ekspertize @ 20.05.2020 12:20Ak jē, mīļas meitenes, jūs tā kā divpadsmitgadnieces ņirdzat par tik dabisku lietu kā kāju spalvas. Varētu padomāt, ka pašām tādas neaug un noskujat kolīdz kāda izlien. Brīžiem pašai šķiet, ka te kaut kāds bērnudārzs. ?♀️
ekspertize @ 20.05.2020 12:20Ak jē, mīļas meitenes, jūs tā kā divpadsmitgadnieces ņirdzat par tik dabisku lietu kā kāju spalvas. Varētu padomāt, ka pašām tādas neaug un noskujat kolīdz kāda izlien. Brīžiem pašai šķiet, ka te kaut kāds bērnudārzs. ?♀️
Susanne @ 20.05.2020 12:32
Visiem aug, man arī. Ne jau par to ir stāsts.
Ja esi populārs salons ar 20k sekotāju, tad tomēr ir jāizvēlas kādus video liec iekšā publiskai apskatei. ??
Ļoti piekrītu šim komentāram!zanzanzan @ 20.05.2020 12:33Nekad nebiju dzirdējusi par tādu Agnesi, bet varu teikt vienu-cilvēks ar depresiju netaisīs youtube par to. Pati esmu ārstējusies no depresijas un bijusi pat klīnikā, dzērusi zāles un miksējusi ar alko, bet nekad neesmu par to nevienam stāstījusi, kur nu vēl publiski. Tāpat saņēmos un centos kaut ko darīt, nevis tupīju un čīkstēju. Meitenei ir nevis depresija, bet uzmanības trūkums, kas mijas ar vēlmi būt populārai.
Ieliek storiju ar ātro palīdzību, klīniku, lai visi rakstītu-kas noticis, turies, bla bla bla.
Un ja tiešām puisis velk viņus abus... Nu, nav gudrs, ko lai saka :/
Tieši tā! + diezgan komiski izskatās - svaigs pedikīrs uz spalvainiem kāju pirkstiem. Ja jau pietiek prātiņa un līdzekļu, lai taisītu manikīrus un pedikīrus, kāpēc nevar atbrīvoties no liekā apmatojuma, kas acīmredzami visu skatu bojā?!Susanne @ 20.05.2020 12:32
Visiem aug, man arī. Ne jau par to ir stāsts.
Ja esi populārs salons ar 20k sekotāju, tad tomēr ir jāizvēlas kādus video liec iekšā publiskai apskatei. ??
Es brīnos, ka neviens nav pacēlis tēmu par viņas zobiem. ?zanzanzan @ 20.05.2020 13:15Tā Marita Dinsberga gan ir kaitinoša ? Miljons postu ar Butterfly drēbēm un Avon. Un tie TikToki....
Nopietni? Ceru, ka tas bija sarkasms.Crazy Eyes @ 20.05.2020 13:25Es brīnos, ka neviens nav pacēlis tēmu par viņas zobiem. ?
vivii @ 20.05.2020 14:33Par to pirkstu apmatojumu gan sasmējos, it kā tas būtu kaut kāds tabū :D
Un īstenībā, tas nav nekāds “liekais” apmatojums, manuprāt, ja kādam traucē, tad tā ir viņa problēma. Ak šie skaistuma standarti, tā nu ir tik nenozīmīga lietiņa, ka pat nepamanīju, pirms palasīju komentārus.
Starpcitu, par cik pati esmu mācījusies par nagu meistaru, tad “studēšanas” laikā daudz meklēju idejas, it īpaši ig, ļoti daudzu , ārzemju meistaru modelēm ir spalviņas un tikai latviešu sieviete par to cepsies ???
Sākot ar 2:05 ir absolūts what the fuck. Kāpēc ko tādu jāstāsta?! Vēl varētu saprasta, ja tā būtu kāda major foto sesija vai sadarbība, bet ne jau stāstīt par to, kā gatavojies foto sesijai gultā :p Brīnos, ka Pringles nepalūdz šo sviestu izņemt ārā