Viņa ir ļoti skaista sieviete, bet tas arī viss kas man viņā patīk. Nepatīk tādi vienmēr pārdomātie, harmoniskie ieraksti. Bišku kaitina viņas tas mierīgums un nosvērtība, bet varbūt tāpēc, ka pēc dabas esmu kā viesulis. Vispār, ja tā padomā, man viņa jau no pašiem, pašiem pirmsākumiem neuzrunāja.
Piekrītu šim komentāram! Man vispār tādi sterili profili galīgi neuzrunā. Kur viss ir tik perfekts, tik perfekts, ka it kā nav kur piesieties, bet nav arī nekas tāds, kas uzrunātu. Jā, ir smuki, jā, ir perfekti, bet nav nekāda "odziņa". Tāds profils, manuprāt, ir Leldei Ceriņai. Skaists, perfekts, bet neko daudz neizsakošs, tukšs - tīri emocionālā ziņā, par spīti tam, ka pilns ar bērna un vīra bildēm. Bet no tām bildēm (vismaz man) nenolasās dziļums. Tikai smukas bildītes bez kaut kādas pievienotās vērtības
Man ļoooti patīk Ievas Cipruses profils. Apraksti pie bildēm, visa tā bilžu noskaņa. Skaties bildes un pilnīgi jūti tās emocijas, smaržas, garšas. Tas ir tas, ko gribētos redzēt biežāk, jo tās meičas, kuras visas izskatās viena otrai līdzīgas, ar savām perfektajām bildēm un perfektajām dzīvēm liekas garlaicīgas, tukšas, neīstas.