xcx @ 10.06.2020 11:29Hmmm go go dejotaja no just vares ienemt vadoshu amatu? Nesmidini!
hahaa, pati par sevi pajautāja, dzirdēja viedokli un sacepās???Yawsi @ 10.06.2020 12:51
Es nedomāju,ka visu dzīvi būs gogo dejotāja.
Savā vecumā vēl var atļauties un pēc tam mierīgi startēt labā amatā.
Tā kā nevajag??
Izdzēsīs bildes un neviens nemaz nezinās
LOL
Crystal @ 10.06.2020 12:56hahaa, pati par sevi pajautāja, dzirdēja viedokli un sacepās???
Yawsi @ 10.06.2020 13:36Labi,viss?Kam patiik ,kam nepatiik.
Labaak apgaismojiet kaapeec @ aliseaiga ir 10k sekotaji??vot to gan es nesaprotu
es ari skatos vinjas storijus, liekas shausmigi vulgara un prasta meitene, ljoti garlaicigi, augums dzive ari papludis, nevis ka bildes ?Princesse @ 10.06.2020 13:50
Jo sazin kādā veidā sakačā sev folowerus. Zinnu Aigu dzīvē - ļoti tukšs, vulgārs un prasts cilvēks, it īpaši, kad atver vaļā muti. Pilnīgi nekā pievilcīga vai interesanta.