Fifty @ 28.05.2020 14:08blacke Nu moins, ja man būtu tāds puisis, kurš tā ņirgājas par mani, nu tad hallo, būtu jau sen aizgājusi. Es saprotu, ka jociņi un ir jau jautri viens otru paķircināt, bet nu tur jau bija par traku. Īsti nedomāju, ka viņi bija kopā. Bet, ja arī tā bija, tad visticamāk tāpēc, ka Evelīna gribēja iefiltrēties kompānijā.
Fifty @ 28.05.2020 14:12Ārpus tēmas, bet kas ar to Skulmi? Ir viņa stāvoklī vai nē? Ja nemaldos, tad pasen redzēju rakstu, ka bija 7.mēnesī, un nu jau tā kā vajadzētu dzemdēt, bet ne bildes, ne raksti, ne kā. Vai tad tiešām portāliem neinteresē, kas ar to tālāk notika? Jo mani interesē. :D
es domāju, ka netēlo, jo kur loģika ir tēlot garigi atpalikušu? ? Priekā Vēsti puse influenzeriem izskalotas smadzenes!blacke @ 28.05.2020 14:03Nu man arī tā uz brīdi likās vai arī ja nebija pāris tad kaut kas tur bija, tā vismaz nospriedu pēc viņu video no slēpošanas :D Es vairāk domāju dažreiz vai tas Armis tāds ir pa dzīvi vai viņs pietēlo?
graytea @ 28.05.2020 15:49es domāju, ka netēlo, jo kur loģika ir tēlot garigi atpalikušu? ? Priekā Vēsti puse influenzeriem izskalotas smadzenes!
What @ 28.05.2020 16:10Marš ātri skatīties Kaspara storijus?????
Ir dzirdēti nostāsti. Piekrītu!Villanelle @ 28.05.2020 16:37hahahahahahahahahahaha Armands - izcilais influenceris, kurš var prasīt lielo piķi! HĀ! Viņš ir briesmīgs sadarbības partneris, zinu no drošiem avotiem! Ne sagatavosies pasākumam/filmēšanai, ne ieradīsies laicīgi un iespējams pavisam uzmetīs. Nezinu ko tas čalīts no sevis sadomājies, bet skumji