+++Ketija123 @ 02.06.2020 13:59
Vienk apnika visiem, ka visapkārt tikai viņi un viņu kārtējās klapatas un skandalozie izgājieni. Kas par daudz, tas par skādi. Jo kāda jēga no tā? Nav jau Amerika, kurā kļūstot par skandalozāko un apspriestāko cilvēku, tiek iegūts arī ievērojams, naudisks labums, visādas ienesīgas sadarbības, visur aicina utt. Vairāk apkaunoja sevi, nekā kaut ko ieguva.
Tāpat arī man izbesīja, ka Kivičs cenšas uzspiest savu viedokli, ka visi cilvēki dzīvo kastītēs, bet viņi, redz elpo brīvi. Nu nav tā. Citi vienkārši nealkst to pierādīt sabiedrībai. Un žēl bērnu. Vai tiešām Liene ir laimīga, kad ikdienā atteicās no savām trim meitām? Viņas vēl ir mazas, un mamma ir vajadzīga. Tāpat sabiedrībā viņu cienīja, apbrīnoja, viņai bija darbs, iespēja izpaust savus talantus, mammas un māsas atbalsts. Es patiešām neticu, ka viņai tas viss kaut nedaudz nepietrūkst. Neticu, ka, viņa kaut reizi nav aizdomājusies, ka ja būtu iespēja laiku pagriezt atpakaļ, tad viņa būtu pieņēmusi citus lēmumus. Nu kas par sapņu vīrieti ir Kivičs, lai viņa dēļ pazaudētu savu godu un cieņu sabiedrības acīs? Kāda bija jēga no šī visa teātra. Liela, īsta mīlestība? Nu es nezinu.
+++keegan @ 02.06.2020 15:27Kiviču pāris ir ļoti dīvains un ne labā nozīmē. Kad viņi abi nebija kopā, katrs likās ok. Skulmi es pirms šī visa īsti nezināju, bet kur bija kaut kas par viņu pa retam uzrakstīts, likās it kā normāla, jauna, skaista, kopta sieviete. Andris man ļoti patika kā mūziķis, viņa dziesmas pat izlaidumā dziedājām skolas laikā. Parasti mīlošās attiecības (kādas pēc abu teiktā ir arī viņiem) abas puses atplaukst. Cilvēki pieaug. Šeit notika otrādāk, viņi viens otru degradēja.
Uz Lieni ir vnk žēl skatīties, jo nav vairs ne izskatīga, ne sievišķīga. Kad abi dzīvoja Spānija, viņi IG ielieka video, kur skūpstās. Liene izskatījās pēc kaut kā, ko vari sastapt Centrāltirgū ar divlitrīgo rokās.
Ketija123 @ 02.06.2020 13:59
Vienk apnika visiem, ka visapkārt tikai viņi un viņu kārtējās klapatas un skandalozie izgājieni. Kas par daudz, tas par skādi. Jo kāda jēga no tā? Nav jau Amerika, kurā kļūstot par skandalozāko un apspriestāko cilvēku, tiek iegūts arī ievērojams, naudisks labums, visādas ienesīgas sadarbības, visur aicina utt. Vairāk apkaunoja sevi, nekā kaut ko ieguva.
Tāpat arī man izbesīja, ka Kivičs cenšas uzspiest savu viedokli, ka visi cilvēki dzīvo kastītēs, bet viņi, redz elpo brīvi. Nu nav tā. Citi vienkārši nealkst to pierādīt sabiedrībai. Un žēl bērnu. Vai tiešām Liene ir laimīga, kad ikdienā atteicās no savām trim meitām? Viņas vēl ir mazas, un mamma ir vajadzīga. Tāpat sabiedrībā viņu cienīja, apbrīnoja, viņai bija darbs, iespēja izpaust savus talantus, mammas un māsas atbalsts. Es patiešām neticu, ka viņai tas viss kaut nedaudz nepietrūkst. Neticu, ka, viņa kaut reizi nav aizdomājusies, ka ja būtu iespēja laiku pagriezt atpakaļ, tad viņa būtu pieņēmusi citus lēmumus. Nu kas par sapņu vīrieti ir Kivičs, lai viņa dēļ pazaudētu savu godu un cieņu sabiedrības acīs? Kāda bija jēga no šī visa teātra. Liela, īsta mīlestība? Nu es nezinu.
++++
Žēl, ka veselas trīs meitas pamestas...tagad jānoskatās kā mammīte gaida savu un Kiviča kopīgo bērnu, kuram būs vieta mammas dzīvē un nevienam citam, :/ Valstij šovs, bet bērniem reālas traumas psiholoģiskas...
plus vairākkārtēja Lienes piekaušana tik tālu, ka šuves jāliek. Bet redz, joprojām atrodas tādi, kuri šo degradējušos alkānu pārīti aicina uzstāties un raksta analfabētiskus komentārus, cik šamie esot patiesi un jaukiņi?Ketija123 @ 02.06.2020 15:56
Man liekas, vistrakākais moments bija, kad medijos, soctīklos un presē noplūda tas foto, kur Kivičš gultā ņem Lieni priekšā no aizmugures.. Nabaga bērni. Un vēl tas skandāls ar vannu un Kiviča pliko krānu..
Kiskismau @ 02.06.2020 19:05Aij tā Alise Mičule... Ieliek blackouttuesday postu Instagram, storyā un nomaina bildi, bet tai pat laikā turpina postot story. Var redzēt ka neizprot tā visa hastag jēgu un kas ir blackouttuesday... Ja kad nezin tad tas ir saistīts ar to kas notiek ASV, rasismu un tas ir ar domu ka savos soc.tīklos pēc tās bildes vai hastag neko vairāk nieliek tā paužot atbalstu Black lives mater.
Kas tur īsti notika? Es nesaprotu, kāds tika nogalināts dēļ melnas ādas krāsas
. Tas esot atklāts ekspertīzē, nezinu cik patiesa ir šī informācija, viņš to lasīja kaut kādā ārzemju laikrakstā