Nu normāli, tagad jau citi laikiSmaidulītee @ 06.06.2022 19:16Es esmu šokā? Daudz pazīstamu seju.
Atradu vēl citu telegram kanālu,kur ir izliktas mūsu daiļās latvietes.
Starp visām tām meitenēm atradu arī savu māsīcu,jopcik?
aaa un viens džeks bija diez ko normāli uzrakstījis par tām kas liek savas bildes of, nu ka kjip nekas normāls un nedod Dievs bērni to vēlāk redzēs.Silla @ 06.06.2022 20:27Īsumā par to grupu - diezgan daudz visādas bildes, puse man nelādē, jo man atmiņa maza ? no ietekmelēm baigi neko tādu neredzēju, čaļi liek savas ex bildes, kas ir diezgan bēdīgi, jo es negribētu parādīties tādā grupā , talak aiziet random kontents un čats.
blin man tos linkus never vaļā, to ko viņi likusi tajā grupāSmaidulītee @ 06.06.2022 19:16Es esmu šokā? Daudz pazīstamu seju.
Atradu vēl citu telegram kanālu,kur ir izliktas mūsu daiļās latvietes.
Starp visām tām meitenēm atradu arī savu māsīcu,jopcik?
Silla @ 06.06.2022 20:28aaa un viens džeks bija diez ko normāli uzrakstījis par tām kas liek savas bildes of, nu ka kjip nekas normāls un nedod Dievs bērni to vēlāk redzēs.
čaļi liek savas ex bildes, kas ir diezgan bēdīgi
Mc.Queen @ 06.06.2022 09:51Varbūt kāda lasījusi Leldes Kovaļovas jauno romānu - Tvitera tiesa?
Tur tā nemanāni nolasās mūsu forumiņš.![]()
Latvijas forumiņš, kur pārsvarā sievietes sēž, bet iemaldās pa kādam vīrietim. Vispopulārākā tēma ir influenceru tēma.
17.janvārīDanuta @ 06.06.2022 21:06Kādos datumos ir ieliktas Sudrabkaijas bildes? Nevaru atrast.
Lorra @ 06.06.2022 21:34Par mūsu forumu šie tur arī runāja.
Bjork @ 06.06.2022 22:15Daļai ietekmeļu sapņot tikai var par @catvondia follower skaitu ?, vīriešiem viņa topčiks
Dzene var tirināties, cik vēlas.
Man tāda mākslīgā uzpūstā, tipiskā sexdoll lelle nepatīk, dodo priekšu dabīgākām meitenēm ar normālāku figūru.Bjork @ 06.06.2022 22:15Daļai ietekmeļu sapņot tikai var par @catvondia follower skaitu ?, vīriešiem viņa topčiks
Bjork @ 06.06.2022 22:15Daļai ietekmeļu sapņot tikai var par @catvondia follower skaitu ?, vīriešiem viņa topčiks
našķoties ZaneBrendija @ 06.06.2022 22:37
Man ir interesanti, vai ir kāds latviešu ietekmelis, kam ir vismaz 50k followeru, un kas tos ieguvis bez savu skaistuma atrādīšanas? Es šādus kontus ar plikadīdām neuztvru nopietni, jo tādiem lielākoties seko vīrieši, lai pašapmierinātos, un no influencera tur nav ne smakas.
Bet mani tieši interesē konti, meitenes/sievietes, kuras ir tik ļoti interesantas citiem, ka viņām pieseko pat bez apakšveļas noģērbšanas. Ir tādas?