Chrishma @ 05.11.2019 21:12No ietekmelēm pretīgākā ir Kristīne Dzenīte. Man vienkārši gribas vemt viņu redzot Sportland reklāmā, viņa ir ļoti sekls cilvēks, neprot uzņemt nekādu kritiku, to vien dara kā čīkst un pīkst, bāž savus sīkos mežoņus (piedodiet, bet dzīvē nācās redzēt, tāpēc atļaušos tā nosaukt) katrā postā. Man reāli uzvelk arī tas cik viņa ir ķipa pārliecināta par savu izskatu, bet dzīvē pēc 12 gadīga puisīša tas augums un mazās ačteles. Zinu viņas vīru, pasaulē lielākais kritiķis, zinu, ka ļoti traki ir sporta zālē, kur strādāja aprēca meitenes. Tagad skatos uz viņu un nesaprotu kas ar viņu ir noticis, tik izsūkts cilvēks, laikam pelna piķi pelnu muti savai dīvai.
Chrishma @ 05.11.2019 21:20Elīna vispār ir atsevišks stāsts. Es zinu daudzas lietas par viņu, nu nav viņa nekāds saules stariņš, sākot ar savu biznesiņu un beidzot ar privāto dzīvi. Starp citu, ja kādai interesē, Nauris aktīvi meklē mīļāko.
Lindeberg @ 05.11.2019 21:27Varētu to Nauri iznest cauri, sarunāt tikšanos un neaiziet. ??? Domāju, ka viņš piekristu, galvenais ielikt tinderī vai kur citur bildi ar pārmālētu seju un lieliem "čičiem"! ? Pēc tam iemest Elīnai sejā screenus. ?
Chrishma @ 05.11.2019 21:20Elīna vispār ir atsevišks stāsts. Es zinu daudzas lietas par viņu, nu nav viņa nekāds saules stariņš, sākot ar savu biznesiņu un beidzot ar privāto dzīvi. Starp citu, ja kādai interesē, Nauris aktīvi meklē mīļāko.