Lizavay @ 20.05.2020 20:58https://youtu.be/VxQyJsDuWX8
Diez gan baisi..
What @ 20.05.2020 06:43Kristīnes Danenbergsones pēdējais storijs laikam veltīts lilit dāmām ???
Stalkerlvl1000 @ 21.05.2020 11:08Tas tik vēl trūka lai tai Penkai sekotu:D man jau nobesīja šodien agri no rīta atkal komentāri. :D
Laikam sēž telefonā 24/7. Jo kā kāda ir ielikusi jaunu bildi tā viņa gandrīz pati pirmā jau iekomentejusi kait kādu sūdu :D
Vai ne! Man arī izbesī. Sākumā pie RitasGB posta, tad Mellenbergas
hahaha, tiesi ar kolegi runajam par siem cikstosajiem vecakiem, vinam cetri berni, visi mazi, sievu pirms koronas ar druskam bija aizsutijis uz Egipti, atpakal atbraucot vel vajadzeja karantina but (Lietuva vajadzeja atseviska viesnica dzivot), vins menesi bija viens pats ar cetriem berniem un saka "Mozg vineslji, no narmoljno!" Nekadas raudasanas, tik ierec, kas cikst vecaki kuriem 1-2 berni, un ta nogurusi, ak vai! ?woman_wonderland @ 21.05.2020 13:30Danenbergsone sāk kaitināt ar savu čīkstēšanu, ko te jau pieminēja. Sūdzās par savu nogurumu, kas saprotams ir no bērniem, bet - ak, cik labi, ka man ir manas meitenes!
hallo. Nesaprot kā var publiski par to sūdzēties.
''gribas atpūsties utt''- tas izskatās pēc mājiena vīram, kuram Tu dzīvē nevari neko pateikt, bet mēģini to nodot caur instagramu :D vai arī sponsorus (viesu namiem utt) šādi var uzrunāt?