Neapšaubu un neapstrīdu viņas problēmas un diagnozi, par to nav jēgas spriest, jo neviens parasts cilvēks no malas neko īsti par to nevar pateikt. Tikai uzskatu, ka viņai nevajadzēja publiski rādīt visu to procesu ar slimnīcu. Un ne jau tādēļ, ka man personīgi kaut kas nepatīk, bet tikai tādēļ, ka es zinu, ka latviešu youtube skatītāji nav gatavi tādai atklātībai. Katrs jau dara, ko grib, un rāda internetam, ko vien vēlas, bet es nezinu... Neesmu redzējusi daudz latviešu youtuberus, kas filmētu vlogus, guļot slimnīcā ar kādām veselības problēmām. Manuprāt, tas ir diezgan privāts notikums. Protams, mūsdienās visi ārzemju youtuberi cenšas būt maksimāli atklāti un rādīt visu, kas dzīvē notiek. Amerikāņiem, piemēram, pilns youtube ar vlogiem no dzemdībām, viņiem tāda atklātība ir normāla. Bet, manuprāt, parastā latviešu sabiedrība tādu personisku dzīves detaļu atklātību internetā vēl nav redzējusi, tādēļ Agneses vlogus var uztvert diezgan negatīvi. Cerams viņa nesaņem ļaunus DM par šo visu.
Kā arī es šaubos, ka viņa to dara, lai iegūtu uzmanību. Esmu skatījusies viņas video un saprotu, ka viņa vienkārši cenšas mūsu sabiedrībai (saviem sekotājiem) parādīt, ka mentālas slimības nav nekāds tabu un par to ir jārunā.
Visu cieņu Agnesei par uzdrošināšanos par to runāt skaļi, tikai ceru, ka viņa pati nenožēlos to vēlāk.