Hubabuba @ 06.07.2022 12:00Ahh, Saulietei laikam tiešām ļipa trīc, ka NL iet uz grunti Eiropā, tāpēc uzvedas neadekvāti. Būtu labāk aizgājusi pie daktera “galvu sakārtot” nevis taukus atsūkusi. Tā viņas muldēšana par to ka NL nav nekāda sakars ar krieviju ir nožēlojama.
Ilze179 @ 05.07.2022 20:25
Vakardien vakarā, jau bija atbilde par šo:
Vispār man radās jautājums par meitenēm no Valmieras, vai viņas tiešām ir tādas zeltraces, kā zemāk redzamajā citātā (ok, Vizla nav no Valmieras, bet, ja paskatās vēsturē, tad samērā nesen bija minēta meitene vārdā Emīlija, par kuru teica, ka viņa tikai ar turīgajiem laiž, vēl senāk runāja kaut ko līdzīgu par meiteni vārdā Justīne (ka viņai arī nauda ir diezgan svarīga), neatceros abām uzvārdus, bet atceros, ka abas it kā ir no Valmieras.
Vakarkleita @ 06.07.2022 13:25Karadžana laikam neko nav dzirdējusi par bērna pirmajiem apaviem.
Svarīgi, lai kurpe stingri aptver potīti. Kurpes zolei jābūt ļoti kustīgai un mīkstai.
Īpaši Karadžanai informācija...
Modernas kedas un citi apavi ar gumijas zoli ir skaisti stila apavi un ar tādiem var braukt ciemos, bet tie neatbilst bērna pēdas veselībai. Var taču atrast arī glītas un stilīgas sandalītes.
Vakarkleita @ 06.07.2022 13:25Karadžana laikam neko nav dzirdējusi par bērna pirmajiem apaviem.
Svarīgi, lai kurpe stingri aptver potīti. Kurpes zolei jābūt ļoti kustīgai un mīkstai.
Modernas kedas un citi apavi ar gumijas zoli ir skaisti stila apavi un ar tādiem var braukt ciemos, bet tie neatbilst bērna pēdas veselībai. Var taču atrast arī glītas un stilīgas sandalītes.
Es esmu diezgan pārsteigta, ka bērna pirmie apavi staigāšanai ir Aliexpress sparkle, sparkle sandalītes.😁⭐
mikina @ 06.07.2022 12:06Sauliete tik vulgāra, psiha pēdējā laikā palikusi, ka liekas, ka Pēteris pa maz viņu drāž??
Pēc Jūsu vulgārā komentāra, par Jums var spriest to pašu😁mikina @ 06.07.2022 12:06Sauliete tik vulgāra, psiha pēdējā laikā palikusi, ka liekas, ka Pēteris pa maz viņu drāž??
Linus @ 06.07.2022 10:35Saulietei vajag Adaptolu, Noofenu vai ko tamlīdzīgu nomierinošu padzert ??
Linus @ 06.07.2022 14:32Es te esmu samērā nesen, bet vai forumā tika apspriestas Saulietes Pētera attiecības ar Ilzi Rēvaldi? Ja bija, meklēšu, gribu palasīt